Vitrin Her şey ailede başlayıp biter

Her şey ailede başlayıp biter

11.12.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Her şey ailede başlayıp biter

Her şey ailede başlayıp biter
Persil'in düzenlediği "Temiz Aile, Temiz Gelecek" toplantılarının sekizincisi Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun sohbeti ile Mersin'de gerçekleştirildi.

Her şey ailede başlayıp biter
Henkel Turyağ ürünlerinden Persil'in önderliğinde başlatılan "Temiz Aile, Temiz Gelecek" sohbet toplantılarının sekizincisi algılama, öğrenme ve dil psikolojisi alanında uzman olan Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun katılımı ile 20 Kasım 1999 Cumartesi günü Mersin Hilton Oteli'nde gerçekleştirildi.
Toplantı öncesi Mersinli okurlarına kitaplarını imzalayan Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, "Değer Odaklı Aile" başlığı altında bir konuşma yaptı. Cüceloğlu konuşmasında, aile kavramını korku ve değer odaklı olmak üzere iki tip olarak ele alırken çocukların beş var oluş boyutunda ailedeki ilişkilerine ve yetişmelerine değindi. Aile vizyonu ve misyonu, aile değerleri ve toplantıları, biz bilinci içinde bir aile oluşturma konularına açıklık getiren Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, konuşmasının sonunda dinleyicilerin sorularını yanıtladı.
"Temiz Aile, Temiz Gelecek" sohbet toplantılarının ilki, Prof. Dr. Zuhal Baltaş ve Acar Baltaş'ın katılımı ile 19 Şubat 1999 tarihinde İstanbul'da yapıldı. İkincisi 20 Mart 1999'da Prof. Dr. Aytaç Açıkalın'ın katılımı ile Antalya'da, üçüncüsü 30 Nisan 1999'da Dr. Erdal Atabek'in katılımı ile Kastamonu'da, dördüncüsü 29 Mayıs 1999'da Milliyet gazetesi eğitim yazarı Abbas Güçlü'nün katılımı ile Samsun'da, beşincisi 23 Haziran 1999'da Prof. Dr. Üstün Dökmen'in katılımı ile Isparta'da, altıncısı 17 Eylül 1999'da Dr. Turgay Biçer'in katılımı ile Zonguldak Ereğli'de, yedincisi 25 Eylül 1999'da Doğan Cüceloğlu'nun katılımı ile Edirne'de gerçekleştirildi.
1999 yılının şubat ayında başlayan, şimdiye kadar halkın yoğun ilgisi ve katılımı ile düzenlenen "Temiz Aile, Temiz Gelecek" sohbetleri projesi kapsamındaki konferanslar / sohbetler, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki diğer illerinde de devam edecek.
Persil'in "Temiz Aile, Temiz Gelecek" kampanyası doğrultusunda kurulan ücretsiz danışma hattı sayesinde ailenin ve toplumun gelişmesine yönelik tüm sorular Uzman Psikolog Fatma Torun Reid tarafından cevaplanıp toplumsal bilinç artırılıyor.

Persil "Temiz Aile, Temiz Gelecek" ücretsiz danışma hattı: 0800 261 26 27