Bu ayın en iyileri

30 Ocak 2023

Haftanın müzik panoraması hazır. Hadi gelin haftanın müzik panoramasına birlikte göz atalım!

MURAT DALKILIÇ & FERİDE HİLAL AKIN'DAN 'CAN'

Türk pop müziğine çok güzel katkı sağlayacak bir çalışma diyebilirim.Özellikle beni en meraklandıran ses uyumlarıydı; müthiş bir ses uyumu olmamış mı? Şarkıyı dinlerken anlamını, akıcılığını ve rahatlatmasını tüm genlerinizde hissedeceksiniz. Pop ve tasavvufun harmanlanmış olması müthiş bir şey! Şarkıda çok ters köşe ve müthiş bakış açıları var. Özellikle şarkıda beni kendine çeken sözler “Sabır sabır tamam da nereye kadar. Bana dokunmasın da bin mi yaşasın bu yılanlar…” yaşanmışlığın dibi! Murat’ın besteci kimliğine şapka çıkarır bu şarkı. Feride Hilal Akın’ın da sesine diyecek yok zaten ama farklı bir güzel okumuş bu şarkıda; içine girmiş, yaşamış gibi…

BURCU GÜNEŞ'TEN 'BENİM YOLUM'

Albüm dönemi rafa kaldırıldı derken hop diye sürpriz yapan Burcu Güneş, 10 şarkılık albümle gelmesi nefis olmadı mı? Karda yürürken izini belli etmemesi

Yazının Devamı

Burcu Kara: 'Affetmeyerek kimseyi kendime yük etmedim'

24 Kasım 2022

Burcu Kara ile röportaj yapmak için programının en koşturmalı dönemini seçtiğim için müthiş güç oldu ama çokta güzel oldu ve hemşerim olması da ayrı mutluluk!

Hemen Suadiye’de Kirpi Cafe’de buluşup hem kahvaltı hem de söyleyişimizi gerçekleştirdik.Hem oyunculuğunu hem de kişiliğini çok sevdiğim isimlerden Burcu Kara’ya bakalım neler sormuşum o da nasıl cevaplar vermiş. Hadi hemen röportajı okuyalım! 

- Uzun zamandır sizden haber alamıyorduk. Neler yapıyorsunuz?

Aslında hiç boş durmam. Kendi çapımda çok şey üretiyorum. Evimde üretiyorum. Bahçemde üretiyorum. Çocuk markamda üretiyorum. En son "Hakim" dizisinde oynadım. O sırada hamile olduğumu öğrendim ve her şey değişti tabii. 

- Burcu Kara olmayı bize nasıl anlatırsınız?

Dengede kalıp hayalle gerçek arasında, kimseyi incitmeden, kendi yolunda yaşamaya çalışan, doğasever, fazlaca empatik, her zaman en büyük sıkıntıyı kendine veren biri.

- Şu an kariyerinizde nasıl bir noktadasınız?

Yazının Devamı

Umuttan çocuklar

15 Kasım 2022

Geçen havalimanında sevgili Cem Adrian ile tanışma fırsatı buldum, iyi ki de bulmuşum. Şarkılarını sevdiğim kadar kalbini de çok sevdim. Çünkü tüm yaptığı projelerinin gelirini “Umuttan Çocuklar Derneği”ne bağışladığını öğrendim. Hem çok duygulandım hem de çok gurur duydum.

Bu arada Cem Adrian’dan şarkı almak çok kolay, sen yeter ki derneğin ihtiyaçlarını karşıla.

Hadi gelin derneği tanıyalım: 

Umuttan Çocuklar Derneği ; ihtiyaç sahibi çocuklarının maddi, manevi yardıma muhtaç çocuk ve gençlerin bu olumsuz koşullardan arındırılıp sosyalleşme, barınma, beslenme, sağlık, mesleki eğitim gibi konularda gereksinimlerini karşılamak, topluma ve ailelerine kazandırmak ve ayakta kalabilme mücadelelerine yardımcı olmak amacıyla kurulmuştur.

Ve ben kar amacı gütmeyen bu güzel derneği köşemde yer vermek istedim. 

Bu arada mutlaka derneğin Youtube sayfasına abone olmayı ve oradaki şarkıları dinlemeyi unutmayın, her bir dinlemeniz çocuklara umut oluyor.

Yazının Devamı

Haftanın müzik panoraması

26 Ekim 2022

Haftanın müzik panoraması hazır. Hadi gelin haftanın müzik panoramasına birlikte göz atalım!

BADE’DEN “KENDİ KENDİME”

Kenan Doğulu prodüktörlüğünde hazırlanan ilk EP çalışmasından üçüncü tekli ‘Kendi Kendime’ geçtiğimiz günlerde müzik severlerine sunuldu.

Sözü - Müziği hem Bade’ye hem de Kenan Doğulu’ya ait olan şarkı “kendi kendime “ ilk haftasında 500 bin barajını aşarak 1 milyona doğru ilerliyor.

Ben Bade’nin sesine ve enerjisine bayılıyorum çok ama çok havalı! Şarkının soundu resmen ister istemez dans ettirmeye başlıyor. Bu ara sabah yürüyüşlerimde muhteşem motivasyona sokuyor beni.
Söylemeden edemeyeceğim keşke eurovision olsaydı da Bade bizi teslim etseydi…

Yazının Devamı

Moda polisi online: Stilleriyle mobese kameralarına yakalanan 8 ünlü

20 Ekim 2022

Uzun bir aradan sonra moda polisi olarak tekrar teftişe çıktım. Bakalım ben yokken kimler moda kurallarına uymuş! Hadi gelin, mobese kameralarına hangi ünlüler takılmış birlikte yorumlayalım!

Hatice Şendil

Son zamanlarda tarzını çok beğendim isimlerdendir Hatice Şendil. Vücudunu o kadar iyi tanıyor ki hakkını vererek taşıyabiliyor. Gördüğümüz kombinde çantadan pek emin olamasam da onun dışında her şey muhteşem görünüyor. Özellikle renk olarak zıt bir ayakkabı ile patlatması harika! Bu arada mutlaka Hatice Şendil’in sayfasına girip ilham almasını öneririm…. (10 üzerinden 10 puan)

Şebnem Dönmez

Yıllardır değişmeyen her zaman modaya ayak uyduran  isimlerin başındadır Şebnem Dönmez. O kadar havalı bir kadın ki çuval bile giyse taşıyabiliyor. Gördüğümüz kombin de zaten saçları star, elbiseyi de çok beğendim hem şık bir davette hem de kaliteli bir restorantta yemeğe gidilebilir. Bir tek ayakkabıdan emin olamadım acaba beyaz ya da siyah tek bant ayakkabı tercih etseydi daha mı güzel dururdu? ( 10 üzerinden 9 puan)

Yazının Devamı

Haftanın müzik panorması

22 Eylül 2022

Haftanın müzik panoraması hazır. Haydi gelin haftanın müzik panoramasına birlikte göz atalım!

PETEK DİNÇÖZ’DEN 'ÇILGINLAR GİBİ'

Uzun bir aradan sonra ne güzel de geldin Petek Dinçöz. O kadar çok özlemişiz ki çıktığı gibi şarkı dillere pelesenk oldu bile ve itunes’te ilk sıradan diğer platformlarda da ilk 10’dan giriş yaptı.Bu kadar sessizliğin arkasına 4 şarkı ve 4 klip sığdırmış ve diğer şarkılarda çok kısa süre içerisinde çıkmayı bekliyor. İlk çıkışı “Çılgınlar Gibi” zaten çıkar çıkmaz Tiktok'ta viral olmuş durumda, şarkı hem hareketli hem de eğlenceli. Yaz bitmiş olsa bile Petek Dinçöz’ün yazı daha yeni başlıyor. Bu arada ilk kez benden duyun Amerika’da çok ünlü bir rapçi ile yeni proje için Miami’de stüdyoya giriyor!

GÖKHAN TÜRKMEN’DEN 'SENİNLE BEN'
Yazın kapanışını ne güzel yaptın Gökhan Türkmennnnnnnnn! Bilimsel ve ruh halimizi çözen şarkılar yapman muhteşem. Sözü Mert Carim ‘e Müziğide

Yazının Devamı

'Zevkinize güveniyorsanız modanın yönünü belirleyebilirsiniz'

28 Ağustos 2022

Tanıdığım en genç marka sahibi Anzor ile moda üzerine çok güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Hadi gelin neler sormuşum, sevgili Anzor ise nasıl cevaplar vermiş.

Öncelikle bize kendinizden bahseder misiniz?

İsmim Anzor Kamalov, 24 yaşındayım. Gürcistan asıllı Türküm. Özbekistan'da doğdum, büyüdüm. 2017'de İstanbul'a üniversite okumak için taşındım. 2020'de Aroe markasını kurmaya karar verdim.

Moda yolculuğunuz nasıl başladığından bahsedebilir misiniz?

Modaya ve kıyafete ilgim çok gençken başladı, bulunduğum ortamda her zaman sadeliğiyle ve tarzıyla önde olan kişi olmak istedim, bu zamanla kendi tarzımı bulmama yardımcı oldu. Kendimi gittikçe geliştirdim ve daha çok geliştireceğim, öğreneceğim şeyler olduğunu düşünüyorum. İstanbul'a taşınmam beni daha da motive etti, insanlar ve onların modayla olan ilgileri beni bu konuda daha da heyecanlandırdı. Okuduğum okulun ve bölümün benim ilgi alanım olmadığını anladım ve 06.09.2021'de markamı kurma kararı aldım, çok garip ki markanın kurma tarihi ve doğum günüm aynı

Yazının Devamı

Nursel Köse: Çok yönlü ilerledim bir işe bir yere takılı kalmak mizacım değil

4 Ağustos 2022

Suadiye’de cadde de gezerken Sevgili Nursel Köse’nin imza gününe denk geldim. Zaten çok sevdiğim bir oyuncuydu, aurası beni hemen yanına çekti ve hem yeni kitabı “5.Kan” ı tebrik etmek istedim hem de güzel enerjiler vermek için elini tutmak istedim. Sağ olsun o da çok tatlı karşıladı hemen kitabımı imzalatıp Milliyet için röportaj talebinde bulundum, kendisi de beni kırmayarak kabul etti. Hemen bu süreci organize edip Suadiye’de bulunan Kirpi Cafe’de buluşup hem Milliyet için söyleyişimizi gerçekleştirdik hem de yemek yiyip hayattan sohbetler ettik. Oyunculuk kimliğini sevdiğim kadar kişiliğini de çok sevdim…

Hadi gelin bu güzel söyleyişi de neler sormuşum, Nursel Köse nasıl cevaplamış…

-Nursel Köse olmayı bize nasıl anlatırsın?

Sağlıklı kafa, sağlıklı bedende bulunur mottomdur hep benim. Kendime bakmayı kendimi sevmekle birlikte öğrendim...İşim; görsel medyada olduğundan ve çok farklı eforlar gerektirdiğinden, sağlıklı, zinde, enerjik olmak ana işim... Çok yönlü ilerledim hayatım boyunca,

Yazının Devamı