Cemal Günbaş

Cemal Günbaş

cemalgunbas21@gmail.com

Tüm Yazıları

Haftanın müzik panoraması hazır. Hadi gelin haftanın müzik panoramasına birlikte göz atalım!

Haftanın müzik panoraması

BADE’DEN “KENDİ KENDİME”

Kenan Doğulu prodüktörlüğünde hazırlanan ilk EP çalışmasından üçüncü tekli ‘Kendi Kendime’ geçtiğimiz günlerde müzik severlerine sunuldu.

Sözü - Müziği hem Bade’ye hem de Kenan Doğulu’ya ait olan şarkı “kendi kendime “ ilk haftasında 500 bin barajını aşarak 1 milyona doğru ilerliyor.

Ben Bade’nin sesine ve enerjisine bayılıyorum çok ama çok havalı! Şarkının soundu resmen ister istemez dans ettirmeye başlıyor. Bu ara sabah yürüyüşlerimde muhteşem motivasyona sokuyor beni.
Söylemeden edemeyeceğim keşke eurovision olsaydı da Bade bizi teslim etseydi…

Haberin Devamı

Haftanın müzik panoraması

DUYGU SOYLU’DAN “SARI YAZ”


Yine bir Doğulu Music prodüktörlüğünde hazırlanan muhteşem bir proje karşımızda!

Sözleri sevgili Ceylan Ertem’e müziği ise Duygu Soylu’ya ve Nedim Ruacan ‘a ait olan “Sarı Yaz” dinleyicilerinden tam not aldı bile.

Şarkının yazarı Ceylan Ertem ‘ Sarı Yaz’ için “ Biraz aşk acısından perdelerini aylarca açmayan karanlıktaki Safiye Ayla, biraz ‘aşk için ölmeli aşk o zaman aşk’ diyen Sezen, biraz ‘ben ayrılamam sen beni bırak’ diyen Aysel, biraz da biz. ” demiş.

Şarkının aurası o kadar etkiledi ki beni sanki doksanlardayım hissini yaşattı.Sesi zaten tartışmasız güzel. Klip desem ayrı cool! Keşke böyle projeleri daha çok görebilsek.

Şarkının klip çekimleri, yönetmen Murat Joker tarafından Ortaköy Yetimhanesi’nde 50 kişilik bir ekiple gerçekleştirilmiş ve harika bir iş çıkarılmış..