Gamze Ünsal

Gamze Ünsal

a.gamzeunsal@gmilliyet.com

Tüm Yazıları

Marmaris Bozburun mevkiinde, denizcilerin uğrak yerlerinden bir koy... Ve o koyda bir asude köşe... 15 yıldır Sabrina adında bir Alman’ın işlettiği pansiyon, üç yıl önce Mesut Gümüştaş tarafından satın alındığından bu yana, lezzetli yemekler yiyebileceğiniz, kuş cıvıltıları ve çam ağaçları arasında konfor ve doğanın güzelliğini birlikte yaşayabileceğiniz bir ortam sunuyor. Sadece pansiyon olarak işletilen Sabrina’s Haus şimdi tamamen farklı bir tarz ile hizmet sunan bir butik otel.
İşletmenin Genel Müdürü Haluk Erkal, Amerika’da Fairley Dickenson University’den 76’da mezun olduktan sonra, New York’ta Portofino İtalyan Restaurantı’nda 12 yıl müdürlük, ardından California’da Miramar 24’te beş yıl ve İstanbul Divan’da uzun süre müdür yardımcılığı görevlerinde bulunmuş bir profesyonel.

Oda sayısı 18’den 15’e indi
Erkal, her fırsatta işletme sahibi Semra-Mesut Gümüştaş Çifti’nin personele verdiği desteği ve Sabrina’s Haus’un beklentileri karşılayan ve tutarlı bir işletme olabilmesi için gereken her türlü yatırımı yaptığını vurguladı. Mükemmeli yakalamak uğruna, önceleri 18 olan oda sayısının 15’e indirilip, oda konforunu ve odalara verilen servis kalitesini artırdıklarını belirtti.
Her odada farklı deniz manzarası görebileceğiniz butik otelde, dış dünya ile ilişkiniz minimuma düşüyor. Burada kısa bir süreliğine de olsa iş stresinizi tamamen üzerinizden atmanıza yardımcı olacak bir ortam hazırlanmış.
Yani huzur garantili bir yer burası...

Haberin Devamı

Sabrina’s Hause

Sabrina’s Hause

Sabrina’s Hause

Sabrina’s Hause

Mutfak Her işletmenin kalbi olan mutfakta İstanbul Le Select ve S Restaurant Baş Şefi Remzi Cap bulunuyor. 500 kişilik başvuru listesinden titizlikle seçilen kişilerden oluşan personel, çok farklı spesiyallerle konuklarının memnuniyetine adanmışlar.
Özel lezzetler Füme Taze Deniz Balığı Tabağı; uzun bir füme işlemi gören spesiyali başka bir yerde yeme şansınız yok. Sadece Sabrina’s Haus’a özel. Orfoz Carpaccio ve Hünkar Beğendili Kuzu İncik de şiddetle tavsiye edilir.
En iyilerden biri Mutfak, dekorasyon, yerleşim, müşteri kalitesi gibi birimlerin değerlendirildiği “Taddler’s Best 101” listesine girmeyi başaran bu butik otele, müşteri huzuru ve sükûnetin bozulmaması amacıyla 10 yaş altı çocuklar kabul edilmiyor.
Ulaşım Özellikle İngiliz turist gruplarını ağırlayan mekanın, minik bir patika yol dışında medeniyetle hiçbir bağlantısı yok. Bu sebeple sizi eğer teknede iseniz, botlarıyla gelip bulunduğunuz yerden alıyorlar. Havaalanındaysanız jeeplerle ulaşımınızı sağlıyorlar. Helikopter servisi bile var.
Etkinlikler Motor boat ile turlar, kano gezintisi, windsörf, tracking, doğa içinde adalarda elektriksiz bir ortamda, fener ışığında gece pikniği ve bence en özeli, deniz ortasında salda, mum ışığında muhteşem bir akşam yemeği...
Muhteşem bir doğa Ahh nasıl bir huzur, kıyıya vuran dalga sesleri dışında sizi yoracak başka bir nefes dahi duyamazsınız. Öyle bir asudelik...
Bu yaz bir ara Sabrina’s Haus... Gürültüden, patırtıdan uzak... Bu yaz bir ara... Stresten, koşuşturmacadan kaçıp... En sevdiğiniz magazin, kitap, ne varsa, yanınıza alıp... Minicik, bir yudumcuk kaçamak yapıp... Hayata bir çalım atmaya ne dersiniz?
Sevgiyle kalın.

Haberin Devamı

İzmir’de bu hafta
Pierre Cardin’de büyük sezon finali. 8 Ağustos’a kadar büyük indirim!
Sheraton Çeşme’de 5 gece kal 4 gün öde kampanyası sürüyor. %10 indirim var. Cruise gezisi de ödülü.
Ilıca Otel’de %30 indirimli günler başladı! Kaliteli tatil için büyük fırsat.
Derishow’da büyük abiye indirimi. Ayrıca Advantage’a özel fiyat.
Büyük Boyner indirimi. Kadın, erkek, çocuk, genç giyim, ayakkabı reyonlarında, AXESS ile 6 taksit.
Mudo’larda %50’ye varan yaz indirimi başladı. Ne ararsanız Mudo’da!
GAP’te büyük indirim sürüyor.
Home Store’a özel, etiketin yarısı günleri başladı, kaçırmayın!
Beymen’in yaz indirimi sürüyor. Fiyatları görünce şaşıracaksınız.