İsmail Özelçinler

İsmail Özelçinler

Tüm Yazıları

Ligin ikinci yarısına Fenerbahçe deplasmanıyla başlayan Göztepe’nin, güçlü rakibi karşısında ortaya koyduğu futbolla, bugüne kadar topladığı 30 puanın, asla sürpriz olmadığı açık ve net bir şekilde görüldü.

Maçın ilk 20 dakikasında Fenerbahçe’nin baskısını ve yediği golün şokunu üzerinden atan Göztepe, alışılagelmiş oyun tarzını ortaya koyarak oyuna denge getirdi.

Sarı kırmızılılar ikinci yarıya da iyi başladı. Rakibinin üzerine etkili ve kontrollu bir şekilde yüklendi. Yeni transfer Poko, oyuna girdikten kısa süre sonra Fener defansının hatasını değerlendirerek skora denge getirdi.

Haberin Devamı

Göztepe’de, maçın 85. dakikasında Poko’nun getirdiği topla buluşan Castro’nun vuruşunda kaleci Volkan gole izin vermedi. Karşılaşmanın berabere bitmesi beklenirken, 90+4’te Kosanovic’in kendi kalesine attığı golle, Göztepe zorlu İstanbul deplasmanından puansız döndü.

Kısacası, Göztepe 2-1 yenik ayrıldığı karşılaşmada 2 gol attı ama sahadan puansız ayrıldı! Oysa sarı kırmızılılar, en azından 1 puanı hak eden bir oyun ortaya koymuştu.

Ancak Göztepe, Fenerbahçe karşısında sergilediği cesur ve akıllı futboluyla, gelecek haftalar için de umut verdi...