Merkez Seyhan Belediyespor’un hentbol ve kadın voleybolcularında galibiyet sevinci

Seyhan Belediyespor’un hentbol ve kadın voleybolcularında galibiyet sevinci

23.11.2021 - 13:55 | Son Güncellenme:

Seyhan Belediyespor’un hentbol ve kadın voleybolcularında galibiyet sevinci

Seyhan Belediyespor’un hentbol ve kadın voleybolcularında galibiyet sevinci

ADANA,(DHA)- Deplasmanlı Erkekler Hentbol Birinci liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Hentbol takımı geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Ordu Gençlerbirliği’ni 23-18 yenerken 2.Ligde yer alan Kadın voleybol takımı ise Gaziantep’te Av.Mahmut Düşün MTAL Spor Kulübü’nü 3-0 yenme başarısı gösterdi.
ANTRENÖR CAN: BAŞARILI SONUÇLAR ALMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ
Hafta içerisinde yapılan çalışmaları Ordu Gençlerbirliği müsabakasına yansıtarak salondan galibiyet ile ayrıldıklarını belirten Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek Hentbol Takımı Baş Antrenörü Gürçin Can, “Kazandığımız için mutluyuz. Sporcularımı kutluyorum. Başarılı sonuçlar almaya devam etmek istiyoruz. Pazar günü Yüreğir Spor Salonu’nda konuk edeceğimiz Sivas Gençlik ve Spor Kulübü’nü de yenerek çıkışımızı devam ettirmek arzusundayız. Çalışmalarımız da bu doğrultuda devam etmekte” dedi.
KIZ VOLEYBOL TAKIMI GAZİANTEP’TEN MUTLU DÖNDÜ
Kadınlar Voleybol 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol takımı Pazar günü Gaziantep’te Av.Mahmut Düşün MTAL Spor Kulübü’ne konuk oldu. Mavi-Beyazlılar müsabakayı 3-0  kazanarak haftayı kayıpsız kapadı. Baş Antrenör Göksel Özbek, “Genç bir ekip ile mücadele ediyoruz. Sporcularımı son iki maçta ortaya koymuş oldukları performans ve aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Bu müsabakayı unutup Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda oynayacağımız Ada Koleji Zeugma Spor Kulübü karşılaşmasına odaklandık” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI