AdanaÖğrencilerden Mehmetçik Vakfı'na Destek

Öğrencilerden Mehmetçik Vakfı'na Destek

08.03.2018 - 14:13 | Son Güncellenme:

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezleri'nde ücretsiz eğitim desteği alan öğrenciler, düzenledikleri kermesin gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladı

Öğrencilerden Mehmetçik Vakfına Destek

ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezleri'nde (ABEM) ücretsiz eğitim desteği alan öğrenciler, düzenledikleri Şehitlere ve Mehmetçiğe Vefa Kermesi'nden elde ettikleri 26 bin lirayı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, lise ve üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler, Türk ordusunun, terör örgütlerinin yuvalandığı Afrin'e yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na güç vermek amacıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün başlattığı Mehmetçik Vakfı'na Destek Kampanyası için kermes düzenledi.

Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirmeyi amaçlayan iki günlük Şehitlere ve Mehmetçiğe Vefa Kermesi'nde, öğrenciler yöresel yemekler ve el emeği ürünlerin satışını gerçekleştirerek 26 bin lira gelir elde etti.

Öğrenciler, kermeste topladıkları parayı Mehmetçik Vakfı hesabını yatırdı.

Belediye Başkanı Sözlü, örnek davranış sergileyen öğrencileri tebrik etti.

KEŞFETYENİ
Oğlu resmen gençliği! Benzerliği görenler 'yok artık' dedi
Oğlu resmen gençliği! Benzerliği görenler 'yok artık' dedi

Cadde | 14.06.2025 - 10:32

"Çılgın Bediş" dizisinde canlandırdığı Oktay karakteriyle hafızalara kazınan Cenk Torun’un oğlu liseden mezun oldu.

Yazarlar