AğrıAğrı'da prematüre doğan bebek ambulans uçakla Ankara'ya nakledildi

Ağrı'da prematüre doğan bebek ambulans uçakla Ankara'ya nakledildi

16.06.2025 - 11:15 | Son Güncellenme:

Ağrı'da prematüre doğan bebek ambulans uçakla Ankara'ya nakledildi

AĞRI (AA) - Ağrı'da 1350 gram olarak dünyaya gelen ve yoğun bakımda tedavi altına alınan prematüre bebek, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

Haberin Devamı

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Patnos ilçesinde 28 haftalık doğan "Halil İbrahim Yanar" adlı bebek, 8 günlükken beyin kanaması nedeniyle Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

Hastanede yenidoğan ve beyin cerrahisi hekimlerince tedavisi ve cerrahi operasyonları yapılan bebeğin 76. günde ileri beyin cerrahi operasyon ihtiyacı nedeniyle Ankara'ya sevkine karar verildi.

112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansla Ahmed-i Hani Havalimanı'na getirilen bebek, ambulans uçakla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'ne nakledildi.

KEŞFETYENİ
Survivor Adem'den olay açıklama! Yağmur ile neden konuşmuyor?
Survivor Adem'den olay açıklama! Yağmur ile neden konuşmuyor?

Cadde | 16.06.2025 - 07:20

Survivor'ın bu yıl şampiyonu Adem Kılıççı oldu. Şampiyon olduktan sonra ilk kez canlı yayına katılan Adem Kılıççı'dan bomba açıklamalar geldi.

Yazarlar