Patnos Patnos'ta doğalgaz meşalesi kasımda yanacak

Patnos'ta doğalgaz meşalesi kasımda yanacak

07.08.2021 - 09:59 | Son Güncellenme:

Patnos'ta doğalgaz meşalesi kasımda yanacak

Patnosta doğalgaz meşalesi kasımda yanacak

Semih YARDIMCI / PATNOS (Ağrı), (DHA)-AĞRI'nın Patnos ilçesinde doğalğaz çalışmalarını inceleyen AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, doğalgaz meşalesinin kasım ayında yanacağını söyledi. 
    AK Parti Ağrı Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nün, doğalgaz ana boru hattı çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Çelebi, doğalgaz ana boru hattının kasım ayında tamamlanarak ilk meşalenin yakılacağını bildirdi. 
    Panos halkının uzun süredir bu müjdeyi beklediğini ifade eden Çelebi, "Patnos halkının bu müjdeyi uzun yıllardır beklediğini biliyoruz. Bu sebepten dolayı aşamaları çok titizlikle takip ediyoruz. Sürecini takip ettiğimiz doğalgazın ilçemize getirilmesi konusunda son aşamaya geldik. AKSA Doğalgaz Dağıtım Şirketi tarafından yapılacak doğalgaz alt yapı çalışmaları kısa bir süre içerisinde tamamlanacak ve gelecek yıl ilkbaharda doğalgaz arzını ilçe halkımıza sunacağız. İnşallah doğalgaz konforunu ilçemize böylece kazandırmış olacağız. Bu zamana kadar yaptığımız tüm çalışma ve projelerde her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve ilçemizin doğalgaza kavuşmasında desteklerinden dolayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e şükranlarımı sunuyorum. Yapacak işimiz, millete sözümüz var şiarıyla çıktığımız bu yolda daha nice çalışmayı hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu..

FOTOĞRAFLI