AntalyaKONYAALTI ZABITA, KALDIRIM İŞGALİNE GEÇİT VERMİYOR

KONYAALTI ZABITA, KALDIRIM İŞGALİNE GEÇİT VERMİYOR

22.07.2014 - 10:46 | Son Güncellenme:

.

KONYAALTI ZABITA, KALDIRIM İŞGALİNE GEÇİT VERMİYOR

Konyaaltı Belediyesi, özellikle engelli vatandaşların ve yayaların sık sık şikayet ettiği kaldırım işgallerine yönelik uygulama başlattı.
Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, engelli vatandaşların geçiş yollarını kapatan ya da esnafların dükkânı önüne aracını park eden sürücüleri yazılı olarak uyardı. Uyarı alan sürücülere, suçun tekrarı halinde cezai işlem uygulanacağı belirtildi.
Zabıta Müdürlüğü’nün konuyla ilgili gelen şikayetler üzerine harekete geçtiğini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kaldırımlara park etmiş araç sürücülerinin özellikle engelli vatandaşların geçişini zorlaştırdıklarını belirterek, kural ihlali yapan araç sahiplerine ihtar verildiğini, tekrarında ise idari para cezası kesileceğini kaydetti.
Konyaaltı Belediyesi olarak çağdaş şehircilik anlayışının gereklerini sonuna kadar gözettiklerini dile getiren Başkan Böcek, vatandaşlara güvenilir yaşam alanları sağlamanın da bu anlayışın en temel unsuru olduğunu söyledi. Başkan Böcek, zabıta ekiplerinin denetimlerinin düzenli olarak devam edeceğini ifade ederek, sürücüleri kaldırımları işgal etmemeleri konusunda uyardı.

KEŞFETYENİ
Bu sözler kavga çıkaracak! Rabia Soytürk'ün Caner Topçu açıklaması olay oldu
Bu sözler kavga çıkaracak! Rabia Soytürk'ün Caner Topçu açıklaması olay oldu

Cadde | 08.05.2025 - 10:07

Ünlü oyuncu Rabia Soytürk'ün rol arkadaşı Caner Topçu için yaptığı açıklama magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yazarlar