BitlisBitlis'te üniversite öğrencileri "bahara merhaba" etkinliğinde eğlendi

Bitlis'te üniversite öğrencileri "bahara merhaba" etkinliğinde eğlendi

22.05.2025 - 18:54 | Son Güncellenme:

Bitlis'te üniversite öğrencileri "bahara merhaba" etkinliğinde eğlendi

BİTLİS (AA) - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) tarafından, final sınavları öncesi öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla "bahara merhaba" etkinliği düzenlendi.

Haberin Devamı

Kampüste düzenlenen etkinlikte öğrenciler, şiir dinletisi, halk oyunları gösterisi ve şarkılar eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, uzun geçen kış mevsiminin ardından baharın gelişini öğrencilerle kutlamak istediklerini belirtti.

Elmastaş, "İstedik ki bu bahar mevsimi geçmeden gençleri eğlendirelim. Müzik ve şiirlerle öğrencilerimizi kampüsümüzde bir araya getirelim dedik. Bu amaçla bir aradayız." dedi.

Türkiye Halk Oyunları Yarışması'nda Türkiye ikinciliği elde eden BEÜ Halk Oyunları ekibinin gösteri sunduğu etkinlikte, üniversite protokolü ve öğrenciler halay çekti, öğrenci müzik grubu sahne aldı.

Havacılık Kulübü öğrencilerinin destekleriyle Türk Havacılık Kulübü tarafından paramotor gösterisi yapıldı.

Haberin Devamı

Etkinlikte, Bitlisli yerel sanatçılardan oluşan Arafane Grubu da konser verdi.

KEŞFETYENİ
Sürpriz haber! Evlilik yolunda ilk adımı attı
Sürpriz haber! Evlilik yolunda ilk adımı attı

Cadde | 13.06.2025 - 11:13

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Dua Lipa, aktör Callum Turner ile nişanlandı.

Yazarlar