BozcaadaÇanakkale’de gemide yaralanan personel tahliye edildi

Çanakkale’de gemide yaralanan personel tahliye edildi

03.04.2025 - 18:21 | Son Güncellenme:

Çanakkale’de gemide yaralanan personel tahliye edildi

ÇANAKKALE’nin Bozcaada ilçesi açıklarında demirli olan ‘Anna' isimli ticari gemide çalışan Sergey G.F. (43) spiral makinesi ile çalıştığı sırada kopan parçanın yüzen gelmesi sonucu yaralandı. Yaralı mürettebatın sahil güvenlik ekipleri tarafından tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Olay, sabaha karşı Bozcaada ilçesinde demirli bulunan Guyana bayraklı ‘Anna' isimli ticari gemide meydana geldi. Gemide 2'nci çarkçı olarak çalışan Rusya uyruklu Sergey G.F.'nin, spiral makinesi ile çalıştığı sırada makineden kopan parça yüzünü yaraladı. Yaralı mürettebatın tıbbi tahliyesi için sahil güvenlik ekiplerinden talepte bulunuldu. ‘TCSG-908' sahil güvenlik botuna alınan Sergey G.F., Geyikli iskelesine getirildi. Ambulansa alınan Sergey G.F., Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. (DHA)

Haber-Kamera: Nazif Cemhan ŞEN / ÇANAKKALE, (DHA)

KEŞFETYENİ
Bomba aşk iddiası! Gizemli kadının kimliği belli oldu
Bomba aşk iddiası! Gizemli kadının kimliği belli oldu

Cadde | 02.05.2025 - 08:40

Lucas Torreira, Nişantaşı'nda görüntülendi. Yanındaki gizemli kadının kim olduğu merak edilirken, o kişinin adı belli oldu.

Yazarlar