KırıkkaleKırıkkale'deki Bıçaklı Kavga

Kırıkkale'deki Bıçaklı Kavga

26.01.2018 - 11:36 | Son Güncellenme:

.

Kırıkkaledeki Bıçaklı Kavga

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de 2 kişinin bıçaklanarak yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Alparslan Pehlivanlı Bulvarı'nda, Bahadır Ekici (22), Agahhan Bektaş (21), Mehmet Şahin (24) ve Orhan Kılınç (46) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi sonucu Kılınç üzerinde taşıdığı bıçakla Ekici ve Bektaş'ı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

Olayın ardından soruşturma başlatan Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Kılınç ve Şahin'i saklandıkları evlerinin çatı katında yakaladı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Kılınç, tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Bektaş'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KEŞFETYENİ
Oğlu resmen gençliği! Benzerliği görenler 'yok artık' dedi
Oğlu resmen gençliği! Benzerliği görenler 'yok artık' dedi

Cadde | 14.06.2025 - 10:32

"Çılgın Bediş" dizisinde canlandırdığı Oktay karakteriyle hafızalara kazınan Cenk Torun’un oğlu liseden mezun oldu.

Yazarlar