Gediz Gediz'de uyuşturucuyla mücadele toplantısı yapıldı

Gediz'de uyuşturucuyla mücadele toplantısı yapıldı

23.01.2020 - 11:24 | Son Güncellenme:

Gediz'de uyuşturucuyla mücadele toplantısı yapıldı

Gedizde uyuşturucuyla mücadele toplantısı yapıldı

KÜTAHYA'nın Gediz İlçesinde, uyuşturucuyla mücadele değerlendirme toplantısı yapıldı.

Uyuşturucu ile mücadelede kararlılığın devam ettirilmesi, ilçelerdeki mevcut durumun tespit edilmesi, alınacak tedbirlerin planlaması amacıyla İçişleri Bakanlığı talimatıyla ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Uyuşturucu, bağımlılık ile mücadele' değerlendirme toplantısı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakam Muhammet Önder başkanlığında yapılan toplantıya Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ünsal, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Gökhan Dağılgan, İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Yaşar Türker, İlçe Müftü Vekili Erdoğan Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, İlçe Tarım ve Orman Müdür Ali Cihan Ulusoy, Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özgün Soy, Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Aslan, Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Karaca ve Gökler Belediye Başkanı Yüksel Arık katıldı.

Toplantıda; uyuşturucu, alkol, tütün ve davranışsal bağımlılıklarla mücadelede yürütülen çalışmalar ve planlanan faaliyetler detaylı şekilde görüşüldü.

Toplantı, görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi.

Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya), (DHA)

FOTOĞRAFLI