Havza Başkan Demir’den yol yapım ekipleriyle gece mesaisi

Başkan Demir’den yol yapım ekipleriyle gece mesaisi

14.08.2023 - 15:10 | Son Güncellenme:

Başkan Demir’den yol yapım ekipleriyle gece mesaisi

Başkan Demir’den yol yapım ekipleriyle gece mesaisi

Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA)-SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Havza ilçesinde yol yapım çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Demir, “2024 yılına kadar Samsun’da kırsal mahallelerimizin yol ve içme suyu problemi kalmayacak demiştik. Bu kapsamda tüm ilçelerimizde ekiplerimiz gece-gündüz çalışıyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin gerek kent merkezinde gerek kırsal bölgelerdeki mahallelerde yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Havza ilçesine ziyarette bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.
Başkan Demir ilk olarak bölünmüş beton yol yapılan Havza Organize Sanayi Bölgesi Yolu’nda inceleme yaptı. Ardından Gidirli-Çiftlik Grup Yolu’nda gerçekleştirilen beton yol çalışmalarını inceledi. Çiftlik Mahallesi Dünüralan mevkiinde kurulan yol şantiyesine giden Başkan Demir, burada mahalle sakinleriyle de bir araya geldi.

GECEYİ ŞANTİYEDE GEÇİRDİ

Şantiyede devam eden yol yapım çalışmalarına katılan ekiple ateş başında oturarak sohbet eden Başkan Demir, son durum ile ilgili bilgi aldı. Buradaki programa Havza İlçe Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza İlçe Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Ahmet Bayır, Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş, Şube Müdürleri, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın ilçe şefleri, Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Şahin, mahalle muhtarları katıldı.

Programda konuşma yapan Kaymakam Nayman ve Başkan Özdemir, Başkan Demir'e ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

‘YOL VE İÇMESUYU PROBLEMİ KALMAYACAK’

Başkan Demir ise yaptığı konuşmada 2019 Yerel Seçimleri kampanyasında kırsalda içme suyu ve Büyükşehir yol ağında tüm altyapıyı tamamlama sözü verdiklerini gerekirse işi takip noktasında şantiyelerde kalabileceklerini söylediğini hatırlatarak “2024 yılına kadar Samsun’da kırsal mahallelerimizin yol ve içme suyu problemi kalmayacak demiştik. Bu kapsamda tüm ilçelerimizde ekiplerimiz gece-gündüz çalışıyor. Tüm kırsal mahallelerimize hizmet noktasında gayret ve özveri ile çalışmaya devam ediyoruz. Geldiğimiz noktada planlamalarımızın çok önündeyiz. Hedefimize adım adım hızla ilerliyoruz. Özellikle kentimiz için ‘yatay kalkınma’ konusuna büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda adımlar atılıyor. Havza ilçemizde de mevcut bin dönümlük OSB’yi şu anda 20 bin dönüme çıkarıyoruz. Biz de OSB yolunu bölünmüş beton yol olarak yaptık. Havza'nın geleceği çok parlak. Üretim ve sanayi noktasında Havza gelecekte bambaşka bir noktaya ulaşacak" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI