Stil 'Fourteen Actors Acting' for New York Times

'Fourteen Actors Acting' for New York Times

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Detaylarda saklı kalan yansımalar... Sanat ve moda her zaman içiçe olmuş kavramlardır. Bugün sizlerle paylaştığımız video görselleri,herhangi bir markanın reklam ya da koleksiyon tanıtım filmlerinden değil. Dünyaca ünlü markaların reklam kampanyalarında tanıtım yüzü olmuş, tasarımlarını gururla taşımış 14 ünlü Hollywood aktör ve aktrisinin birer dakikalık özel rollerinden kareler...

Fourteen Actors Acting for New York Times

Detaylarda saklı kalan yansımalar...

Sanat ve moda her zaman içiçe olmuş kavramlardır. Bugün sizlerle paylaştığımız video görselleri,herhangi bir markanın reklam ya da koleksiyon tanıtım filmlerinden değil. Dünyaca ünlü markaların reklam kampanyalarında tanıtım yüzü olmuş, tasarımlarını gururla taşımış 14 ünlü Hollywood aktör ve aktrisinin birer dakikalık özel rollerinden kareler...

New York Times'ın 'bir dakikada ne anlatılır, nasıl anlatılır' sorusuı ile yola çıkarak, Norveç'li yönetmen Solve Sundsbo ve Kanadalı ünlü müzisyen Owen Pallet ile başlattığı çalışmada, oyuncuları doğaçlama oyunculuklarda görüyoruz. 

NY Times'ın videolarında Javier Bardem, James Franco, Nathalie Portman, Tilda Swington ve daha birçok ünlü yıldızın performanslarını izlemek mümkün.

Beyazperdede, reklam kampanyalarında renkli kişilikleri ile tanıdığımız aktör ve aktrislerin birer dakikalık performanslarını izleyerek farklı yönlerini keşfedebilirsiniz.

http://www.nytimes.com/int?eractive/2010/12/12/magazi?ne/14actors.html

İyi Seyirler...

Yazarlar