Stil 4. Yeşilçam Ödülleri

4. Yeşilçam Ödülleri

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

4. Yeşilçam Ödülleri geçtiğimiz akşam Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda sahiplerini buldu. Ödül törenine katılan konukların giydikleri de ilgi çekiciydi. Bazı isimlerin tercihlerini görünce kendilerine acil bir moda yardımı diledik, bazıları için de Oscar ayarında oldukları için tebrik ettik. En çok Ahu Yağtu'nun bordo tuvaleti ile Nebahat Çehre'nin giydiği Elif Cığızoğlu tasarımı beyaz kıyafeti beğendik.

4. Yeşilçam Ödülleri

 4. Yeşilçam Ödülleri geçtiğimiz akşam Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda sahiplerini buldu.

Cansu Dere ve Halit Ergenç'in sunuculuğunu yaptığı gecede, Kültür Sanat Hizmet Ödülleri'ne Nebahat Çehre, İzzet Günay ve Göksel Arsoy layık görüldü.

Gecede Önder Çakar ve Seren Yüce yönetmenliğindeki 'Çoğunluk' filmi, En İyi Film Ödülü de dahil olmak üzere dört dalda ödül aldı. Av Mevsimi de dört ayrı ödülle geceyi tamamladı.

Ödül törenine katılan konukların giydikleri de ilgi çekiciydi. Bazı isimlerin tercihlerini görünce kendilerine acil bir moda yardımı diledik, bazıları için de Oscar ayarında oldukları için tebrik ettik. En çok Ahu Yağtu'nun bordo tuvaleti ile Nebahat Çehre'nin giydiği Elif Cığızoğlu tasarımı beyaz kıyafeti beğendik.

Sizin favorileriniz kim? Sizce en iyiler kimler? Peki ya moda yardımına ihtiyacı olduğunu düşündükleriniz?

Yazarlar