Moda Aksesuarlara dair tüyolar!

Aksesuarlara dair tüyolar!

06.11.2012 - 17:08 | Son Güncellenme:

Rengarenk bileklikler, küpeler, kolyeler… Yeni sezonda patlayacak olan fosforlu renk modası ile renkli takılar heryerde karşımıza çıkacak.

Aksesuarlara dair tüyolar

Bir yüzük bir bileklik takıp çıkma devri kapanmıştır! İster zarif takılar kullanmaktan keyif alın ister gösterişli, ilk yapmanız gereken birbirine uyumlu bütün takılarınızı çıkartıp hepsini bir arada kullanmaya başlamak ve yarattığınız kombinasyonlarla ön plana çıkmak.

Basit bi kot, t-shirt giyip çıktığınız günler için gösterişli kolyeler satın alın. Çarpıcı tek bir kolyeyle kıyafetinizin bütün havasını degiştirip, salaş gözükmekten kurtulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Birbirinden tarz aksesuarlar ve takılar için tıklayın!

İnce minik yüzüklerden bir sürü ya da bir adet en büyüğünden. İnce zarif yüzüklerden birkaç adet satın alıp, birden fazla parmağınıza takarak feminen ve sade bir görüntüye sahip olursunuz ya da tek bir tane gösterişli bir yüzük takarak dikkati ellerinize çekebilirsiniz.

Düz bir elbise ya da ceket giydiğinizde, belinize takacağınız şık ve gösterişli bir kemer hem vücudunuzu daha güzel gösterir, hem de kıyafetinizin havasını değiştirir.

Yazarlar