Editörün Seçtikleri C&A ilkbahar & yaz koleksiyonu

C&A ilkbahar & yaz koleksiyonu

11.03.2015 - 09:59 | Son Güncellenme:

Sezon açılışını anlamlı bir kampanyayla destekleyen C&A, yeni sezon ürünlerinin satışından elde edilecek gelirin bir bölümünü LÖSEV’e aktaracak.

C&A ilkbahar & yaz koleksiyonu

C&A, doğanın cıvıl cıvıl ortamından ve bin bir renginden ilham aldığı 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu, Türkiye’nin en tarz kadınlarından Pınar Altuğ Atacan’ın ev sahipliği yaptığı bir toplantıyla tanıttı. C&A’nın ilkbahar ve yaz günleri için sonsuz seçenek ve kombin yapma fırsatı sunan 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, bir yandan ‘Yelkenler Fora’ dedirtirken diğer yandan çiçek bahçelerini kıyafetlerinize taşıyor.

Koleksiyonda, küçük hafta sonu kaçamakları için hasır şapka, mavi uzun bir etek ve 70’lerden ilham alan beyaz bir bluz da yer alıyor, çiftlik hayatını şehre taşıyan tulumlar da… C&A, 1950’lerin ve 80’lerin en iyi vintage görünümlerini de 2015 bahar ve yaz günlerine taşıyor.

C&A’nın 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, Türkiye’nin en tarz kadınlarından Pınar Altuğ Atacan’ın da katıldığı bir toplantıyla tanıtıldı. C&A Türkiye, Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep Orcan Savun, yaşamın kendisinden ilham alan, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri tüketicilerle buluşturmayı ilke edindiğini söyledi.

C&A’nın anneler ve çocukları için dünyayı daha yaşanabilir güzel bir yere dönüştürmek için sorumluluk hissettiğini vurgulayan Savun, bu kapsamda İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun satışından elde edilecek gelirin bir bölümünün LÖSEV’e aktarılacağını açıkladı.

Pınar Altuğ Atacan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte C&A’nın sürdürülebilir bir yaklaşımla ürettiği koleksiyonu ile ilgili Atacan, “C&A’nın organik kumaşla üretilen sürdürülebilir ürünleri özellikle bir anne olarak benim büyük ilgimi çekiyor. Nasıl ki çocuklarımızın sağlığı için hiçbir konuda kaliteden ödün vermiyorsak onların sürekli üzerinde olan giysileri konusunda da aynı özeni göstermemiz gerekiyor diye düşünüyorum. C&A, 2015 ilkbaharında çocuklar ve bebekler için hiç olmadığı kadar geniş ‘sürdürülebilir ürünler’ yelpazesi sunuyor. Kıyafetler, onaylı Bio Cotton, geri dönüştürülmüş polyester ve daha sürdürülebilir viskoz kullanılarak hazırlanmış. C&A, bebeklerin ve çocukların şık ve rahat olmasını sağlarken, aynı zamanda gelecekte yaşayacakları dünyayı da korumaya yardımcı oluyor” şeklinde konuştu.

Yazarlar