Egzersizler Dans ederek kilo verin

Dans ederek kilo verin

13.06.2017 - 14:04 | Son Güncellenme:

Kilo vermeyi eğlenceli hale dönüştürmek sizin elinizde. Zayıflamak isteyenler için dans ederek zayıflama yöntemi son günlerde hızla revaçta. Zumba ile ivme kazanan bu akım hızla yayılıyor…

Dans ederek kilo verin

Dans etmenin faydaları neler?

Haberin Devamı

Sağlıklı Olmanıza Yardımcı Olur

Dans ederek zayıflama yöntemi size kalp damar hastalıkları riskine karşı direnç sağlıyor. Avrupa’da yapılan çalışmalarda kalp damar rahatsızlığı çeken hastaların dans etmesi önerilmiştir. Sebep olarak; dans etmenin, hem zihinsel hem fiziksel olarak; bisiklet sürmek, yürüyüş yapmak gibi egzersizlerden daha çok faydası olması gösterilmiştir.

Kilo Vermenizi Sağlar

Düzenli olarak yapıldığı zaman kilo verdirir. Sıkıcı egzersizlerden ziyade eğlenceli bir şekilde yapılan dans hareketlerinin daha düzenli ve istekli yapıldığı ortaya konmuştur. Dans ederek zayıflama yönteminin, bisiklet ve koşu gibi daha zor şartları olan egzersizler kadar etkili olduğu kanıtlanmıştır.

Kendinize Saygınız Artar

Haberin Devamı

Dans sizi daha enerjik bir hale getirir. Ayrıca daha esnek bir bedeniniz olur. Bu durum öz güveninizi de arttırır. Artık kendinize daha fazla güvenirsiniz.

Enerjinizi Yeniler

Dans ederek zayıflama yöntemi, motivasyonunuzun artmasını sağlar. Artan motivasyon ile hormonlarınızın daha düzenli çalışması sizin hem enerjik hem de mutlu bir halde olmanızı sağlar.


Dayanıklılığınızı Ve Esnekliğinizi Arttırır

Yapılan dans hareketleri bedeninizin olması gereken şeklinde durmaya sizi iter. Aynı zamanda yapılan hareketler ile kireçlenme gibi problemleri aşarak daha fazla hareket kabiliyetine sahip olursunuz.

Stresi Ve Depresyonu Azaltır

Dans ederek kendinizi daha mutlu hissedersiniz.

Yazarlar