Sağlık Deve idrarı ne işe yarar?

Deve idrarı ne işe yarar?

25.08.2017 - 15:33 | Son Güncellenme:

Pharmacy and body defence yazılan bir makalede deve idrarının faydalı olduğu ortaya çıkmış. Üstelik deve idrarının birçok sağlık sorununa da iyi geldiğini ortaya çıkarmışlar. İşte deve idrarı hakkında ortaya atılan iddialar ve deve idrarı ne işe yarar sorusunun cevapları…

Deve idrarı ne işe yarar

Yapılan araştırmalar sonucunda deve idrarının laboratuar analizi sonucu bir mucize olduğu ortaya çıkmış. Ancak yazılan makalede, her devenin idrarının içilmemesi gerektiği, yalnızca yemen ve Suudi Arabistan’da yetişen günlük ot yiyerek beslenen develerin idrarının içilmesi gerektiği yazılmış.

Haberin Devamı

Deve idrarı ne işe yarar?

Yapılan laboratuar analizleri sonucunda deve idrarında;
azot,
kükürt,
fosfat, sodyum,
mangan,
fenik asit,
demir,
silisyum,
klor,
magnezyum,
melci,
sitrik, titric, succenic,

Kalsiyum tuzları A,B,C,D,E vitaminleri element cetvelindeki elementlerin ekseriyetini, neredeyse tüm mineralleri barındırıyormuş.

Deve idrarının faydaları nelerdir?
Deve idrarı,öksürük, ağrılı adet dönemleri , frijitlik,vajinusmus,nemfomania hastalığı, migren ve baş ağrısı, küme tipi baş ağrısı, kabızlık, ishal,düzensiz dışkılama, sertleşme sorunları ve erken boşalma
saçkıran , bıyıkdöken ve kaşıntılı egzama , uyuz gibi cilt hastalıkları, akne,siyah leke , epidermik deri içi enfektif kızıl serpinti gibi hastalıklarda kullanabileceği ve şifa sağladığı söyleniyor.

Haberin Devamı

Pharmacy and body defence yazılan makalede aynı zamanda deve idrarının bir hastalığa yakalanmadan her gün düzenli olarak kullanılması, toksik maddelerin vücuttan atılmasına vücudun sindirim sisteminin iyileşmesine aynı zamanda bağışıklık sistemnini en güçlü halde tutarak hastalıkların vücuda hiçbir şekilde yaklaşmamasını sağlıyormuş.

Aynı zamanda “Idrar Terapisinin Mucizeleri” başlıklı makalede, Idrar terapisinin soğuk algınlığından kansere ve eklem iltihabından AIDS’e kadar birçok hastalığı tedavi etme potansiyeline sahip olduğu yazıyormuş.

Yazarlar