3Ds

3Ds

Son dakika 3ds haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3ds gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3ds haber sayfamızda...

3Ds

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 489 3ds haberi bulunmuştur.
Seramik buluşmasına yeni tasarımlar
Seramik buluşmasına yeni tasarımlar Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA, 6-10 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
28.10.2023 Ekonomi
Yapay zekâdan yeni iş tehdidi
Yapay zekâdan yeni iş tehdidi Yapay zekâ illüstratörler, ressamlar, şairler, yazarlardan sonra iç mimarlara da rakip oluyor.
17.05.2023 Kültür Sanat
Çizgi Film Nasıl Yapılır? Animasyon Çizgi Filmler Ne İle Yapılıyor?
Çizgi Film Nasıl Yapılır? Animasyon Çizgi Filmler Ne İle Yapılıyor? Çizgi film, genellikle çocuklara hitap eden 2 boyut illüstrasyon ya da çizgi video animasyonlardır. Önceleri elle çizilerek yapılan çizgi film teknolojisi, bilgisayar sistemlerinin gelişmesiyle birlikte günümüzde çok daha ileri boyutlara taşınmış halde. Peki çizgi film nasıl yapılır? Animasyon çizgi filmler ne ile yapılıyor? İşte çizgi film yapımı konusunda merak edilen tüm detaylar.
11.04.2021 Eğitim
Bakan Selçuk, Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği yönetimi ile görüştü
Bakan Selçuk, Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği yönetimi ile görüştü Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, serebral palsili çocuklar ve Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği yönetimiyle video konferans aracılığıyla buluştu.
7.10.2020 Siyaset
NVIDIA, Microsoft DirectX 12 Ultimate desteğine kavuştu!
NVIDIA, Microsoft DirectX 12 Ultimate desteğine kavuştu! NVIDIA, Microsoft DirectX 12 Ultimate özellik seti ve donanım hızlandırmalı GPU zamanlamaya özel donanım ve yazılım desteği sunan ilk ve tek üretici oldu.
25.06.2020 Teknoloji
Dünya güvenli ödeme listesinin ilk Türk şirketi yerli fintech Finartz
Dünya güvenli ödeme listesinin ilk Türk şirketi yerli fintech Finartz Türkiye’den ilk kez bir finansal teknoloji kuruluşu dünyada sadece 71 firmanın sahip olduğu küresel ‘güvenli ödeme’ sertifikasına sahip oldu. Türk fintech şirketi Finartz, artık dünyanın her yerine yazılım ihraç edip e-ticarette ödeme hizmetinin güvenli olmasını sağlayabilecek.
5.03.2020 Teknoloji
Bilgisayar alırken dikkat edilmesi gereken püf noktalar!
Bilgisayar alırken dikkat edilmesi gereken püf noktalar! İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında neredeyse her gün yeni bir donanım çıkmaya devam ediyor. Bilgisayar donanımları konusunda birbirinden fazla marka ve ürün olmasının yanı sıra, komplike bir sistemden çok farklı parçalardan oluşması nedeniyle seçim yapmak da bir hayli zor oluyor. Bu nedenle sizler için geniş kapsamlı bir rehber hazırladık.
31.01.2020 Teknoloji
2020'nin ilk ayında en çok satan konsol hangisi?
2020'nin ilk ayında en çok satan konsol hangisi? 2019 yılında başlayan yeni konsol savaşları, 2020 ile devam ederken halihazırda kullandığımız konsollarla ilgili satış bilgileri gelmeye devam ediyor. Henüz yeni nesil konsollar piyasaya sunulmadı. Yavaş yavaş tanıtılmaları ve 2020'nin son çeyreğinde piyasaya sunulacak olmaları, şu an kullanılan konsolların satışlarında ne kadar etki etti?
27.01.2020 Oyun Dunyasi
Akademik çoban
Akademik çoban İŞKUR işsizlere uzmanlık kazandırarak iş sahibi yapıyor. Tokat’ta çobanlık için toplam 104 saat ders verilecek. Nallıhan’da ise 3 boyutlu grafik animasyoncu yetiştirilecek
27.11.2019 Ekonomi
Buzdolabıyla fenomen oldu
Buzdolabıyla fenomen oldu ABD’de bir anne, sosyal medyaya kendini kaptırıp mutfakta yangın çıkaran, Twitter’da ‘Dorothy’ adı kullanan genç kızın elinden telefon ve tabletini aldı. İnternete ulaşmak için akıllara gelmeyecek yöntemler deneyen 15 yaşındaki kız, akıllı buzdolabıyla tweet atarak yasağı deldi ve internet fenomeni oldu.
15.08.2019 Dünya
Nintendo Switch Lite geliyor
Nintendo Switch Lite geliyor Nintendo, daha ucuz ve daha ufak boyutlu yeni Switch modelini duyurdu. Nintendo Switch Lite, yalnızca elde oynanabilir olacak ve Nintendo 3DS'lerle kısmen benzerlikler gösteriyor. Ürünün ABD satış fiyatı da belli oldu.
10.07.2019 Teknoloji
Süper Mario geri dönüyor
Süper Mario geri dönüyor Süper Mario, Türkiye’ye dönüyor. 6 yıl önce pazardan çekilen Nintendo, yeniden satışa başlıyor. Haziranda konsolları ve oyunlar raflarda yerini alacak. Mario oyunseverlerle yeniden buluşacak.
11.06.2018 Ekonomi
Nintendo 3DS'in üretimi durduruldu
Nintendo 3DS'in üretimi durduruldu Nintendo'nun Japonya sitesinde paylaşılan verilere ve bilgilere göre; New Nintendo 3DS'in üretimi artık sona erdi. Piyasadaki bütün cihazlar tüketilene kadar da yeni bir üretimin olmayacak.
14.07.2017 Teknoloji
Nintendo, 2DS XL adındaki yeni el konsolunu duyurdu
Nintendo, 2DS XL adındaki yeni el konsolunu duyurdu Nintendo, Switch'in ardından yeni bir taşınabilir oyun konsolunu daha piyasaya sürüyor. Nintendo 2DS XL adındaki yeni el konsolu önümüzdeki aylarda raflardaki yerini alacak.
28.04.2017 Teknoloji
Nintendo Switch'in daha küçük bir versiyonu gelebilir
Nintendo Switch'in daha küçük bir versiyonu gelebilir İki milyonun üzerinde sattığı tahmin edilen ve Nintendo tarihinin en çok satılan oyun konsolu olan Nintendo Switch'in daha küçük bir versiyonu gelebilir.
18.04.2017 Teknoloji
Nintendo Switch'in üretimi ikiye katlanıyor
Nintendo Switch'in üretimi ikiye katlanıyor Nintendo, büyük talep gören yeni oyun konsolu Switch'in üretimini ikiye katlama kararı aldı. İşlerin yolunda gittiğine işaret eden durum karşısında Nintendo, yeni bir rekor daha kırabilir.
18.03.2017 Teknoloji
Resident Evil 7 ve daha fazlası bu hafta piyasaya çıkacak
Resident Evil 7 ve daha fazlası bu hafta piyasaya çıkacak 2017 senesinin ilk ayında Resident Evil 7 ve daha fazlası oyunseverlerle buluşacak. Peki bunun dışında piyasaya başka hangi oyunlar çıkacak?
23.01.2017 Teknoloji
Mega Man mobil platforma geliyor
Mega Man mobil platforma geliyor Super Mario Run’ın ardından Capcom'un efsane yapımı Mega Man de iOS ve Android’e geliyor.
20.12.2016 Teknoloji
Açığı bul, 20 bin doları al!
Açığı bul, 20 bin doları al! Nintendo, cihazının açıklarını bulanlara binlerce dolar ödeyecek.
7.12.2016 Teknoloji
Pokémon GO Diğer Oyunları da Etkiledi
Pokémon GO Diğer Oyunları da Etkiledi Nintendo, popüler Pokémon GO oyunu için pek bir şey yapmamış olabilir ancak kesinlikle bu oyunun popülerliğinden yararlandı. Peki Nintendo Pokemon Go oyunundan nasıl yararlandı? İşte Pokemon Go oyununa dair tüm detaylar...
22.08.2016 Teknoloji
Nintendo NX Yakında Bizlerle
Nintendo NX Yakında Bizlerle Yeni nesil konsol savaşına dahil olması beklenen cihazlardan Nintendo NX, duyurulacağı tarih ile gündeme gelmiş bulunmakta…
13.07.2016 Teknoloji
Nintendo’dan Yeni Türde Bir Mario Oyunu Geliyor
Nintendo’dan Yeni Türde Bir Mario Oyunu Geliyor Bu zamana kadar birbirinden kaliteli oyunların gelişmesine ön ayak olan Nintendo, yapmış olduğu açıklama ile heyecanlandırdı…
20.06.2016 Teknoloji
Nintendo’nun Kült Oyunundan Sürpriz
Nintendo’nun Kült Oyunundan Sürpriz Bir çok oyun aynı anda birden fazla platforma çıktığı için övülür. Nintendo ise bu tarz oyunları oldukça sınırlı yapıyor.
30.05.2016 Teknoloji
Bu Haftanın Yıldız Oyunları
Bu Haftanın Yıldız Oyunları Yazın gelişine hazırlanırken buyrun haftanın öne çıkan oyunları. Kuşkusuz listede ilk göze çarpan isim Overwatch ve Total War: Warhammer. Her iki isim farklı türlere ait olsa da ilerleyen günlerde en çok satanlar listesinde birincilik için sıkı bir kapışma içerisinde olacaklar. 24 Mayıs Overwatch (PC, PS4, Xbox One) Total War: Warhammer (PC) Tropico 5: Penultimate Edition […]
27.05.2016 Oyun Dunyasi
Dijital futbol zamanı
Dijital futbol zamanı Ülkemizdeki yoğun futbol gündemi dijital dünyada da etkisini gösteriyor. Milli takımımızın da mücadele edeceği yaklaşan UEFA Euro 2016, futbola dijitalde de ilginin artmasını sağlıyor
15.05.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

3Ds ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.