Bu Hafta

Bu Hafta

Son dakika bu hafta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bu hafta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bu hafta haber sayfamızda...

Bu Hafta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 208.296 bu hafta haberi bulunmuştur.
Pelin Çelik, Filenin Sultanları'nın Paris hedefini açıkladı! Eda Erdem Dündar cevabı: Tüm kupalardan önemli
Pelin Çelik, Filenin Sultanları'nın Paris hedefini açıkladı! Eda Erdem Dündar cevabı: Tüm kupalardan önemli A Milli Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Çelik, FIVB Milletler Ligi öncesi açıklamalarda bulundu. Pelin Çelik, ilk hafta kadrosunda yer almayan Eda Erdem Dündar'la ilgili konuştu.
13.05.2024 Voleybol
TV DİZİSİ 📺 Bahar yeni bölüm bu hafta var mı? Bahar dizisi yarın var mı, yok mu? 14 Mayıs 2024 Show TV yayın akışı
TV DİZİSİ 📺 Bahar yeni bölüm bu hafta var mı? Bahar dizisi yarın var mı, yok mu? 14 Mayıs 2024 Show TV yayın akışı SHOW TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Bahar geçtiğimiz hafta yayınlanmadı. Bu hafta için de merak başladı. Bahar izleyicileri, Bahar yeni bölüm bu hafta var mı? Bahar dizisi yarın var mı, yok mu? sorularına cevap arıyor. İşte 14 Mayıs 2024 Show TV yayın akışı haberimizde...
13.05.2024 Bilgi Rehberi
YENİ A 101 AKTÜEL KATALOG 16 MAYIS 2024 >> a101'deki uygun fiyatlı ürünler nedir, ne kadara satışa çıkacak?
YENİ A 101 AKTÜEL KATALOG 16 MAYIS 2024 >> a101'deki uygun fiyatlı ürünler nedir, ne kadara satışa çıkacak? A 101 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 16 Mayıs 2024 Perşembe günü için geçerli olan a101 aktüel ürünleri kataloğundaki ürünler nedir, fiyatları ne kadar? İşte bu haftalık A 101 aktüel katalog ürünleri ve fiyatları haberimizde...
13.05.2024 Bilgi Rehberi
YEPYENİ BİM AKTÜEL KATALOĞU 14-17 MAYIS 📌BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Kamp severler müjde! Çadır, Uyku Tulumu bu hafta BİM'de!
YEPYENİ BİM AKTÜEL KATALOĞU 14-17 MAYIS 📌BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Kamp severler müjde! Çadır, Uyku Tulumu bu hafta BİM'de! BİM mağazalarında yeni haftada satışa sunulacak ürünler listesi belli oldu. BİM mağazalarında sürekli olarak satışı olmayan, aktüel kataloglar aracılığı ile mağazalarda satışa çıkan BİM kataloğunda bu hafta satışa sunulacak ürünler arasında Kamp yapmayı sevenler için fayda sağlayacak birçok ürün mağazalarda satışa çıkacak. İşte 14-17 Mayıs BİM aktüel kataloglarında satışa sunulacak olan o ürünler...
13.05.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Göktaş’tan 'Gazze' mesajı
Bakan Göktaş’tan 'Gazze' mesajı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Bir kez daha uluslararası toplumu Gazze'ye ve Filistin davasına içtenlikle destek olmaya davet ediyorum” dedi.
13.05.2024 Gündem
Senad Ok bombayı patlattı: Aziz Yıldırım ünlü teknik adamlarla temas halinde! İsmail Kartal'la buraya kadar
Senad Ok bombayı patlattı: Aziz Yıldırım ünlü teknik adamlarla temas halinde! İsmail Kartal'la buraya kadar Fenerbahçe, Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u sahasında 3-0 mağlup ederek Galatasaray derbisi öncesinde hata yapmadı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok da sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.
13.05.2024 Fenerbahçe
YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? SPK'dan onay alan 13-17 Mayıs halka arz olacak şirketler listesi...
YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? SPK'dan onay alan 13-17 Mayıs halka arz olacak şirketler listesi... Halka arz takvimi yatırımcılar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay alan şirketler halka arz edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş ve Koç Metalurji A.Ş halka arz edilmişti. Peki 13-17 Mayıs tarihleri arasında hangi şirketler halka arz edilecek?
13.05.2024 Bilgi Rehberi
SON PUAN DURUMU: SÜPER LİG 13 MAYIS 2024 | Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman? Süper Lig puan tablosu ve fikstür
SON PUAN DURUMU: SÜPER LİG 13 MAYIS 2024 | Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman? Süper Lig puan tablosu ve fikstür Süper Lig'in 36. haftası, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kritik maçlarıyla futbolseverlerin ilgi odağı oldu. Lider Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü ağırlarken, Fenerbahçe evinde Kayserispor ile karşılaştı. İki takımın şampiyonluk mücadelesi kapsamında gerçekleşen bu maçlar büyük bir heyecan yarattı. Fenerbahçe, Kayserispor'u 3-0'lık net bir skorla geçerek puanını 93'e çıkardı. Galatasaray ise maçın son dakikalarında attığı golle Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı konuk edeceği zorlu mücadele bekleniyor. Son oynanan bu hafta maçlarıyla birlikte Süper Lig puan durumu ve fikstür tablosu yeni bir şekil aldı. İşte, Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kalan maçlarına dair bilgiler, 36. haftanın puan durumu ve fikstür detayları.
13.05.2024 Süper Lig
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’de engellilerin temel hak ve özgürlüklerden faydalanmasını teşvik edecek ve toplumsal hayata diğer bireylerde eşit şartlarda katılımını sağlamak amaçlı ilk kanunun 2005 yılında imzalandığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda fırsat eşitliğini ön planda tutan hükümetlerimiz, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya, umut ve özlemlerini gerçekleştirmeye gayret etmiştir.” dedi.
13.05.2024 Ekonomi
Cevdet Yılmaz: Az kaynakla daha çok proje yapacağız
Cevdet Yılmaz: Az kaynakla daha çok proje yapacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Kamu olarak inşallah biz öncülük ve rehberlik edecek, daha az kaynak kullanarak daha fazla etkide bulunacak projelere ağırlık vereceğiz" dedi.
13.05.2024 Ekonomi
Çin, 1 trilyon yuan tutarında tahvil satacak
Çin, 1 trilyon yuan tutarında tahvil satacak Çin, 1 trilyon yuan tutarında uzun vadeli tahvil satışına 17 Mayıs'ta başlayacak.
13.05.2024 Uzmanpara
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan ayrılık sorusuna yanıt!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan ayrılık sorusuna yanıt! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 3-0 kazandıkları Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, ayrılık sorusuna da yanıt verdi.
12.05.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek: Vaat ettiğimiz her şeyi yaptık!
Dursun Özbek: Vaat ettiğimiz her şeyi yaptık! G.Saray Başkanı Dursun Özbek, sürdürülebilir başarı için sürdürülebilir mali yapının şart olduğunu vurguladı, “İftiharla söylüyorum ki, göreve geldiğimiz günden itibaren vaat ettiğimiz her şeyi kelimesi kelimesine yaptık” dedi.
12.05.2024 Galatasaray
İsrail harekâtı genişletiyor!
İsrail harekâtı genişletiyor! İsrail’in Gazze’de uluslararası hukuka aykırı şekilde hareket etmiş olabileceği yönündeki raporun ardından, ordu Refah’ta operasyonları genişletmeye başladı.
12.05.2024 Dünya
Survivor'da bir ilk! 3. ve 4. eleme adayı aynı gün belli oldu
Survivor'da bir ilk! 3. ve 4. eleme adayı aynı gün belli oldu Survivor'da kıran kırana geçen bir mücadele yaşandı. Heyecanın iyice doruklara çıktığı yarışmada Kırmızı Takım dokunulmazlığı kazanarak moral buldu ve Mavi Takım'dan bir isim oylama ile gitme adayı oldu bir isim de performansa göre belirlendi. İşte detaylar...
11.05.2024 Cadde
Süper Lig ve TFF 1. Lig heyecanı konferans yayınları ile beIN SPORTS'ta
Süper Lig ve TFF 1. Lig heyecanı konferans yayınları ile beIN SPORTS'ta Türkiye'de sporun adresi beIN SPORTS, bu hafta sonu bütün lig maçlarını konferans yayınlarıyla ekranlara taşıyacak. Bugün Trendyol 1. Lig maçları beIN SPORTS 1 kanalında yer alırken; yarın (Pazar) ise Trendyol Süper Lig maçlarının heyecanı, konferans yayınları ve özel programlarla beIN SPORTS Max 1 kanalında yaşanacak.
11.05.2024 Futbol
ANNELER GÜNÜ bu hafta sonu mu, ne zaman? 2024 Anneler Günü cumartesi mi, pazar mı kutlanacak?
ANNELER GÜNÜ bu hafta sonu mu, ne zaman? 2024 Anneler Günü cumartesi mi, pazar mı kutlanacak? Anneler Günü ile ilgili araştırmalar arttı. Mayıs ayına girdikten sonra merak konusu olan Anneler Günü ne zaman, hangi gün? Bu anlamlı ve özel günü kaçırmak istemeyenler için 2024 Anneler Günü tarihi haberimizde...
11.05.2024 Bilgi Rehberi
Yatırımcılar dikkat: Yıl sonunda dolar ne kadar olacak? Rakam verildi
Yatırımcılar dikkat: Yıl sonunda dolar ne kadar olacak? Rakam verildi Altın ve dolar tarafında yaşanan dalgalı seyir vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki dolarda yıl sonu beklentisi nedir? Gram altında bu ay yöne olacak? Ekonomist Tuğba Ekin merak edilenleri milliyet.com.tr'ye anlattı.
11.05.2024 Ekonomi
Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler sinyali!
Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler sinyali! Carlo Ancelotti bugünkü Granada maçı için rotasyon yapacağını söyledi, Arda Güler’in geçen hafta olduğu gibi bu hafta da ilk 11’de sahaya çıkması beklentisi oluşturdu.
11.05.2024 İspanya La Liga
İmamoğlu'dan Filistin açıklaması: Uluslararası toplumu barış için daha fazla çaba göstermeye çağırıyorum
İmamoğlu'dan Filistin açıklaması: Uluslararası toplumu barış için daha fazla çaba göstermeye çağırıyorum İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da görev yapan yabancı ülke misyon şefleriyle Sarıyer'de bir araya geldi. Ramallah Belediye Başkanı Issa Kassis'i İstanbul'da ağırlayacağını vurgulayan İmamoğlu, "Uluslararası toplumu, barış için daha fazla çaba göstermeye çağırıyorum. Gazze nüfusunun üçte ikisi, yani yaklaşık 1,5 milyon Filistinli, evlerinden edildi ve savaştan kaçarak, Refah'a sığındı. Zaten savunmasız ve aşırı kalabalık olan bir şehre yapılan bu saldırı, zalimliğin de ötesindedir" dedi.
10.05.2024 Gündem
YEMEKTEYİZ BU HAFTA KİM KAZANDI? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi kim oldu? İşte haftanın birincisi olan isim...
YEMEKTEYİZ BU HAFTA KİM KAZANDI? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi kim oldu? İşte haftanın birincisi olan isim... Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi her gün yeni bölümleri ve yeni yarışmacıları ile ekrana gelmeye devam ediyor. Bu haftanın yarışmacıları arasında kıyasıya bir rekabet sürerken haftanın son gün yarışmacısı olan Aytaç Adilova mutfaktaki hünerlerini sergileyecek. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta kim kazandı, 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi kim oldu?
10.05.2024 Bilgi Rehberi
BUGÜN SATIŞTA! BİM 10 MAYIS CUMA KATALOĞU | BİM 10 Mayıs Cuma aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler var? Anneler Gününe özel hediye seçenekleri...
BUGÜN SATIŞTA! BİM 10 MAYIS CUMA KATALOĞU | BİM 10 Mayıs Cuma aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler var? Anneler Gününe özel hediye seçenekleri... BİM 10 Mayıs Cuma kataloğunda yer alan ürünler raflarda satışa sunuldu. Bugün Türkiye genelinde yer alan tüm BİM mağazalarında satışa sunulan ürünler arasında yine oldukça fazla ürün seçeneği yer alıyor. Anneler Günü için alınabilecek ürünler, Çocuklar için ürün seçenekleri, 20 Jant Bisiklet, Benzinli ATV ve Elektrikli Bisiklet bugün BİM mağazalarında öne çıkan ürünler olarak dikkat çekiyor. İşte 10-14 Mayıs BİM kataloglarında yer alan tüm ürünler...
10.05.2024 Bilgi Rehberi
İsrail, protestoların gölgesinde Eurovision büyük finaline katılmaya hak kazandı
İsrail, protestoların gölgesinde Eurovision büyük finaline katılmaya hak kazandı İsrail, bu hafta sonu İsveç'te gerçekleşecek Eurovision şarkı yarışmasının finalinde mücadele etmeye hak kazandı.
10.05.2024 Dünya
90+3 Ege'de Futbol | Memleket meselesi!
90+3 Ege'de Futbol | Memleket meselesi! Trendyol 1. Lig’de kümede kalmayı matematiksel olarak garantileyen Manisa FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Yönetimin bu sezondan çıkaracağı derslerin olduğu bir gerçek. Öte yandan kulübün şehirle barıştırılması ve şehrin bu takıma sahip çıkması çok daha değerli' dedi
10.05.2024 1.Lig
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları ne kadar oldu? Geçtiğimiz iki haftayı üst üste düşüşle tamamlayan altın fiyatları bu hafta itibarıyla daha sakin bir seyir izledi. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...
10.05.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Bu Hafta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.