Cengiz Semercioğlu

Cengiz Semercioğlu

Son dakika Cengiz Semercioğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cengiz Semercioğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cengiz Semercioğlu haber sayfamızda...

Cengiz Semercioğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 220 cengiz semercioğlu haberi bulunmuştur.
Seren Serengil, Hadise'nin şikayeti üzerine ifade verdi! Ebru Gündeş'i tanık gösterdi
Seren Serengil, Hadise'nin şikayeti üzerine ifade verdi! Ebru Gündeş'i tanık gösterdi Şarkıcı Seren Serengil, meslektaşı Hadise'nin şikayeti üzerine savcılıkta yaklaşık üç saat ifade verdi. İşlemlerinin ardından açıklama yapan Serengil'in, "Reza Zarrab ile yaşadığı yasak aşkla alakalı suç duyurusunda bulunmuş. Biz de Reza Bey'in eski avukatı, Ebru Gündeş ve avukatını şahit olarak gösterdik" sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.
5.01.2023 Cadde
Seren Serengil kaç yaşında, kimdir, nereli? Seren Serengil hayatı...
Seren Serengil kaç yaşında, kimdir, nereli? Seren Serengil hayatı... Seren Serengil, şarkıcı ve oyuncu olarak sanat dünyasında adını duyurdu. Oyuncu Öztürk Serengil'in de kızıdır. Başarılı isim, 1971 yılında doğdu ve ilk oyunculuk deneyimini çocuk yaşlarda babası ile birlikte Sarhoş filminde elde etti. Peki, Seren Serengil yaşı ve boyu kaç?
13.03.2022 Cadde
Hadise, Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'na açtığı davayı kazandı
Hadise, Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'na açtığı davayı kazandı Şarkıcı Hadise, 2018 yılında Bodrum'da işlettiği mekana 1 milyon 900 bin TL icra geldiğine yönelik ileri sürülen iddia hakkında yorumlarda bulunan sunucu Seren Serengil ve o dönem programdaki partneri Cengiz Semercioğlu'na dava açmıştı. Görülen davada mahkeme, davalılar Serengil ve Semercioğlu'nun Hadise'ye toplam 8 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verdi.
27.05.2021 Cadde
Seren Serengil kimdir, kaç yaşında? Seren Serengil nereli? İşte biyografisi
Seren Serengil kimdir, kaç yaşında? Seren Serengil nereli? İşte biyografisi 6 Nisan 1971'de doğan Seren Serengil sunucu, şarkıcı ve oyuncudur. Oyuncu Öztürk Serengil'in kızıdır. Peki Seren Serengil nerelidir? Bugüne kadar imza attığı projeler nelerdir? İşte Seren Serengil şarkıları, dizileri, programları...
18.03.2021 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan trafik mesajı: Trafikte hedefimiz  sıfır kaza, sıfır acı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan trafik mesajı: Trafikte hedefimiz sıfır kaza, sıfır acı ‘2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı’ programında konuşan Erdoğan, Türkiye’nin trafikte can kaybını yüzde 50 azaltan iki ülkeden biri olduğunu ancak bunun yetmediğini söyledi
3.02.2021 Siyaset
Son Dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan 'yüzde 50' deyip duyurdu: İki ülkeden biri olduk
Son Dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan 'yüzde 50' deyip duyurdu: İki ülkeden biri olduk Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzlerinin Tanıtımı ve Trafik Medya Ödülleri Programı'nda konuşma yaptı. Erdoğan, 'Türkiye, dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu' dedi.
2.02.2021 Siyaset
Volkan Konak: Beni yakın, küllerimi Karadeniz'e atın
Volkan Konak: Beni yakın, küllerimi Karadeniz'e atın Karadeniz müziğinin önemli isimlerinden Volkan Konak, Maslak'ta verdiği konser sırasında vasiyetini açıkladı. 52 yaşındaki sanatçı, öldükten sonra gömülmek istemediğini, yakılmak istediğini söyledi.
12.02.2020 Cadde
Merve Şarapçıoğlu: Uygunsuz görüntüleri ben yaymadım!
Merve Şarapçıoğlu: Uygunsuz görüntüleri ben yaymadım! Eşi Berk Oktay'ın uygunsuz görüntülerini sızdırmakla itham edilen ve dün hakim karşısına çıkan Merve Şarapçıoğlu, Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına açıklama yaptı.
13.12.2019 Cadde
İşte Defne Samyeli-Cem Yılmaz gerçeği!
İşte Defne Samyeli-Cem Yılmaz gerçeği! Magazin gündemine bomba gibi düşen Cem Yılmaz ile Defne Samyeli'nin barıştıkları iddiası canlı yayında masaya yatırıldı.
12.12.2019 Cadde
İlker Kaleli: Libido anlamadığım bir konu
İlker Kaleli: Libido anlamadığım bir konu Oyuncu Can Yaman’ın Cengiz Semercioğlu’na verdiği röportajdaki 'libido' çıkışı büyük ses getirdi. Tayland'dan dönen İlker Kaleli de konuya dahil oldu.
11.12.2019 Cadde
‘Can Yaman ve bir yalan’
‘Can Yaman ve bir yalan’ Son dönemin en çok konuşulan ismi Can Yaman’ın yeni dizisinin ertelendiği haberinin ardından, projede partneri olacağı Pınar Deniz’in, Can Yaman’ın açıklamaları nedeniyle kadrodan ayrıldığı iddia edilmişti. 
16.12.2019 Cadde
Can Yaman kimdir, kaç yaşında? Can Yaman neden gündem oldu?
Can Yaman kimdir, kaç yaşında? Can Yaman neden gündem oldu? Ünlü oyuncu Can Yaman, bugün yine gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Peki Can Yaman kimdir, kaç yaşında? İşte hem bu soruların cevapları hem de Can Yaman'ın gündem olmasının sebebi...
3.12.2019 Gündem
Can Yaman'ın 'libidosu düşük' sözlerine tepki yağıyor
Can Yaman'ın 'libidosu düşük' sözlerine tepki yağıyor Son ayların en çok konuşulan ismi Can Yaman, Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajla gündem oldu. "Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım" diyen oyuncuya, ünlü isimlerden tepki yağdı.
2.12.2019 Cadde
Can Yaman itiraf etti: Demet’le 20. bölümde sevgili olduk
Can Yaman itiraf etti: Demet’le 20. bölümde sevgili olduk Son dönemin popüler ismi Can Yaman, hakkında merak edilenleri Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na açıkladı.
1.12.2019 Cadde
Şaşırtan iddia! Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan yeniden mi evleniyor?
Şaşırtan iddia! Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan yeniden mi evleniyor? Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programında bugün flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre geçtiğimiz aylarda boşanan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, 3 hafta önce bir araya geldi.
26.11.2019 Cadde
fizy Müzik Ödülleri sahiplerini buldu
fizy Müzik Ödülleri sahiplerini buldu fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Yılın En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı Sıla, En Çok Dinlenen Erkek Sanatçısı ise Ben Fero oldu.
5.11.2019 Kültür Sanat
Seren Serengil ve Yaşar İpek neden ayrıldı? Yaşar İpek neden hapse giriyor?
Seren Serengil ve Yaşar İpek neden ayrıldı? Yaşar İpek neden hapse giriyor? Son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, evliliği bitirme kararı almıştı. Bu kararı almalarının sebebi ise Seren Serengil'in hamile kalabilmesi için mitonkondri nakli yaptırdığı ortaya atılmıştı. Eşi Yaşar İpek tarafından anlayışla karşılanmayan bu durum çifti ayrılığa sürükledi. Peki Yaşar İpek neden hapse giriyor?
1.10.2019 Gündem
Cengiz Semercioğlu kimdir?
Cengiz Semercioğlu kimdir? Gazeteci ve yapımcı olarak tanınan Cengiz Semercioğlu kimdir? Köşe yazıları ve röportajları milyonlar tarafından takip edilen Cengiz Semercioğlu TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım'a dahil oldu. İşte Cengiz Semercioğlu ile ilgili merak edilenler...
30.09.2019 Gündem
Selin Ciğerci: Neslican düğünüme gelecekti
Selin Ciğerci: Neslican düğünüme gelecekti Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile nişanlısı Gökhan Çıra, TV100 ekranlarında yayınlanan 'Cengiz Semercioglu ile Bu Gece' adlı programa konuk oldu.
24.09.2019 Cadde
İzel-Çelik-Ercan'ın güldüren anısı: 'Dön' dedi, döndük!
İzel-Çelik-Ercan'ın güldüren anısı: 'Dön' dedi, döndük! TV100'de yayınlanan 'Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti' programına konuk olan şarkıcı Çelik Erişçi, bir döneme damga vuran ‘Dönmelisin’ şarkısının klibinin nasıl çekildiğini anlattı.
20.08.2019 Cadde
Yağmur Sarnıç kimdir?
Yağmur Sarnıç kimdir? Futbolcu Emre Aşık ile boşanma aşamasında olan Yağmur Sarnıç kimdir? Çekişmeli bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç, çocuklarının velayetinin Emre Aşık'a verilmesinin ardından da sinir krizi geçirdi.
3.07.2019 Gündem
Bahar Öztan: Bodrum'da 23 odalı otelim var
Bahar Öztan: Bodrum'da 23 odalı otelim var Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu 'Sabah Sohbeti' programına oyuncu Bahar Öztan konuk oldu. Bir döneme damga vuran usta oyuncu, hakkında merak edilenlerini anlattı.
2.07.2019 Cadde
Bahar Öztan: Bodrum'da 23 odalı otelim var
Bahar Öztan: Bodrum'da 23 odalı otelim var Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu 'Sabah Sohbeti' programına oyuncu Bahar Öztan konuk oldu. Bir döneme damga vuran usta oyuncu, hakkında merak edilenlerini anlattı.
2.07.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Cengiz Semercioğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.