Contemporary

Contemporary

Son dakika Contemporary haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Contemporary gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Contemporary haber sayfamızda...

Contemporary

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 767 contemporary haberi bulunmuştur.
Gazze’nin sanat merkezi yıkıldı
Gazze’nin sanat merkezi yıkıldı İsrail’in Şifa Hastanesi’ne düzenlediği baskında Gazze’deki sanat merkezi yıkıldı.
11.04.2024 Kültür Sanat
Tek kullanımlık peçeteler tuvallere dönüştü
Tek kullanımlık peçeteler tuvallere dönüştü Karikatürist Ercan Akyol’un “Eşittir” adlı sergisi sanatçının tek kullanımlık peçetelere yaptığı özgün çizimlerden oluşuyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
Ayşe Betil: Dünya sanatında Türk imzası
Ayşe Betil: Dünya sanatında Türk imzası Yurt içi ve yurt dışı sergileriyle birçok başarıya imza atan ve kendine has üslubuyla sanatseverlerin hafızasında önemli bir yer edinen Türk ressam Ayşe Betil, eserlerini ve başarılarını sınırların ötesine taşıyor.
25.03.2024 Advertorial
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ birlikte yurt dışına mı çıktı? Fotoğraftaki detay dikkat çekti
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ birlikte yurt dışına mı çıktı? Fotoğraftaki detay dikkat çekti Oyuncu Arzum Onan ile meslektaşı Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede bitirmişti. Can adında bir oğulları olan ikili, bu kez Arzum Onan'ın paylaşımıyla adlarından söz ettirdi.
8.03.2024 Cadde
Tesla, ABD'deki pil tesisini genişletiyor
Tesla, ABD'deki pil tesisini genişletiyor Tesla, lityum demir fosfat pillerin tedarik zincirini ABD'ye getirmek için Nevada'daki pil tesisini genişletiyor.
1.02.2024 Uzmanpara
Müzelerde İtalyan işi
Müzelerde İtalyan işi İtalya, en önemli müzelerinin yönetimine sadece İtalyan yetkilileri getirme kararı aldı.
27.12.2023 Kültür Sanat
Yaşamın ve ölümün dayanılmaz ağırlığı
Yaşamın ve ölümün dayanılmaz ağırlığı Sanatın en popüler ve tartışmalı isimlerinden Damien Hirst’ün ikonik eserleri Almanya’daki “Şeylerin Ağırlığı” sergisinde buluştu. Hirst, 40 yıllık kariyerinden seçkiyle hayatın ‘dayanılmaz ağırlığını’ hatırlatıyor.
27.11.2023 Kültür Sanat
Liman Kentlerinde Araştırma ve Tasarım
Liman Kentlerinde Araştırma ve Tasarım Kadir Has Üniversitesi Mimarlık Bölümü ev sahipliğinde, Murat Tabanlıoğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı “Liman Kentlerinde Araştırma ve Tasarım” başlıklı Kent Çalışmaları Yüksek Lisans Programı öğrencileri, akademisyen ve profesyonel mentörler eşliğinde liman kenti özelliği taşıyan Atina ve Venedik kentlerine saha gezisi gerçekleştirdi.
30.10.2023 Mimarlık
Haluk Akakçe'ye veda! 'Sanat için büyük bir kayıp'
Haluk Akakçe'ye veda! 'Sanat için büyük bir kayıp' Yaklaşık bir yıldır akciğer kanseri tedavisi gören çağdaş sanatın dünyadaki en önemli temsilcilerinden Haluk Akakçe, önceki gün 53 yaşında hayata veda etmişti. Haluk Akakçe için Atatürk Kültür Merkezi’nde veda töreni düzenlendi. Sanatçının cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.
12.10.2023 Cadde
Ünlü sanatçı Haluk Akakçe hayatını kaybetti!
Ünlü sanatçı Haluk Akakçe hayatını kaybetti! Çağdaş sanatın önemli isimlerinden olan, çalışmalarıyla birçok ödül kazanan Haluk Akakçe'den acı haber... Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ve dokuz gün komada kalan sanatçı 53 yaşındaki ressam ve iç mimar, bu sabah vefat etti.
10.10.2023 Cadde
Burak Özçivit: Fahriye ile boş günümüzdü, kararlaştırdık!
Burak Özçivit: Fahriye ile boş günümüzdü, kararlaştırdık! Ocak ayında ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti, Contemporary İstanbul'da kameralara yansıdı. Boş günlerinde sergiyi gezmeye geldiklerini söyleyen Özçivit, "Çok keyif aldım" dedi.
2.10.2023 Cadde
Contemporary İstanbul’u su bastı
Contemporary İstanbul’u su bastı Tersane İstanbul’da sanatseverlerle buluşan Contemporary İstanbul’da su baskını yaşandı.
2.10.2023 Kültür Sanat
Yaşanan su baskını ile ilgili Contemporary İstanbul'dan açıklama
Yaşanan su baskını ile ilgili Contemporary İstanbul'dan açıklama Tersane İstanbul'da sanatseverlerle buluşan Contemporary İstanbul'un fuar alanında su baskını yaşandı. Konuya dair Contemporary İstanbul'dan açıklama geldi.
30.09.2023 Gündem
Sağanak yağış Contemporary İstanbul'u da vurdu! Eserler zarar gördü
Sağanak yağış Contemporary İstanbul'u da vurdu! Eserler zarar gördü İstanbul'da etkili olan sağanak yağıştan Contemporary İstanbul da nasibini aldı. Tersane İstanbul'daki galeriyi su bastı, eserler zarar gördü.
30.09.2023 Haberler
Sağanak yağış Contemporary İstanbul'u da vurdu! Eserler zarar gördü
Sağanak yağış Contemporary İstanbul'u da vurdu! Eserler zarar gördü İstanbul'da etkili olan sağanak yağıştan Contemporary İstanbul da nasibini aldı. Tersane İstanbul'daki galeriyi su bastı, eserler zarar gördü.
30.09.2023 Gündem
Contemporary İstanbul’a yeni partner
Contemporary İstanbul’a yeni partner Türkiye’nin önde gelen sanat etkinliklerinden olan ve bu sene 26 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde Tersane İstanbul’da gerçekleşecek olan Contemporary İstanbul’un yeni partneri e-ticaret platformu Trendyol oldu.
27.09.2023 Cadde
Şehirde kültür ve sanat mevsimi
Şehirde kültür ve sanat mevsimi Sonbahara adım attığımız bugünlerde, şehirde kültür ve sanatın kalbi yeniden atmaya başlıyor.
24.09.2023 Pazar
Gerçeğin resmi doğanın ritminde
Gerçeğin resmi doğanın ritminde Mat Collishaw yeni sergisi “Aritmi”de bilim ve sanatın nüanslarıyla dünyanın akıbetini sorguluyor. Felsefe ve bilim tarihini katederek doğayla bağ kurmak için kuramların yanı sıra duyuların ve hayal gücünün gerekliliğini vurguluyor.
17.09.2023 Kültür Sanat
Contemporary Istanbul’a 21 yeni galeri
Contemporary Istanbul’a 21 yeni galeri Contemporary Istanbul, yeni programıyla Akbank ana partnerliğinde, 26 - 27 Eylül, Ön İzleme ve 28 Eylül - 1 Ekim, genel ziyaret günlerinde Tersane Istanbul’da sanatseverlerle buluşuyor.
26.08.2023 Kültür Sanat
Ege’nin iki yakası sanatla birleşiyor
Ege’nin iki yakası sanatla birleşiyor “Zaman Bir Çocuktur” adlı karma sergi, 9 Temmuz’da Leros Adası’ndaki tarihî İtalyan mayın deposunda açılıyor. Adını Yunan filozof Herakleitos’un bir sözünden alan sergi, Türkiye ile Yunanistan’dan 22 sanatçıyı Galerist ve Perasma imzası ile bir araya getirecek
2.07.2023 Kültür Sanat
Ekin Mert Daymaz panik oldu! 'Ben kimsenin elini tutmadım'
Ekin Mert Daymaz panik oldu! 'Ben kimsenin elini tutmadım' Ekin Mert Daymaz, önceki gün yanında kız arkadaşları ile Etiler'deki bir mekan çıkışında görüntülendi. Elini tuttuğu kız arkadaşını hemen arabaya bindiren yakışıklı oyuncu, panik olmuş hali ile dikkat çekerken; basın mensuplarının "Hanımefendi sevgiliniz mi?" sorusuna verdiği cevapla da adından söz ettirdi.
10.06.2023 Cadde
CI Bloom’a  24 bin ziyaretçi
CI Bloom’a  24 bin ziyaretçi Contemporary Istanbul’un genç sanat fuarı CI Bloom, sona erdi.
9.06.2023 Kültür Sanat
Hazar Ergüçlü sezonu açtı! Bikinili pozlarına beğeni yağdı
Hazar Ergüçlü sezonu açtı! Bikinili pozlarına beğeni yağdı Aralarındaki yaş farkının sıkça magazin gündemine geldiği yönetmen Onur Ünlü’den ayrıldıktan sonra müzisyen Kutay Soyocak’la aşk yaşamaya başlayan oyuncu Hazar Ergüçlü, sezonu açan ünlü isimler kervanına katıldı. Ergüçlü'nün bikinili pozlarına, kısa sürede binlerce beğeni geldi.
8.06.2023 Cadde
Hazar Ergüçlü yeni aşkı Kutay Soyocak'la ilk kez el ele
Hazar Ergüçlü yeni aşkı Kutay Soyocak'la ilk kez el ele Oyuncu Hazar Ergüçlü, aralarındaki yaş farkının sıkça magazin gündemine geldiği yönetmen Onur Ünlü’den ayrıldıktan sonra müzisyen Kutay Soyocak’la aşk yaşamaya başladı. Ergüçlü, yeni sevgilisiyle ilk kez Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
2.06.2023 Cadde
David A. Chipperfield: “Mimarlar yakın gelecekte anıtsal yapılardan çok, mevcut yapı stoğu üzerinde çalışacak...”
David A. Chipperfield: “Mimarlar yakın gelecekte anıtsal yapılardan çok, mevcut yapı stoğu üzerinde çalışacak...” Pritzker Ödülü’nün yeni sahibi David A. Chipperfield ile 21. yüzyılda mimar olmanın sorumluluklar, mevcut yapıların yeniden kullanımları ve iyileştirmelerine yönelik üretimlerinin arkasındaki yaklaşımlar ve yakın gelecekte kentlerde yüzleşeceğimiz sorunlar üzerine...
28.05.2023 Mimarlık

Benzer Haber Etiketleri

Contemporary ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.