Game Of Thrones Final Sezonu

Game Of Thrones Final Sezonu

Son dakika game of thrones final sezonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan game of thrones final sezonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan game of thrones final sezonu haber sayfamızda...

Game Of Thrones Final Sezonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48 game of thrones final sezonu haberi bulunmuştur.
Game Of Thrones final ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT final bölümü fragmanı
Game Of Thrones final ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT final bölümü fragmanı Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones'un final bölümü olan 8. sezon 6. yeni bölüm için geri sayım başladı. Her bölümüyle ayrı bir heyecan fırtınasına sahne olan Game of Thrones'un bu akşamki bölümü ile ilgili merak edilenleri sizler için bir araya getirdik...
19.05.2019 Gündem
Game Of Thrones 8. sezon 5. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT yeni bölüm fragmanı
Game Of Thrones 8. sezon 5. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT yeni bölüm fragmanı Game of Thrones 8. sezon 5. yeni bölüm için geri sayım başladı. Her bölümüyle ayrı bir heyecan fırtınasına sahne olan Game of Thrones'un bu akşamki bölümü ile ilgili merak edilenleri sizler için bir araya getirdik...
12.05.2019 Gündem
Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT yeni bölüm fragmanı
Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT yeni bölüm fragmanı Game of Thrones 8. sezon 3. yeni bölüm için geri sayım başladı. Her bölümüyle ayrı bir heyecan fırtınasına sahne olan Game of Thrones'un bu akşamki bölümü ile ilgili merak edilenleri sizler için bir araya getirdik...
28.04.2019 Gündem
Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT yeni bölüm fragmanı
Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT yeni bölüm fragmanı 8. sezonuyla geçtiğimiz hafta başlayan dünyaca ünlü dizi Game of Thrones, bu akşam 8. sezon 2. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki büyük bir merakla beklenen Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak?
21.04.2019 Gündem
Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm: İnsanın kibri
Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm: İnsanın kibri Sabırsızlıkla ve heyecanla beklediğim Game of Thrones final sezonu nihayet başladı. Sona hazır mıyız? Ben hiç değilim. Bittikten sonra içimde büyük bir boşluk bırakacağı kesin. Şu anda yapabileceğim tek şey, kalan 5 bölümün tadını çıkarmak...  (DİKKAT! SPOILER İÇERİR)
17.04.2019 Ekran
Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlıyor? (GoT final sezonu hangi gün başlıyor?)
Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlıyor? (GoT final sezonu hangi gün başlıyor?) Sevilen dizi Game of Thrones'ta final sezonu için geri sayım başladı. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de milyonlarca kişinin oldukça merak ettiği Game Of Thrones 8. ve final sezonunun tarihi de belli oldu. İşte ayrıntılar...
10.04.2019 Gündem
Game of Thrones finalinde demir tahta kim oturacak?
Game of Thrones finalinde demir tahta kim oturacak? Birçok ülkede takip edilen Game of Thrones, final sezonu ile izleyicilerin karşısında! Peki finalde tahta kim oturacak sizce? Adaylara bakalım...
16.04.2019 Ekran
Game Of Thrones final sezonu ne zaman yayınlanacak?
Game Of Thrones final sezonu ne zaman yayınlanacak? Game Of Thrones final sezonu için geri sayım sürüyor. Dünya üzerinde milyonlarca izleyici kitlesine ulaşmayı başaran yaklaşık bir yıl süren aranın ardından 8. sezon (final sezonu) ile ekrana gelmeye hazırlanan Game Of Thrones dizisinin galası dün gerçekleştirildi. Peki Game Of Thrones dizisi final sezonu ne zaman yayınlanmaya başlanacak?
5.04.2019 Gündem
Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlıyor? (GoT final sezonu tarihi)
Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlıyor? (GoT final sezonu tarihi) Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones 8. sezonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gelmiş geçmiş en çok izlenen diziler arasında yer alan Game Of Thrones, 8. sezonuyla final yapacak. Peki Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak?
26.03.2019 Gündem
Yeni Game Of Thrones dizisinin adı belli oldu! Vizyon tarihi belli mi?
Yeni Game Of Thrones dizisinin adı belli oldu! Vizyon tarihi belli mi? Game Of Thrones hayranlarını sevindirecek haber dizinin yapımcısı HBO'dan geldi. 8. sezon yayınlanan Game Of Thrones dizisi final bölümü ile büyük hayal kırıklığı yaşatmasına rağmen dünyanın birçok yerinde en fazla izlenen diziler arasında kendine yer bulmuştu. Dizinin hayranlarını sevindirecek açıklama ise yapımcı firma olan HBO'dan geldi. Peki Game Of Thrones dizisinin yeni adı ne olacak?
30.10.2019 Gündem
Bu sahne John Snow’u ağlatmış
Bu sahne John Snow’u ağlatmış Final sezonu insanları tatmin etmese de Game of Thrones bitmesine rağmen konuşulmaya devam ediyor.
28.05.2019 Dünya
Game of Thrones böyle bitmez mi?
Game of Thrones böyle bitmez mi? Kültürel bir fenomene dönüşen dizi “Game of Thrones” bitmesine bitti ama fanlar isyanda. Son sezonun yeniden çekilmesi için imza kampanyası başlatan fanlar neyi beğenmedi, neyin peşinde, eleştirmenlere sorduk.
25.05.2019 Cumartesi
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti Game Of Thrones (Taht Oyunları), tüm dünyanın ekranlara kilitlendiği bir finalle veda ederken, son sezonda gerçekleşenler 8 yıldır ekrana kilitlediği izleyicilerini büyük hayal kırıklığına uğrattı. Aceleye getirilen, mantık hatalarıyla dolu senaryo nedeniyle final sezonuna izleyiciler tepkili
21.05.2019 Dünya
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti Game Of Thrones (Taht Oyunları), tüm dünyanın ekranlara kilitlendiği bir finalle veda ederken, son sezonda gerçekleşenler 8 yıldır ekrana kilitlediği izleyicilerini büyük hayal kırıklığına uğrattı. Aceleye getirilen, mantık hatalarıyla dolu senaryo nedeniyle final sezonuna izleyiciler tepkili
21.05.2019 Dünya
Game of Thrones 8. sezon yeniden çekilsin kampanyası!
Game of Thrones 8. sezon yeniden çekilsin kampanyası! Bütün dünyayı ele geçiren Game of Thrones fanatikliği şu aralar tam zirve noktasında. Final sezonundan tatmin olmayan dizi hayranlarının sabrı artık taştı. Son bölümünün yayınlanmasına günler kala, bu sezonunun yeniden çekilmesi için imza kampanyası başlatıldı.   Dikkat: Spoiler içerir!
16.05.2019 Ekran
Onlar da sevmedi (Spoiler içerir)
Onlar da sevmedi (Spoiler içerir) Game of Thrones dizisinin final sezonu coşkuyla başlamış olsa da bölümler ilerledikçe “Bu kadar yıl bunu mu bekledik?” denmeye başladı.
15.05.2019 Dünya
Game of Thrones’a  karanlık eleştirisi
Game of Thrones’a karanlık eleştirisi İki yıl aradan sonra final sezonu bu ay yayınlanmaya başlayan “Game of Thrones” dizisinin geçen pazar seyirci karşısına çıkan 3. bölümü, barındırdığı karanlık sahneler nedeniyle seyircisinden tepki aldı.
1.05.2019 Dünya
Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman yayınlanacak? Dünya üzerinde milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Game Of Thrones 8. sezon ile yayınlanmaya başladı. İki yılı aşkın süredir çekimlerine devam edilen final sezonununda ilk bölüm 15 Nisan sabahı yayımlandı. Yapımcılığını HBO'nun üstlendiği Game Of Thrones ilk bölümde ölülerin yürüyüşü devam etti. Peki Game Of Thrones 8. sezon ikinci bölüm ne zaman yayınlanacak?
18.04.2019 Gündem
Sophie Turner sosyal medyayı karıştırdı!
Sophie Turner sosyal medyayı karıştırdı! Final sezonu önceki gün başlayan 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde 'Sansa Stark' karakterini canlandıran Sophie Turner, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla dikkat çekti. Oyuncunun dizide öldüğünü düşünen kullanıcılar, mesajı okuyunca gerçeği anladı.
16.04.2019 Cadde
Game Of Thrones ilk bölüm yayınlandı mı? Game Of Thrones hangi kanalda?
Game Of Thrones ilk bölüm yayınlandı mı? Game Of Thrones hangi kanalda? Game Of Thrones 8. final sezonu için heyecanlı bekleyiş nihayet sona erdi. Dünya üzerinde milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Game Of Thrones dizisinin resmi kanalı olan HBO tarafından yapılan açıklamada dizinin 14 Nisan'da yayınlanacağı duyurulmuştu. Peki Game Of Thrones Türkiye'de hangi platformda izlenebilecek?
15.04.2019 Gündem
Game of Thrones'un yeni sezonu ne zaman başlıyor?
Game of Thrones'un yeni sezonu ne zaman başlıyor? Yabancı dizi tutkunlarının vazgeçilmezlerinden olan Game o Thrones'un yeni sezonunun başlamasına çok az zaman kaldı. Bu sene 8. sezonu ile ekranlara gelecek olan dizi, yayınlanacak 6 bölümün ardından final yaparak seyircilerine veda edecek. Peki Game of Thrones'un yeni sezonu ne zaman başlayacak, ilk bölüm hangi gün yayınlanacak?
13.04.2019 Gündem
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
13.04.2019 Cumartesi
Game Of Thrones 8. yeni sezonu ne zaman? Geri sayım başladı!
Game Of Thrones 8. yeni sezonu ne zaman? Geri sayım başladı! Dünya çapında büyük ilgi gören Game Of Thrones dizisinin, yeni sezon tarihi belli oldu. İzleyiciler tarafından merakla araştırılan Game Of Thrones 8. yeni sezon (final) ne zaman yayınlanacak? Game Of Thrones dizisinde nefes kesen sahneler izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek. İşte sabırsızlıkla beklenen o tarih...
7.04.2019 Gündem
Adidas’tan Game of Thrones serisi
Adidas’tan Game of Thrones serisi Adidas Running, efsanevi televizyon dizisi Game of Thrones ile final sezonu kapsamındaki işbirliğini duyurdu.
28.03.2019 Ekonomi
Game Of Thrones'un final bölümü için en çarpıcı tahminler
Game Of Thrones'un final bölümü için en çarpıcı tahminler Türkiye’de ve dünyada her sezonu milyonlar tarafından izlenen Game of Thrones’un sekizinci ve final sezonunun fragmanı yayınlandığı ilk 24 saatte 100 milyonluk izlenmeyle büyük bir rekora imza attı.
14.03.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Game Of Thrones Final Sezonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.