Gelir

Gelir

Son dakika gelir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gelir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gelir haber sayfamızda...

Gelir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 99.571 gelir haberi bulunmuştur.
Hıdırellez nedir ve ne zaman 2024? Hıdırellez'de ne yapılır, nasıl kutlanır? Hıdırellez dilekleri ve gelenekleri!
Hıdırellez nedir ve ne zaman 2024? Hıdırellez'de ne yapılır, nasıl kutlanır? Hıdırellez dilekleri ve gelenekleri! Hızır ve İlyas peygamberlerin buluştuğu gün olarak kabul edilen Hıdırellez her yıl kutlanıyor. Birçok kültürün ortak bayramı olarak görülen Hıdırellez'de dileklerin kabul edileceğine inanılıyor. Peki, Hıdırellez nedir, ne zaman 2024? Hıdırellez'de ne yapılır, nasıl kutlanır? İşte Hıdırellez dilekleri ve gelenekleri…
5.05.2024 Bilgi Rehberi
Fatih Erbakan: 63 belediyemizin bulunduğu yerlerde ‘Refah Market’ler kuracağız
Fatih Erbakan: 63 belediyemizin bulunduğu yerlerde ‘Refah Market’ler kuracağız Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlerde kazandıkları tüm belediyelerde ‘Refah Market’ kuracaklarını belirterek, “Bizim aldığımız 63 belediyenin bulunduğu yerlerde inşallah Refah marketleri kuracağız. Bu refah marketleri o bölgede inşallah satış yapacak. Derecik'in tahini ve unu gerekirse Urfa’da satılacaktır.” dedi.
5.05.2024 Gündem
Enflasyon muhasebesi uygulamasına Antalya’dan destek
Enflasyon muhasebesi uygulamasına Antalya’dan destek Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından alınan enflasyon muhasebesinin ertelenmesi kararının yerinde olduğunu kaydeden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "Erteleme olmasaydı, geçici vergi uygulamasına tabi mükellefler 2024 yılı geçici vergi dönemlerinde enflasyon düzeltmesi yapacaklardı. Bu durumda enflasyon muhasebesi adeta bir servet vergisine dönecekti" dedi.
5.05.2024 Ekonomi
Gül ağacının altında buluşalım
Gül ağacının altında buluşalım Baharın gelmesi için önce kıştan kurtulmak gerek. Bahar bir gelir, bir gider, güneş açar, yağmurlar kovalar, ama Hıdırellez ile gerçek anlamda bahar gelmiş, hatta yaz günleri başlamış sayılır. İklim değişikliğinden haberi var mı bilemeyiz ama eskiden Hıdırellez, yaz günlerinin açılış bayramı gibiydi.
4.05.2024 Pazar
Bakan Kacır açıkladı: Kritik teknolojileri üreten Türkiye'yi inşa ediyoruz
Bakan Kacır açıkladı: Kritik teknolojileri üreten Türkiye'yi inşa ediyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ısrarı, iddiası ve güçlü liderliğiyle, ekonomik ve siyasi bağımsızlığımızın teknolojik bağımsızlığımızdan geçtiği anlayışıyla kritik teknolojileri üreten ve geliştiren Türkiye'yi inşa ediyoruz. Milli Teknoloji Hamlesi hedeflerimiz doğrultusunda; savunma sanayimizin başrolde olduğu bir dönüşüme tanıklık ediyoruz. Geçmişin acı tecrübeleri bize gösterdi ki; ateş çemberi içerisinde güvenli bir liman olan Türkiye'nin bekası ancak ve ancak savunma sanayisinde milli ve özgün teknolojiler geliştirerek mümkündür" dedi.
4.05.2024 Ekonomi
Alman Lisesi’nde ustaya saygı konseri
Alman Lisesi’nde ustaya saygı konseri İstanbul Devlet Opera ve Balesi emekli solist sanatçısı ve şan pedagogu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera-Şan Bölümü emekli öğretim görevlisi soprano Gül Sabar’ın 80. yaşı onuruna yarın mezun olduğu Alman Lisesi’nin Konser Salonu’nda bir konser düzenlenecek.
4.05.2024 Kültür Sanat
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti Galatasaray'da 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi Süheyl Batum başkanlığa adaylığını koydu. Batum yönetim kurulu listesini Divan Kurulu'na teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
Son dakika... Meteoroloji uyarmıştı! Radara girdi: İstanbul dahil alarm verildi
Son dakika... Meteoroloji uyarmıştı! Radara girdi: İstanbul dahil alarm verildi Meteoroloji uyarmıştı, birçok kenti esir alan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış radara girdi. İstanbul için saatler kaldı ve yetkililerden hafta sonu için de uyarı geldi. Bazı bölgelerde yarın dolu yağışı etkili olacak bazı kesimlerde ise pazar gününden itibaren hava sıcaklığı hissedilir derecede düşecek. İşte İstanbul, Bursa, Ankara ve tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
3.05.2024 Gündem
Tuvalet taşındaki sarı lekeleri yok eden karışım! Tek hamlede bembeyaz oluyor
Tuvalet taşındaki sarı lekeleri yok eden karışım! Tek hamlede bembeyaz oluyor Tuvalet taşlarında oluşan sarı lekeler ne kadar temizleseniz de çıkmıyorsa bu karışım tam size göre. Sarı lekelerden kurtulmak için kullanabileceğiniz doğal ve etkili bir karışım var. İşte sararmış tuvalet taşlarını bembeyaz yapan o karışım.
3.05.2024 Püf Noktası
Sami Karaman: Trabzonspor tek gerçeği birlik beraberlik
Sami Karaman: Trabzonspor tek gerçeği birlik beraberlik Trabzonspor Genel Saymanı Sami Karaman birçok konuda açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Trabzonspor
Aleyna'yı öldüreceksin!
Aleyna'yı öldüreceksin! İnci Taneleri 2 Mayıs Perşembe yayınlanan 13. Bölümde Reyyaz'ın Cihan'a verdiği talimat tüyler ürpertti.
3.05.2024 Televizyon
Basit uygulamalarla çözüm mümkün! Vücuttaki şişmeyi azaltmak bu adımları atın
Basit uygulamalarla çözüm mümkün! Vücuttaki şişmeyi azaltmak bu adımları atın Şişkinlik bazen ciddi bir sorun haline gelebilir. Şişmiş bir yüz, eller ve bacaklar sağlıksız görünür ve oldukça rahatsız edicidir. Elbette bu, doktorunuza danışmanız ve daha az tuz tüketmek gibi temel şeyleri yapmanız gereken bir durumdur ancak size yardımcı olabilecek bazı ek ipuçları da vardır.
3.05.2024 Genel Sağlık
Üç Kız Kardeş 84. Bölüm Fragmanı - 2 - FİNAL
Üç Kız Kardeş 84. Bölüm Fragmanı - 2 - FİNAL Üç Kız Kardeş 84. Bölüm FİNAL 2. Fragmanı yayınlandı. Mutlu sona az kaldı!
3.05.2024 Televizyon
Societe Generale net karını açıkladı
Societe Generale net karını açıkladı Societe Generale, hafifçe zayıflayan gelirleri nedeniyle ilk çeyrekte daha düşük net kâr açıkladı ancak 2024 hedeflerini yineledi ve Fransız perakende bankacılık kolunda bir iyileşme sinyali verdi.
3.05.2024 Uzmanpara
Coinbase Global net gelirlerini artırdı
Coinbase Global net gelirlerini artırdı Coinbase Global, 2024'ün ilk üç ayında kripto ticaretinin artmasıyla üst üste ikinci üç aylık karını açıkladı.
3.05.2024 Uzmanpara
Fenerbahçe'de Levent Mercan derken ters köşe! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine sürpriz sol bek
Fenerbahçe'de Levent Mercan derken ters köşe! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine sürpriz sol bek Sezon sonunda Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle sol bek arfayışlarına başlayan Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi.
3.05.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız!
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız! Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Yunan basınına özel röportaj verdi. Son günlerde hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılan Terim, "Panathinaikos'ta tarih yazacağız" ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Dünyadan Futbol
Dakikalarca kalp masajı yapılan kuş hayata döndürüldü
Dakikalarca kalp masajı yapılan kuş hayata döndürüldü Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde bir otomobilin camına çarparak yere düşen kuş, yapılan ilk yardım ve kalp masajıyla hayata geri göndü.
2.05.2024 Haberler
Erkekleri kandırmanın el kitabı! ‘Şeker bebek Riri’den bir milyon dolarlık tuzak
Erkekleri kandırmanın el kitabı! ‘Şeker bebek Riri’den bir milyon dolarlık tuzak Yaşça kendisinden büyük erkeklerle ilişki yaşayıp, onlara yürek burkan sahte hikayeler anlatarak duygusal bağlar kurdu. Hayali hikayelerle kandırdığı adamları bir milyon dolara yakın değerde dolandıran genç kadın, eline geçen parayı, gerçekte aşık olduğu adam için harcayıp 'dolandırıcılığın kitabını' yazdı.
2.05.2024 Dünya
Galatasaray'dan dev operasyon! Manchester United'dan 40 milyon euroluk transfer
Galatasaray'dan dev operasyon! Manchester United'dan 40 milyon euroluk transfer Trendyol Süper Lig'de son 4 haftaya 4 puan farkla lider giren Galatasaray'da transfer harekatı şimdiden başladı. Bekleneni veremeyen yıldızlarla yolları ayırmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim, Manchester United'ın 2021'de bonservisine 40 milyon euro ödediği yıldız futbolcunun peşine düştü.
2.05.2024 Galatasaray
Mevduatta stopaja artış
Mevduatta stopaja artış Türk Lirası mevduatlara uygulanan gelir vergisi stopaj oranı artırıldı.
2.05.2024 Ekonomi
Fed faiz kararı sonrası dolar ve altında beklentiler değişti! İşte yeni tahminler
Fed faiz kararı sonrası dolar ve altında beklentiler değişti! İşte yeni tahminler  Piyasaların gözü kulağı mayıs ayı Fed faiz kararındaydı. Fed beklentiler doğrultusunda faize dokunmadı. Peki bundan sonrası için dolar ve altında beklentiler neler? İşte yeni tahminler... 
1.05.2024 Ekonomi
İlayda Civelek: Türk insanındaki o aidiyet hissine gerçekten çok hayranım!
İlayda Civelek: Türk insanındaki o aidiyet hissine gerçekten çok hayranım! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli isimlerinden İlayda Civelek, TamSaha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gelir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.