Hale

Hale

Son dakika hale haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hale gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hale haber sayfamızda...

Hale

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 139.385 hale haberi bulunmuştur.
Tolunay Kafkas: Oyuncularımla gurur duyuyorum! İyi oynadık
Tolunay Kafkas: Oyuncularımla gurur duyuyorum! İyi oynadık Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.
12.05.2024 Karagümrükspor
MSB açıkladı: 2 bölgede PKK'ya darbe
MSB açıkladı: 2 bölgede PKK'ya darbe Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 2 bölgede 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
12.05.2024 Haberler
Dursun Özbek: Galatasaray'ın mallarını kendime peşkeş çekmeye gelmedim
Dursun Özbek: Galatasaray'ın mallarını kendime peşkeş çekmeye gelmedim Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve ekibi, kulübe dair fikirleri paylaşmak ve Anneler Günü'nü birlikte kutlamak için üyelerle buluştu.
12.05.2024 Galatasaray
MSB açıkladı: 2 bölgede PKK'ya darbe
MSB açıkladı: 2 bölgede PKK'ya darbe Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 2 bölgede 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
12.05.2024 Gündem
Deprem tehlikesi ile karşı karşıya! '1 kent diri fay hattı üstünde' deyip uyardı
Deprem tehlikesi ile karşı karşıya! '1 kent diri fay hattı üstünde' deyip uyardı Şırnak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Behram Uğur; 3 kentin arasında bulunan yerleşim yerlerinin deprem bölgesinde olduğunu, 1 kentin ise diri fay hattı üzerinde olduğuna dikkat çekti.
12.05.2024 Gündem
Deprem tehlikesi ile karşı karşıya! '1 kent diri fay hattı üstünde' deyip uyardı
Deprem tehlikesi ile karşı karşıya! '1 kent diri fay hattı üstünde' deyip uyardı Şırnak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Behram Uğur; 3 kentin arasında bulunan yerleşim yerlerinin deprem bölgesinde olduğunu, 1 kentin ise diri fay hattı üzerinde olduğuna dikkat çekti.
12.05.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: Silah imalathanesine operasyon... Gözaltılar var
Bakan Yerlikaya açıkladı: Silah imalathanesine operasyon... Gözaltılar var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mercek 18 operasyonları kapsamında bir silah imalathanesine gerçekleştirilen baskında 4 kişinin gözaltına alındığını belirtti.
12.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! Batman'da operasyon
Bakan Yerlikaya duyurdu! Batman'da operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mercek 18 operasyonları kapsamında bir silah imalathanesine gerçekleştirilen baskında 4 kişinin gözaltına alındığını belirtti.
12.05.2024 Haberler
Sakin dönemi sürdürelim
Sakin dönemi sürdürelim Türk-Yunan ilişkilerinde, sakin ortamın, normal ve alışılmış bir duruma, yani neredeyse rutine dönüştüğü dönemler çok enderdir. Gazeteciliğe başladığım 1983 yılından bu yana, bu rutin sükunet dönemlerinin yaşandığı “parantezlerin” sayısı bir elimin parmaklarını geçmez.
12.05.2024 Dünya
Saç ekimi turizminin parlayan yıldızı: Türkiye
Saç ekimi turizminin parlayan yıldızı: Türkiye Türkiye’nin saç ekimi turizmi alanında öne çıkmasının arkasında, ülkemizin turistik ve kültürel çekiciliği ile saç ekimi operasyonunu tatil deneyimiyle birleştirmek isteyen hastalar için cazip bir seçenek olması yatıyor.
11.05.2024 Pazar
12 Mayıs 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları
12 Mayıs 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 12 Mayıs 2024 Pazar burç yorumu
11.05.2024 Astroloji
‘Yenilenebilir enerji bizi AB’ye bağlar’
‘Yenilenebilir enerji bizi AB’ye bağlar’ Dünyanın lider ve en geniş kapsamlı çevre ve karbon piyasaları konferansı Carbon Forward, iklim ve sürdürülebilirlik paydaşlarını ilk defa Türkiye’de İzmir’de bir araya getirdi.
11.05.2024 Ege
Festiwell-Yılın En İyi Günü İzmirlilere nefes verecek
Festiwell-Yılın En İyi Günü İzmirlilere nefes verecek İyi Yaşam Rotary Kulübü Başkanı Gül Çukur, 18 Mayıs’ta düzenlenecek renkli etkinlik için, “Söyleşiler, nefes terapileri, fonksiyonel tıp, aroma terapistleri ve yoga ile katılımcılarımızın hayatlarında bir milat olmasını istiyoruz” dedi
11.05.2024 Ege
Bakan Güler: Türk Silahlı Kuvvetleri her an harekata hazır
Bakan Güler: Türk Silahlı Kuvvetleri her an harekata hazır Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Denizkurdu-2 tatbikatı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Güler, " Yakın coğrafyamızda meydana gelen gelişmeler, Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin her an harekata hazır, etkin ve caydırıcı bir güç olmasını ve bu gücünü pekiştirmesini zorunlu kılmaktadır." ifadelerini kullandı.
11.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı! 'Her cephede kararlı mücadele içindeyiz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı! 'Her cephede kararlı mücadele içindeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefon bağlantısı ile katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güçlü ordu, güçlü Türkiye" vurgusu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimi zaman müttefiklerimizin uyguladığı gizli,açık ambargolara rağmen savunma yeteneklerimizi sürekli geliştiriyoruz, her cephede kararlı mücadele içindeyiz. " dedi.
11.05.2024 Gündem
Günde 5 tane kuru incirin sağladığı süper fayda! Yedikçe bağırsaklara peeling yapıyor
Günde 5 tane kuru incirin sağladığı süper fayda! Yedikçe bağırsaklara peeling yapıyor Diyet yaparken genellikle herkesin dikkat ettiği o nokta, kalori miktarı oluyor. 100 kaloriyi geçmeyen besinler bu nedenle fazlasıyla önemli hale gelebiliyor. Kuru incir de bu atıştırmalıklardan yalnızca bir tanesi. İşte belirli bir kalori miktarını geçmeyen, sağlıklı diyet için olmazsa olmazlardan bazıları.
Metina'da tespit edilen teröristlere SİHA ile operasyon
Metina'da tespit edilen teröristlere SİHA ile operasyon Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini paylaştı.
11.05.2024 Gündem
Sobanın üstündeki sıcak patatesi yiyen çocuk ölümden döndü
Sobanın üstündeki sıcak patatesi yiyen çocuk ölümden döndü Kars'ta, annesinin dışarıda olduğu sırada sobanın üzerinde pişen sulu patatesi yiyen 6 yaşındaki Muhammet Emir Çiçek, nefes alamaz hale gelince Elazığ'a sevk edildi. Özel bir hastanede Uzm. Dr. Güneri Atalan ve ekibinin tedavisi sonucu tedavi edilen ve 6 gün komada kalan Muhammet, sağlığına kavuşmasıyla taburcu edildi.
11.05.2024 Haberler
Patates yedi, 6 gün komada kaldı: Hiçbir belirti yoktu
Patates yedi, 6 gün komada kaldı: Hiçbir belirti yoktu Kars'ta, annesinin dışarıda olduğu sırada sobanın üzerinde pişen sulu patatesi yiyen 6 yaşındaki Muhammet Emir Çiçek, nefes alamaz hale gelince Elazığ'a sevk edildi. Uzm. Dr. Güneri Atalan ve ekibinin tedavisi sonucu tedavi edilen ve 6 gün komada kalan Muhammet, sağlığına kavuşmasıyla taburcu edildi.
11.05.2024 Gündem
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
11.05.2024 Futbol
Tarihi ziyaret öncesi dev röportaj
Tarihi ziyaret öncesi dev röportaj Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türkiye ziyareti öncesinde Milliyet’e konuştu.
11.05.2024 Gündem
Her gün Ay'a bakıp buldu, deli diye ailesi terk etti! NASA'yı şaşırtan Diyarbakırlı simitçi
Her gün Ay'a bakıp buldu, deli diye ailesi terk etti! NASA'yı şaşırtan Diyarbakırlı simitçi Çocukken en büyük hayali uzaya çıkmak olan binlerce kişi yetişkin olduğunda bu heyecanını yitiriyor. Diyarbakırlı simit ustası Abdülkadir Topkaç ise 27 yıllık uzay çalışmalarına, hatta NASA’dan mektup almasını sağlayan keşfine hiç kaybetmediği heyecanı ve inancıyla bakın nasıl koştu.
11.05.2024 Yaşam
11 Mayıs 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları
11 Mayıs 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları Daha kararlı bir tavır içindeyiz ! 11 Mayıs2024 Cumartesi burç yorumu
10.05.2024 Astroloji
YOİKK, Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı! Rekabet gücünü artıracak eylem planı
YOİKK, Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı! Rekabet gücünü artıracak eylem planı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) toplantısında, YOİKK Eylem Planı kapsamındaki çalışmalar ve uluslararası katılımla yapılacak Yatırım Danışma Konseyi toplantısının hazırlıkları masaya yatırıldı.
10.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Önümüzdeki dönemde önceliğimiz ülkemizde yatırımcıların öncelik verdiği güven ortamını sağlamak, finansal istikrarı pekiştirmek, sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışını sağlamaktır" dedi.
10.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hale ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.