Kupa Maçı

Kupa Maçı

Son dakika kupa maçı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kupa maçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kupa maçı haber sayfamızda...

Kupa Maçı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.313 kupa maçı haberi bulunmuştur.
Serdar Topraktepe: Beşiktaş forması çok büyüktür!
Serdar Topraktepe: Beşiktaş forması çok büyüktür! Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Ersin Destanoğlu: Fernando Santos elinden geleni yaptı!
Ersin Destanoğlu: Fernando Santos elinden geleni yaptı! Beşiktaşlı kaleci Ersin Destanoğlu, Ankaragücü maçı sonrası konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Süper Kupa cevabı! 'Bizim yaşadıklarımız ortada'
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Süper Kupa cevabı! 'Bizim yaşadıklarımız ortada' Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi konuştu.
10.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'den Okan Buruk'a tepki! 'Maç öncesi konuşmuş'
Fenerbahçe'den Okan Buruk'a tepki! 'Maç öncesi konuşmuş' Şanlıurfa'da Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle sonuçlanan Süper Kupa finalinin yankıları sürüyor. Sarı-lacivertliler, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamalarına tepki gösterdi.
10.04.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Kerem Aktürkoğlu, Süper Kupa sonrası ilk kez konuştu! 'Sizlik bir şey yok'
ÖZEL | Kerem Aktürkoğlu, Süper Kupa sonrası ilk kez konuştu! 'Sizlik bir şey yok' Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe U19 Kaptanı Emirhan ile yaşadığı diyaloğu anlattı, topu taca atacakları yönünde bir konuşmasının bulunmadığını söyledi. Kerem, "Kardeşimize, 'hoş geldin' diyerek, 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok' dedim" ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Galatasaray
Murat Sancak'tan iddialara cevap! 'Hayır olmayacağım'
Murat Sancak'tan iddialara cevap! 'Hayır olmayacağım' Adana Demirspor Eski Başkanı Murat Sancak basın mensuplarıyla bir araya geldi.
8.04.2024 Adana Demirspor
Bakasetas'tan çarpıcı Fatih Terim sözleri! Yunanistan'da yine gündem oldu
Bakasetas'tan çarpıcı Fatih Terim sözleri! Yunanistan'da yine gündem oldu Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Aris'i deplasmanda 2-0 mağlup etti ve Yunanistan'da şampiyonluk iddiası sürdürdü. Yunan medyasının birçok kez eleştirisine maruz kalan Terim bu kez övgü aldı. Panathinaikos forması giyen Bakasetas da Fatih Terim hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
8.04.2024 Dünyadan Futbol
Tolga Ersarı tepki gösterdi: Ne zaman bitecek bu kavga?
Tolga Ersarı tepki gösterdi: Ne zaman bitecek bu kavga? Galatasaray ile oynanan Süper Kupa'nın finalinde Fenerbahçe, 2. dakikada sahadan çekildi. Spor yazarları durumu köşelerinde değerlendirdi
8.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray - Fenerbahçe maçı yarıda kaldı! Dünya basınında gündem oldu: Türkiye'de eşi görülmedik sahneler
Galatasaray - Fenerbahçe maçı yarıda kaldı! Dünya basınında gündem oldu: Türkiye'de eşi görülmedik sahneler Galatasaray, Süper Kupa'nın finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi dış basında geniş yankı uyandırdı.
8.04.2024 Galatasaray
Eyüpspor'dan Galatasaray'a: Süper Kupa şampiyonluğunuzu kutlarız!
Eyüpspor'dan Galatasaray'a: Süper Kupa şampiyonluğunuzu kutlarız! Eyüpspor Kulübü, Süper Lig'e yükselmelerinin ardından Galatasaray'ın yaptığı paylaşıma dikkat çeken bir cevap verdi.
7.04.2024 1.Lig
Galatasaray Süper Kupa'yı ne zaman alacak?
Galatasaray Süper Kupa'yı ne zaman alacak? Süper Kupa maçı Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi sonrası yarıda kaldı. Şimdi gözler Galatasaray'ın kupayı ne zaman kaldıracağına çevrildi.
7.04.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi?
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Galatasaray
Kerem Demirbay, Fenerbahçe maçı başlamadan kupayı aldı! Herkes şaşkına döndü
Kerem Demirbay, Fenerbahçe maçı başlamadan kupayı aldı! Herkes şaşkına döndü Galatasaray, Süper Kupa finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin sahadan çekildiği maç öncesi şaşırtan bir olay yaşandı. Kerem Demirbay, Süper Kupa'yı alarak kendi yedek kulübesine gitti.
7.04.2024 Galatasaray
Süper Kupa maçı yarıda kaldı! Fenerbahçe ceza alacak mı?
Süper Kupa maçı yarıda kaldı! Fenerbahçe ceza alacak mı? Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı yarıda kaldı. Fenerbahçeli futbolcuların sahadan çekilmesi sonrası gözler TFF kararına çevrildi.
7.04.2024 Fenerbahçe
Zeki Murat Göle: A Takımımızı dinlendirip genç takımla sahada olacağız
Zeki Murat Göle: A Takımımızı dinlendirip genç takımla sahada olacağız Fenerbahçe Antrenörü Zeki Murat Güle Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe kurmayları ve U19 takımı Şanlıurfa'da!
Fenerbahçe kurmayları ve U19 takımı Şanlıurfa'da! Süper Kupa'da Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de U19 takımı ile kurmaylar Şanlıurfa'ya gitti.
7.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa öncesi dikkat çeken sözler: Galatasaray çok mu sevinecek?
Süper Kupa öncesi dikkat çeken sözler: Galatasaray çok mu sevinecek? Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe bu maçta 19 yaş altı takımıyla sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılılar ise tam kadro Şanlıurfa'ya gitti.
7.04.2024 Galatasaray
Galatasaray kafilesine Şanlıurfa'da coşkulu karşılama!
Galatasaray kafilesine Şanlıurfa'da coşkulu karşılama! Süper Kupa maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da kafile Şanlıurfa'ya ulaştı.
6.04.2024 Galatasaray
Dursun Özbek: Keşke Fenerbahçe de burada olsa!
Dursun Özbek: Keşke Fenerbahçe de burada olsa! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den Süper Kupa için 2 yeni karar!
Fenerbahçe'den Süper Kupa için 2 yeni karar! Süper Kupa maçında Galatasaray ile pazar günü karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'nin yeni kararlara imza attığı öğrenildi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'de aklıselim galip gelmeli
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'de aklıselim galip gelmeli Şanlıurfa'da bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Galatasaray
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı Şanlıurfa'da 7 Nisan'da Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşacak. Kentte hareketlilik yaşanıyor.
5.04.2024 Galatasaray
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 3 Nisan 2024 tarihinde yaptığı yazılı başvurusunun kabul edilmediğini açıkladı.
4.04.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA: Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye sürpriz talep!
SON DAKİKA: Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye sürpriz talep! 7 Nisan'da Fenerbahçe ile oynanması planlanan Süper Kupa maçı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray; yabancı hakem fikrine sıcak bakarken, VAR hakeminin de yabancı olması isteğinde bulundu.
4.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kupa Maçı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.