Mauricio Macri

Mauricio Macri

Son dakika Mauricio Macri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mauricio Macri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mauricio Macri haber sayfamızda...

Mauricio Macri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 103 mauricio macri haberi bulunmuştur.
Arjantin'de parlamento seçimleri muhalefeti sevindirdi
Arjantin'de parlamento seçimleri muhalefeti sevindirdi Arjantin'de düzenlenen parlamento seçimlerinde eski Devlet Başkanı Mauricio Macri'nin liderliğini ettiği muhalif Değişim için Birlikte (Juntos) ittifakı, ülkenin başlıca eyaletlerinde iktidar ittifakını geride bıraktı.
15.11.2021 Dünya
Arjantin'de milyonlarca seçmen oy kullanıyor
Arjantin'de milyonlarca seçmen oy kullanıyor Arjantin’de halk, yeni Kongre üyelerinin belirleneceği parlamento seçimleri için oy vermeye başladı. Kongrenin üst kanadı Senato üyelerinin üçte biri ile Temsilciler Meclisi üyelerinin yarısının seçileceği parlamento seçimleri için Arjantin saatiyle 08.00'de başlayan oy verme işlemi 18.00'e kadar sürecek.
14.11.2021 Dünya
Arjantin'deki davada eski Devlet Başkanı ifade verecek
Arjantin'deki davada eski Devlet Başkanı ifade verecek Arjantin'de 2017'de 44 kişilik mürettebatıyla batan denizaltı davasında, kurbanların ailelerinin sözde yasa dışı dinlenmesinin araştırıldığı soruşturmada eski Devlet Başkanı Mauricio Macri ifadeye çağrıldı.
1.10.2021 Dünya
Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, Merkel ile görüştü
Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, Merkel ile görüştü Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, Almanya Başbakanı Angela Merkel'den, Uluslararası Para Fonu (IMF) ile yürüttüğü müzakerelerde ülkesine destek vermeye desteğine devam etmesini istedi.
25.01.2021 Dünya
Arjantin'de 'servet vergisi' yasalaştı
Arjantin'de 'servet vergisi' yasalaştı Arjantin'de serveti belirli bir miktarı aşan kişilerden bir kerelik özel vergi alınmasını içeren yasa tasarısı, Senatoda onaylanarak yasalaştı.
5.12.2020 Uzmanpara
Arjantin'den Google hakkında suç duyurusu
Arjantin'den Google hakkında suç duyurusu Arjantin'in Eski Devlet Başkanı ve mevcut Devlet Başkan Yardımcısı Cristina Fernandez de Kirchner, teknoloji şirketi Google'a hakkında "yanlış ve saldırgan ifade paylaştığı" gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.
6.08.2020 Teknoloji
Arjantin'de IMF karşıtı protesto
Arjantin'de IMF karşıtı protesto Arjantin'de yüzlerce kişi, hükümetin sosyal politikalarını ve Uluslararası Para Fonuna (IMF) olan borcu protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi.
12.02.2020 Ekonomi
Macri icraatlarını anlattı
Macri icraatlarını anlattı Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri, görevini devretmesine sayılı günler kala hükümetinin icraatlarını anlattığı ulusa sesleniş konuşmasında, "Ekonomik reformlarımızın sonuçlarına zamanında ulaşamadık. Hükümetimiz süresince enflasyon ve fakirlik oranlarından memnun değilim ve 1,5 yıldır içinde bulunduğumuz krizin üstesinden gelemediğimiz için üzgünüm." dedi.
6.12.2019 Dünya
Fernandez ilk ziyaretini Meksika'ya yaptı
Fernandez ilk ziyaretini Meksika'ya yaptı Arjantin'de, 27 Ekim'de yapılan devlet başkanlığı seçimlerini kazanan Alberto Fernandez, ülkesinde dolar alımına getirilen kısıtlamaya ilişkin, "10 Aralık'ta hükümet değişiyor, ekonomik gerçeklik değişmiyor. Şu an tek ekonomik gerçeklik, Macri'nin, Merkez Bankası rezervlerinden milyarlarca doların çıktığını gördükten sonra, dolar alımına kısıtlama getirmek zorunda kalmasıdır." dedi.
5.11.2019 Dünya
Arjantin’de $’la tango sürüyor!
Arjantin’de $’la tango sürüyor! Latin Amerika’nın üçüncü büyük ekonomisi konumundaki Arjantin’de genel seçimin hemen ardından dolar alımına yeni kısıtlamalar getirildi. 
29.10.2019 Ekonomi
Alberto Fernandez'den zafer konuşması
Alberto Fernandez'den zafer konuşması Arjantin'in yeni Devlet Başkanı Alberto Fernandez, "Hakettiğimiz Arjantin'i hazırlayacağız. Bizim büyüklerimizin hayalini kurduğu ülkeyi inşa edeceğiz. Yapacağız çünkü bunu hak ediyoruz" diye konuştu.
28.10.2019 Dünya
Arjantin yeni devlet başkanını seçti
Arjantin yeni devlet başkanını seçti Arjantin'de düzenlenen devlet başkanlığı seçimlerinde yüzde 90'ı açılan sandıklardaki geçerli oyların yüzde 47,86'sını alan Alberto Fernandez, aralıkta devlet başkanlığı görevini devralacak.  
28.10.2019 Dünya
Arjantin teyakkuzu
Arjantin teyakkuzu Ekonomik krizle boğuşan Arjantin’de hükümet kur kontrolü başlattı. Belirli miktarın üzerinde döviz alımı ve transferi izne bağlandı. Dünya piyasaları bulaşıcı bir etkiye karşı durumu yakından izliyor
3.09.2019 Ekonomi
Arjantin'de halk hükümete destek için sokağa çıktı
Arjantin'de halk hükümete destek için sokağa çıktı Arjantin'de Devlet Başkanı Mauricio Macri'ye destek olmak için halk ülke çapında gösteriler düzenledi.
25.08.2019 Dünya
IMF heyeti gelecek hafta Arjantin'e gidecek
IMF heyeti gelecek hafta Arjantin'e gidecek Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri, IMF heyetinin gelecek hafta Arjantin'e gideceğini söyledi.
23.08.2019 Ekonomi
Arjantin'de ülkeyi sarsan istifa!
Arjantin'de ülkeyi sarsan istifa! Uzun zamandır ekonomik krizle mücadele edilen Arjantin'de Hazine Bakanı Nicolas Dujovne'nin görevinden istifa ettiği belirtildi.
17.08.2019 Dünya
Macri ekonomik yardım paketini açıkladı
Macri ekonomik yardım paketini açıkladı Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri, ön seçimde oy kaybetmesinin ardından ekonomik krizle mücadele kapsamında uygulanacak yardım paketini açıkladı.
14.08.2019 Dünya
Arjantin ‘ön seçim’ yaptı ülkede piyasalar sallandı
Arjantin ‘ön seçim’ yaptı ülkede piyasalar sallandı Devlet Başkanlığı seçimleri öncesinde yapılan ve önemli gösterge olan Arjantin’deki ön seçimlerde muhalif Alberto Fernandez’in Devlet Başkanı Mauricio Macri’den daha fazla oy alması ülke ekonomisine ağır darbe vurdu.
14.08.2019 Ekonomi
Macri'den muhalefete 'güven kazanma' çağrısı
Macri'den muhalefete 'güven kazanma' çağrısı Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri, ön seçim sonuçlarının ekonomiyi olumsuz etkilemesine ilişkin, "Muhalefetin güven kazanmak için çalışması gerekiyor. Ben yardımcı olmak isterim ancak bu kolay değil. Çünkü daha önce ülkeyi yönettiler ve onların daha önce yaptığı şeyler yüzünden bugün piyasalarda olan oldu." dedi.
12.08.2019 Dünya
Arjantin'e 'seçim' darbesi
Arjantin'e 'seçim' darbesi Geçen yıldan bu yana ekonomik krizle boğuşan Arjantin'de dün düzenlenen ön seçimlerin sonuçları ülke ekonomisini olumsuz etkiledi.
12.08.2019 Dünya
Arjantin ön seçimlerinde zafer muhalefetin
Arjantin ön seçimlerinde zafer muhalefetin Gelen ilk sonuçlar muhalif Alberto Fernandez'in liderliğindeki Herkesin Cephesi Koalisyonu'nun yüzde 47'lik bir oy oranına ulaştığını gösteriyor. Ekim ayındaki başkanlık seçimlerinin provası olarak görülen sonuçlar, Devlet Başkanı Macri'nin en ağır yenilgisi oldu.
12.08.2019 Dünya
Arjantin Devlet Başkanı Macri'den 'ön seçim' yorumu
Arjantin Devlet Başkanı Macri'den 'ön seçim' yorumu Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri, ülkede düzenlenen ön seçimlerle ilgili "Bu seçimler gerek dış ilişkilerimizde gerek iç politikamızda, Arjantin için çok şey ifade ediyor çünkü ülkenin gelecek 30 yılını belirliyor." ifadesini kullandı.
11.08.2019 Dünya
Arjantinli ünlü mimar Cesar Pelli hayatını kaybetti
Arjantinli ünlü mimar Cesar Pelli hayatını kaybetti Kuala Lumpur'daki Petronas Kuleleri ve New York'taki Dünya Finans Merkezi binalarının da aralarında bulunduğu birçok eserin mimarı Arjantinli Cesar Pelli, ABD'nin New Haven şehrinde 92 yaşında yaşamını yitirdi.
20.07.2019 Dünya
Arjantin, Hizbullah'ı 'terör örgütleri' listesine aldı
Arjantin, Hizbullah'ı 'terör örgütleri' listesine aldı Arjantin Dışişleri Bakanı Jorge Faurie, Hizbullah'ın, Terörizm ve Finansmanıyla Bağlantılı Kişi ve Kurumlar Listesi'ne alındığını bildirdi.
19.07.2019 Dünya
Arjantin'de kaybolan denizaltının batma nedeni belli oldu
Arjantin'de kaybolan denizaltının batma nedeni belli oldu Atlantik Okyanusu’nda 44 kişilik mürettebata mezar olan Arjantin denizaltısının, bataryadaki kısa devre ile çıkan yangın ve ardından meydana gelen patlama ile battığı bildirildi.
19.07.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mauricio Macri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.