Maya Hawke

Maya Hawke

Son dakika Maya Hawke haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Maya Hawke gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Maya Hawke haber sayfamızda...

Maya Hawke

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21 maya hawke haberi bulunmuştur.
Ne dinlesek
Ne dinlesek Nashville çıkışlı ikili yeni albümlerinde Beck ve Noel Gallagher’dan da destek alarak popüler rock şarkılarına imza atıyor. Fabiana Palladino’nun ‘80’ler etkisindeki ilk albümüne dikkat.
7.04.2024 Kültür Sanat
Yeni yıl, yeni filmler
Yeni yıl, yeni filmler Umutlarla girdiğimiz yeni yılda sinemaseverlerin umudu da iyi filmler izlemek hiç kuşkusuz. Bizi hayal kırıklığına uğratmayacağını umduğumuz filmleri derledik.
31.12.2023 Kültür Sanat
Rolü için tanınmaz hale geldi! Makyajı beş saatten uzun sürdü
Rolü için tanınmaz hale geldi! Makyajı beş saatten uzun sürdü ABD'li bestekar Leonard Bernstein'in hayatını konu alan 'Maestro' adlı filmde ünlü ismi canlandıran aktör Bradley Cooper, rolü için tanınmaz hale geldi. Cooper'ın, bestekarın 70'li yaşlardaki haline bürünmesi için beş saatten uzun süre harcandığı ortaya çıktı.
4.10.2023 Cadde
'Pulp Fiction'ın yıldızları Uma Thurman ve Samuel L. Jackson yeniden bir arada!
'Pulp Fiction'ın yıldızları Uma Thurman ve Samuel L. Jackson yeniden bir arada! Yönetmen koltuğunda Nicol Paone'nin oturduğu 'The Kill Room', Quentin Tarantino imzası taşıyan kült film 'Pulp Fiction'da sergiledikleri performansla hafızalarda yer eden başrol oyuncuları Uma Thurman ve Samuel L. Jackson'ı yıllar sonra bir araya getirdi.
6.08.2023 Cadde
'Kill Bill 3' olacak mı? Quentin Tarantino'dan açıklama geldi
'Kill Bill 3' olacak mı? Quentin Tarantino'dan açıklama geldi Oscar ödüllü yönetmen Quentin Tarantino, yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde ABD'li aktris Uma Thurman’a yer verdiği, ilki 2003 yılında seyirciyle buluşan 'Kill Bill' serisinin olası üçüncü filmi hakkında merak edilen soruyu cevapladı.
4.07.2023 Cadde
'Babama terapiye gittiğimi söyleyip sevgilimle buluştum!'
'Babama terapiye gittiğimi söyleyip sevgilimle buluştum!' Dünyaca ünlü oyuncular Ethan Hawke ile Uma Thurman'ın kızı Maya Hawke, katıldığı bir programda izleyenleri şoke eden bir itirafta bulundu. Ethan Hawke'a söylediği yalanı anlatan ünlü isim, "Babam bana gerçekten çok zor anlar yaşattı" diye konuştu.
22.06.2023 Cadde
Maya Hawke'ın disleksi itirafı neden önemli?
Maya Hawke'ın disleksi itirafı neden önemli? 'Stranger Things' dizisinde Robin Buckley karakterini canlandıran oyuncu Maya Hawke, disleksi olduğunu açıklamış. Peki Maya Hawke'ın disleksi itirafı neden önemli? Gelin Molatik olalım...
10.09.2020 Trend
Oyuncu Maya Hawke disleksi olduğunu açıkladı
Oyuncu Maya Hawke disleksi olduğunu açıkladı Uma Thurman ve Ethan Hawke'nin kızı Maya Hawke, disleksi (öğrenme bozukluğu) olduğunu açıkladı. 22 yaşındaki oyuncu, okumayı geç öğrendiği için okuldan atıldığını söyledi.
8.09.2020 Cadde
Ethan ile  Uma kızı Maya
Ethan ile Uma kızı Maya Ethan Hawke ve Uma Thurman’ın kızı Maya Hawke, modellik, oyunculuk derken bu ay da karşımıza ilk stüdyo albümüyle çıkıyor.
7.08.2020 Kültür Sanat
2019'da moda dünyasına damga vuranlar
2019'da moda dünyasına damga vuranlar 2019'u artık geride bıraktık. Peki moda dünyası için 2019'a hangi olaylar damgasını vurdu? 2019'da neleri ve kimleri dilimizden düşürmedik? İşte 2019'un moda başlıkları:
27.12.2019 Stil
Küçük Kadınlar’ın büyük cazibesi
Küçük Kadınlar’ın büyük cazibesi ‘Küçük Kadınlar’ romanının sekizinci sinema filmi çekildi. Emma Watson ile Meryl Streep’in de oynadığı film, aralık ayında vizyona girecek. Eserin 150 yıldır popüler olmasının sırrı, özlemi duyulan masumiyet, dayanışma ve sevgi...
18.08.2019 Dünya
Uma Thurman'ın kızı Maya Hawke 'Kill Bill 3'e çok yakışıyor
Uma Thurman'ın kızı Maya Hawke 'Kill Bill 3'e çok yakışıyor Quentin Tarantino'nun en sevilen filmlerinden biri elbette Uma Thurman'lı 'Kill Bill' serisi... Son dönemde bu serinin üçüncü bir filmle devam edeceği konuşuluyor. Peki 'Kill Bill 3'te Uma Thurman yerine aktrisin kızı Maya Hawke olsa, çok daha heyecan verici olmaz mı?
26.07.2019 Sanat
Stranger Things'e katıldı
Stranger Things'e katıldı 'STRANGER Things' yeni sezonu için kadrosunu genişletmeye devam ediyor.
8.03.2018 Cadde
'Stranger Things' çekimleri başlıyor
'Stranger Things' çekimleri başlıyor Bilimkurgu-korku türündeki 'Stranger Things' dizisi, 2019'da yayınlanması beklenen yeni sezonun çekimlerini bugün başlatıyor.
23.04.2018 Cadde
‘KARA YILLAR’ GERiDE KALDI
‘KARA YILLAR’ GERiDE KALDI 40’ını deviren Ethan Hawke, arayışını sürdürüyor...
3.06.2012 Cadde
NASA ‘2012’yi beğenmedi!
NASA ‘2012’yi beğenmedi! NASA, Kaliforniya’da gerçekleştirdiği bir konferansta Science and Entertainement Exchange ile birlikte bugüne dek çekilmiş en mantıksız bilim kurgu filmlerini açıkladı
6.01.2011 Yaşam
Tarantino, Uma Thurman'a yasak aşkını itiraf etti...
Tarantino, Uma Thurman'a yasak aşkını itiraf etti... Tarantino, Uma Thurman'a yasak aşkını itiraf etti...
6.02.2004 Gündem
Uma Thurman, ihanetin bedelini ağır ödetti...
Uma Thurman, ihanetin bedelini ağır ödetti... Uma Thurman, ihanetin bedelini ağır ödetti...
3.01.2004 Gündem
Angelina Jolie ''aldatılmanın'' acısını Kylie'den çıkardı..!
Angelina Jolie ''aldatılmanın'' acısını Kylie'den çıkardı..! Angelina Jolie ''aldatılmanın'' acısını Kylie'den çıkardı..!
5.08.2003 Gündem
Kamuya açık değilim
Kamuya açık değilim Uma Thurman, özel hayatında ilginç biri olduğuna inanıyor. Ama maharetlerini kamu önünde sergilemeye gönüllü değil. Herkes onu anlasın diye bir derdi yok çünkü
17.03.2001 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Maya Hawke ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.