S Pen

S Pen

Son dakika s pen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan s pen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan s pen haber sayfamızda...

S Pen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 304 s pen haberi bulunmuştur.
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor Günlük yaşamı derinden değiştirmek için geliştirilen Galaxy AI, ikonik S serisini geleceğe taşıyor.
19.01.2024 Advertorial
Okyanustan geri dönüştürdü, emisyonu azalttı
Okyanustan geri dönüştürdü, emisyonu azalttı Samsung, bazı mobil cihazlarında okyanusa atılan ve ‘hayalet ağlar’ olarak da adlandırılan balıkçı ağlarından yapılmış ve geri dönüştürülerek yeniden işlevlendirilmiş malzemeler kullanıldığını açıkladı...
31.05.2022 Vitrin
Samsung'un yeni telefonu Galaxy S22 Ultra böyle olabilir
Samsung'un yeni telefonu Galaxy S22 Ultra böyle olabilir Samsung'un yolda olan Galaxy S22 Ultra modeli için bazı yeni tasarım görselleri ortaya çıktı. Cihazın şimdiye kadar sızdırılan özellikleri ve tasarımı hakkında bildiğimiz her şey...
2.10.2021 Teknoloji
Kamera ekran altına indi
Kamera ekran altına indi Samsung, katlanabilir ekran inovasyonuna devam ediyor. Samsung Galaxy Unpacked 2021 etkinliğinde katlanır ekranlı telefonların yeni modelleri Galaxy Z Fold3 5G ve Z Flip3 5G lanse edildi.
13.08.2021 Ekonomi
Samsung’un yeni Unpacked etkinliğinde tanıtılan bütün cihazlar!
Samsung’un yeni Unpacked etkinliğinde tanıtılan bütün cihazlar! Samsung bir süredir hazırlandığı etkinliğini bugün gerçekleştirdi. Akıllı telefon ve saatine ek olarak kulaklık ile de bizleri karşılayan Samsung, yeni nesil cihazlarını görücüye çıkarttı.
11.08.2021 Teknoloji
Samsung'un etkinliğinde tanıtılacak ürünler
Samsung'un etkinliğinde tanıtılacak ürünler Samsung yeni etkinliği için kolları sıvadı. 11 Ağustos'ta düzenleyeceği etkinlikte yeni ürünlerini tanıtacak olan şirketin yolda olan cihazları heyecanlandırıyor.
22.07.2021 Teknoloji
Samsung Galaxy S22 Ultra için konsept tasarımları paylaşıldı
Samsung Galaxy S22 Ultra için konsept tasarımları paylaşıldı Samsung Galaxy S22 Ultra 5G'nin daha tanıtılmasına çok var ancak telefonun nasıl görüneceğine dair bazı sızıntılar ortaya çıkmaya başladı.
28.06.2021 Teknoloji
Samsung ilk Fan Edition tabletini piyasaya sürüyor
Samsung ilk Fan Edition tabletini piyasaya sürüyor Samsung amiral gemisi telefonları için FE yani Fan Edition sürümlerini piyasaya sürüyor. Bu cihazlar çok dikkat çekince Samsung şimdi de tablet modeli için ''FE'' sürümü piyasaya sürüyor.
18.06.2021 Teknoloji
Samsung Note serisinden tamamen vazgeçmiş değil
Samsung Note serisinden tamamen vazgeçmiş değil Samsung'un Note serisinin fişini çektiği söyleniyordu. Bu yıl yeni bir Note serisi gelmeyecek olsa da Güney Kore merkezli teknoloji devinin gelecek yıl bu seri için çalışmalarını sürdüreceği belirtiliyor.
1.06.2021 Teknoloji
Samsung'un yeni hedefi 7 milyondan çok daha fazlası!
Samsung'un yeni hedefi 7 milyondan çok daha fazlası! Samsung akıllı telefon pazarında adından söz ettirmeye devam ediyor. Kendine yeni bir hedef koyan şirket, bu yıl toplamda 7 milyondan fazla katlanabilir akıllı telefon göndermek istiyor.
25.05.2021 Teknoloji
Samsung pembeyi çok sevdi: Galaxy Tab S7 Lite 5G sızdırıldı!
Samsung pembeyi çok sevdi: Galaxy Tab S7 Lite 5G sızdırıldı! Teknoloji şirketleri farklı renkleri cihazlarına eklemeye devam ediyor. Birkaç yıldır pembe(bronz) ve lila(mor) renkleri özellikle akıllı telefonlarda karşımıza çıkıyor. Öte yandan Samsung'un yeni tableti de pembe rengiyle sızdırıldı.
6.05.2021 Teknoloji
Samsung Galaxy Z Flip 3 için tasarım detayları netleşiyor
Samsung Galaxy Z Flip 3 için tasarım detayları netleşiyor Samsung'un katlanabilir telefonu Z Flip, gerek tasarımı gerek özellikleriyle kullanıcılar tarafından beğeni toplamıştı. Telefonun yeni modeli hakkında taslak görseller sızdırıldı. İşte tüm detaylar...
4.05.2021 Teknoloji
Samsung yeni dizüstü bilgisayarlarını tanıttı!
Samsung yeni dizüstü bilgisayarlarını tanıttı! Samsung’un yeni etkinliği günler önceden duyurulmuştu. Galaxy Unpacked 2021 olarak adlandırılan etkinlik, yepyeni cihazların tanıtılmasıyla gerçekleşti. Samsung’a göre en büyük ‘Galaxy’ bu etkinlikte tanıtılacaktı. Gerçekten de öyle oldu.
14.02.2022 Teknoloji
Samsung 3 ekranlı katlanabilir akıllı telefon için patent aldı
Samsung 3 ekranlı katlanabilir akıllı telefon için patent aldı Samsung katlanabilir ekranlı telefonlar noktasında dikkat çeken adımlar atıyor. Şirket yeni ortaya çıktığı kadarıyla 3 ekranlı, hızlı şarj olabilen, manyetik S Pen desteği ve katlanabilir telefonu için patent aldı.
23.04.2021 Teknoloji
Samsung, Z Fold 3 için yeni planlar yapıyor
Samsung, Z Fold 3 için yeni planlar yapıyor Samsung bir süre önce Note serisinin fişini çekecek olmasıyla gündeme gelmişti. Pek çok açıdan eleştirilen ancak S Pen aksesuarını 'S' serisi ile devam ettireceği ortaya çıkmıştı. İşte kalem desteğinin kazanacağı modeller arasına cihazlar da ekleniyor.
22.02.2021 Teknoloji
Samsung, OLED ekranlı Galaxy Book Pro geliştiriyor
Samsung, OLED ekranlı Galaxy Book Pro geliştiriyor Samsung'un OLED ekranlı Galaxy Book Pro modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Samsung yalnızca akıllı telefon tarafında değil aynı zamanda dizüstü için de çalışmalar yapıyor. İşte bu çalışmanın son ürünü olarak farklı yapıda dizüstü bilgisayarlar geliyor.
16.02.2021 Teknoloji
Samsung Galaxy S21 Ultra: En üst düzey akıllı telefon deneyimi
Samsung Galaxy S21 Ultra: En üst düzey akıllı telefon deneyimi Herkesin büyük bir heyecanla beklediği Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S21 Ultra sahneye çıktı. Samsung’un en gelişmiş akıllı profesyonel düzey kamera teknolojisine sahip Galaxy S21 Ultra, Galaxy cihazlarda şimdiye kadar kullanılan en parlak ve en akıllı ekranın yanı sıra bir Galaxy akıllı telefonda olabilecek en yüksek performansı ile dikkat çekiyor.
15.01.2021 Teknoloji
Herkes heyecanla bekliyordu! Galaxy Note 20 tanıtıldı
Herkes heyecanla bekliyordu! Galaxy Note 20 tanıtıldı Gelen son dakika haberine göre Samsung, herkesin merakla beklediği modeller arasında olan Galaxy Note 20'nin de içinde olduğu yeni modelleri tanıtıma çıkardı. Peki Galaxy Note 20'nin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...
5.08.2020 Teknoloji
Yeni Galaxy Tab S6 Lite Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak?
Yeni Galaxy Tab S6 Lite Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak? Samsung’un 1 Mayıs’tan itibaren Türkiye’de satışa sunulacak yeni tableti Galaxy Tab S6 Lite, not almak ve üretmek için yenilenen tasarıma sahip bir S Pen’e ve bir önceki modele göre daha fazla eğlence sunan sürükleyici bir ekrana sahip olmasıyla dikkatleri üzerine topluyor.
23.04.2020 Teknoloji
Uygun fiyatlı Galaxy Note 10 Lite’ın özellikleri belli oldu!
Uygun fiyatlı Galaxy Note 10 Lite’ın özellikleri belli oldu! Samsung, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarında boy gösteren markalardan biriydi. Samsung, 8K TV modeli ile olduğu kadar akıllı telefonlarıyla da etkinlikte dikkat çekti. S-Pen’li yapısı ile birlikte kullanıcılara Air Command özelliğini sunan Samsung Galaxy Note 10 Lite, tüm özellikleriyle teknoloji tutkunlarının gözdesi olmaya adaylığını koyuyor. İşte, Galaxy Note 10 ailesinin ilk düşük özellikli / bütçe dostu versiyonu Note 10 Lite hakkındaki detaylar.
8.01.2020 Android
Note 10 özellikleri eski modellere geliyor!
Note 10 özellikleri eski modellere geliyor! İlk kez 2011 yılında karşımıza çıkan Galaxy Note serisi, her sene daha gelişmiş özelliklerle karşımıza çıkmaya devam etti. Günümüzün güncel modeli olan Note 10'un bazı özellikleri eski Note modellerine geliyor.
14.10.2019 Android
Dev ekrana ‘Note’ verdik
Dev ekrana ‘Note’ verdik Galaxy Note 10 ve Note 10+ ülkemizde 8 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıktı. Bu süreçte telefonun, artıları ve eksilerini test etme şansı bulduk. Ekran, kamera, pil ömrü, S Pen kalemini, performansını değerlendirdik.
25.08.2019 Ekonomi
Cepte üçlü karşılaştırma
Cepte üçlü karşılaştırma Samsung’un Note serisinin iki modeli Galaxy Note 10 ve Note 10+ lanse edildi.
9.08.2019 Ekonomi
İki dev modelle ‘Note’unu verdi
İki dev modelle ‘Note’unu verdi Güney Koreli dev Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy Note 10 ve Note 10+ görücüye çıktı. Şirket, ilk kez Galaxy Note serisini iki ayrı modelde satışa sundu. Şirket, her yıl yaptığı gibi ABD New York’ta düzenlediği 7 Ağustos’taki Unpacked etkinliğinde yeni modellerini duyurdu. Tanıtım eş zamanlı olarak Türkiye’de düzenlenen etkinlikle de takip edildi.
8.08.2019 Ekonomi
Cepte amiral gemisi modeller yolda
Cepte amiral gemisi modeller yolda Cep telefonunda üst segmentte yeni model furyası bekleniyor. Samsung, Huawei ve Apple’ın yeni modelleri yolda.
4.08.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

S Pen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.