Şişman

Şişman

Son dakika şişman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şişman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şişman haber sayfamızda...

Şişman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.407 şişman haberi bulunmuştur.
Taciz iddiası olay olmuştu! Ünlü çift sessiz sedasız boşandıklarını açıkladı
Taciz iddiası olay olmuştu! Ünlü çift sessiz sedasız boşandıklarını açıkladı 14 yıl önce Isla Fisher ile nikah masasına oturan Sacha Baron Cohen, Rebel Wilson tarafından cinsel tacizle suçlanmıştı. Bu iddiaların ardından herkes gözünü ikilinin evliliğine dikerken, ünlü çift cephesinden beklenmedik bir açıklama geldi. Cohen ile Fisher, sessiz sedasız boşandıklarını duyurdu.
6.04.2024 Cadde
Yapımcılar kilo vermesini istememiş! 'Şişman kızı oynadığımda para kazanıyorlardı'
Yapımcılar kilo vermesini istememiş! 'Şişman kızı oynadığımda para kazanıyorlardı' Son olarak 'The Almond and the Seahorse' adlı yapımda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Rebel Wilson, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla çok konuşulmuştu. Wilson, yeni çıkan kitabında yapımcılar tarafından kilon vermesinin istenmediğini açıkladı.
5.04.2024 Cadde
Jeremain Lens, Beşiktaş'ta kadro dışı kaldığı dönemi anlattı: 110 kiloydum
Jeremain Lens, Beşiktaş'ta kadro dışı kaldığı dönemi anlattı: 110 kiloydum Süper Lig'de ilk olarak Fenerbahçe forması altında mücadele eden ve ardından Beşiktaş'a transfer olan Jeremain Lens, siyah-beyazlı ekipte forma giydiği dönemle alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.03.2024 Beşiktaş
Hava kirliliği şişmanlatıyor
Hava kirliliği şişmanlatıyor BBC’deki habere göre, hava kirliliğinin neden olduğu iltihaplanma vücudun metabolizmasını olumsuz etkiliyor, bu da kilo almaya neden oluyor.
15.02.2024 Gündem
‘Dijital sanat gençlere özgürlük alanı yarattı’
‘Dijital sanat gençlere özgürlük alanı yarattı’ Dijital sanat çalışmalarıyla tanınan Bager Akbay gençlerin geleneksel Türk sanatı üretiminde sınırlarla karşılaştığını söylüyor. Akbay’a göre dijital sanat sınırları kaldırıyor, özgür bir alan sunuyor.
14.02.2024 Kültür Sanat
Milliyet Sanat'ın şubat sayısı çıktı
Milliyet Sanat'ın şubat sayısı çıktı Milliyet Sanat'ın şubat sayısı okurlarla buluştu. Kapağını, aşkın ilham verdiği sanat eserlerine ayıran yeni sayıda kültür-sanatta savaşı barış ile adalet adına yorumlayan yapıtlara ve yaratıcılarına dair kapsamlı bir dosya; 'Hücreler' oyununu sahneye koyan Engin Günaydın'la ayın söyleşisi; sinema dünyasındaki unutulmaz kavgalarla ilgili bir derleme; 2023 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi Norveçli yazar Jon Fosse'nin röportajı ve Üzgün Kız Edebiyatı'na dair bir inceleme okurları bekliyor.
9.02.2024 Kültür Sanat
‘Çocuğunu seviyorsan meyve suyu içirme’
‘Çocuğunu seviyorsan meyve suyu içirme’ Biz şöyle zannediyoruz: “Meyve suyu faydalıdır, çocuğuma içireyim.” Ama gerçek bu değilmiş. Meyve suyuyla meyveyi aynı kefede tartmamak lazımmış. Çünkü meyve suyunda şeker oranının çok yüksek olduğu ortaya çıktı. Kanadalı araştırmacılar, meyve suyunun çocukların ve yetişkinlerin beden ölçülerini nasıl etkilediğini görmek için 40’tan fazla çalışmayı inceledi. İki hafta boyunca yüzde 100 meyve suyu içen çocukların ve yetişkinlerin kilo aldığı, vücut kitle indeksinin (BMI) arttığı ortaya çıktı.
18.01.2024 Dünya
O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: O Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: O Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen anne ve baba adaylarını isim telaşı alıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalıyor. Ebeveynler çocuklarına en anlamlı ve en özel ismi vermek istiyor. Bunun için aileler derin bir isim araştırması sürecine giriyor. Kulağa hoş gelen isimlerin yanı sıra aileler anlamlarına da bakıyor. Keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış, değişik ve en anlamlı isimleri vermek istiyor. O harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
60 kilodan zayıfların koca bulamadığı yer! Korkunç menü: 2 kilo darı ve deve sütü
60 kilodan zayıfların koca bulamadığı yer! Korkunç menü: 2 kilo darı ve deve sütü 5 yaşından itibaren tüm beslenme alışkanlıklarına müdahale ediliyor, normal bir insanın tam 8 katı kadar yemek yiyorlar. Üstelik bunu yapmadıklarında korkunç işkencelere maruz kalıyorlar. Afrika ülkesi Moritanya'da kız çocuklarına dayatılan bir geleneğin ardında yatan sebep ise 'yok artık' dedirtecek türden.
3.01.2024 Yaşam
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
'Benim için annemi öldürür müsün?' ABD'yi sarsan cinayette yeni gelişme!
'Benim için annemi öldürür müsün?' ABD'yi sarsan cinayette yeni gelişme! Küçük kızını yıllarca 'uydurma' hastalıklarla tekerlekli sandalyeye mahkum eden anne, karşısına çıkan tüm doktorları kandırdı. Sosyal medya hesabında sayfasında paylaşılan tüyler ürpertici mesaj, 23 yıl süren köleliğin vahşi şekilde bittiğini ortaya koydu. ABD'yi sarsan ve sayısız TV programı ile masaya yatırılan kan donduran olaylar zincirinde yeni bir gelişme yaşandı. 
30.12.2023 Dünya
Kadın yolcu kanlar içinde kaldı! Uçakta çıkan kavga sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı
Kadın yolcu kanlar içinde kaldı! Uçakta çıkan kavga sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı Tatil cenneti adada keyifli bir tatil geçirmeyi planlayan yolcular, aniden çıkan kavgada paniğe kapıldı. Kaydedilen video ise, hızla viral oldu ve izlenme rekorları kırdı.
30.11.2023 Haberler
Kadın yolcu kanlar içinde kaldı! Uçakta çıkan kavga sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı
Kadın yolcu kanlar içinde kaldı! Uçakta çıkan kavga sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı Tatil cenneti adada keyifli bir tatil geçirmeyi planlayan yolcular, aniden çıkan kavgada paniğe kapıldı. Kaydedilen video ise, hızla viral oldu ve izlenme rekorları kırdı.
30.11.2023 Dünya
Gossip 'Crazy Again'le yeni albüm öncesi ters köşe yaptı
Gossip 'Crazy Again'le yeni albüm öncesi ters köşe yaptı 2009'da Türkiye'de de popüler olan 'Heavy Cross' şarkılarıyla adeta dağları delen, gelmiş geçmiş en ikonik rock gruplarından Gossip tam 12 yıl sonra büyük bir dönüşe imza atmaya hazırlanıyor. ABD'li grup, yeni albümleri 'Real Power'ın çıkış şarkısı olarak seçilen 'Crazy Again'le şimdiden ters köşe yapmayı başardı bile...
22.11.2023 Müzik
'Hayat Yükü'nün götürdükleri ve getirdikleri
'Hayat Yükü'nün götürdükleri ve getirdikleri Berlinale'nin Panorama seçkisinde yer alan 'The Burdened' (Hayat Yükü) filmi son olarak Yemen'in Oscar aday adayı olarak da seçildi. Geçtiğimiz günlerde İstanbullu izleyiciyle buluşan 'Hayat Yükü'nde yönetmen Amr Gamal, sade ve etkileyici bir işe imza atıyor, özellikle de güçlü ve unutulmaz final sahnesiyle filmin derdine büyük bir artı puan kazandırıyor.
21.11.2023 Sanat
Loreen 'Is It Love'la gecikmeli de olsa Fas-İsveç kombini yapıyor
Loreen 'Is It Love'la gecikmeli de olsa Fas-İsveç kombini yapıyor Eurovision Şarkı Yarışması'nı hem 2012'de hem de 2023'te kazanan Loreen, bu kez yoluna 'Is It Love'la devam ediyor. Oryantal tınısıyla dikkat çeken 'Is It Love', Loreen'in bugüne kadar eksik kalan Fas-İsveç kombinini en sonunda tamamlamasına yardımcı oluyor ve diskografisine iyi bir halka ekliyor.
16.11.2023 Müzik
Dua Lipa 'Houdini' ile albüm öncesi zaman kazanmak istiyor olabilir
Dua Lipa 'Houdini' ile albüm öncesi zaman kazanmak istiyor olabilir Merakla beklenen yeni Dua Lipa albümü için geri sayım başladı. 'Future Nostalgia'yı takip edecek yeni Dua Lipa albümünün çıkış şarkısı olarak seçilen 'Houdini' daha ilk dinlemede bile sınıfı geçse de yeterince eğlenceli mi, orası bir soru işareti...
14.11.2023 Müzik
Melis Fis ve Borqy'nin 'Kimler Kimler'i geniş kitlelere genç sözler ekliyor
Melis Fis ve Borqy'nin 'Kimler Kimler'i geniş kitlelere genç sözler ekliyor 'Nasıl Uyuyorsun?'la Nurettin Çolak'la güçlerini birleştiren Melis Fis, bu kez yoluna Borqy ile kaydettiği 'Kimler Kimler' ile devam ediyor. Aranjesi yine Nurettin Çolak imzalı olan 'Kimler Kimler' özellikle bugünlerde 'sözü genç, bestesi melodik' şarkı ihtiyacını sağlam kapatıyor...
9.11.2023 Müzik
Sahte iğne ve ilaçlara dikkat!
Sahte iğne ve ilaçlara dikkat! Diyabet hastalarında kan şekerini düşüren, kilo vermeye yardımcı olan iğne ve ilaçlar, obezite tedavisinde uygun hastalarda doktor kontrolünde kullanıldığında kilo kaybı sağlayabiliyor. Moda haline gelen bu ilaçların sahte ve taklitlerine dikkat edilmeli.
8.11.2023 Gündem
'Öğretmenler Odası'nda 'sistemin zayıf noktalarına eleştiri'den çok daha fazlası var
'Öğretmenler Odası'nda 'sistemin zayıf noktalarına eleştiri'den çok daha fazlası var İlker Çatak'ın yönettiği ve Almanya'nın Oscar aday adayı olarak seçilen 'Öğretmenler Odası', sezonun en heyecan veren işlerinden biri olmayı başarıyor. Yönetmen Çatak, kağıt üstünde basit gibi gözüken bir konuyu otorite, sansür, güç, göçmenlik, suç, şiddet ve adalet gibi kavramlar eşliğinde minimal ve yaratıcı dokunuşlarla ele alarak unutulmaz bir filme imza atıyor...
7.11.2023 Sanat
Ameliyat değil disiplin zayıflatıyor
Ameliyat değil disiplin zayıflatıyor 21’inci yüzyılın en önemli sağlık sorunlarından biri haline gelen obezite hastalığı çığ gibi büyüyor. Bugünden itibaren, başka hastalıklara da yol açan ve küresel salgına dönüşen obezite hastalığının tedavi ve cerrahi yöntemlerini paylaşacağız.
6.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şişman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.