Vazgeçilmez

Vazgeçilmez

Son dakika vazgeçilmez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vazgeçilmez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vazgeçilmez haber sayfamızda...

Vazgeçilmez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.529 vazgeçilmez haberi bulunmuştur.
Her yıkamada gençleştiren sütlü sabun! Kullanan ne botoks yaptırıyor ne de estetik
Her yıkamada gençleştiren sütlü sabun! Kullanan ne botoks yaptırıyor ne de estetik Yıllardır cilt bakımının vazgeçilmez sabunlarından biri olan keçi sütü, güzellik sırları arasında da yer alıyor. İçinde bulunan doğal maddeler cilt bakım ürünleri arasında en faydalı bileşenleri oluşturuyor. Keçi sütünün yaygın kullanım amacı ise gençleştirici özelliği…
10.05.2024 Cilt Bakımı
İlk bakışta kozalağa benziyor, içini açınca elma! Meğer bağırsaklardaki zehri atıyormuş
İlk bakışta kozalağa benziyor, içini açınca elma! Meğer bağırsaklardaki zehri atıyormuş Elma çeşit çeşit rengiyle ve lezzetiyle çoğu kişi için vazgeçilmez bir meyve. Klasik görünümünün yanı sıra aslında elmanın birbirinden ilginç çeşidi bulunuyor. Son günlerde özellikle sosyal medyada 'şeker elma', 'muhallebi elması' adıyla bilinen 'custard apple' uzaktan kozalağa benziyor ancak içine açınca bir anda dünyanın en lezzetli meyvesi haline geliyor. Peki, bu elmayı nereden bulacağız ve faydaları neler?
MEB’den yarın okulların tatil olduğu iddialarına açıklama
MEB’den yarın okulların tatil olduğu iddialarına açıklama Sosyal medyada "Okullar yarın tatil" iddiasına Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığı, yarın okulların tatil olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.
9.05.2024 Gündem
Buram buram tarih kokusu
Buram buram tarih kokusu Bekir Kantarcı koleksiyonundan hazırlanan “Gılaf-ı Reyya” sergisi, 18. YY’dan 20. YY’a Osmanlı ve Avrupa’daki koku şişelerinin en sanatsal hâlini ortaya koyuyor.
9.05.2024 Kültür Sanat
Fenerbahçe'de Galatasaray derbi öncesi çöküş dönemi! Moraller dibe vurdu
Fenerbahçe'de Galatasaray derbi öncesi çöküş dönemi! Moraller dibe vurdu F.Bahçe’de hem teknik heyet hem de oyuncular son ana kadar ellerinden geleni yapacaklarını düşünürken, Galatasaray derbisi için geri sayım sürüyor. Sarı-kırmızılılarda bayram havası eserken, sarı-lacivertlilerde sorunlar katlanarak büyüyor.
9.05.2024 Fenerbahçe
Uyku sorunlarınızı çayla düzenleyebilirsiniz! Uzmanı açıkladı: 'Değişimi görün'
Uyku sorunlarınızı çayla düzenleyebilirsiniz! Uzmanı açıkladı: 'Değişimi görün' Siyah çay birçok kişi için vazgeçilmez lezzetlerden biri. Kahvaltıda, yemek sonrasında keyifli bir sohbet eşliğinde herkes çaya evet der. Ancak bu 'evet' sizi uykunuzdan edebilir. Peki nasıl?
8.05.2024 Genel Sağlık
Airfryer'da yağı sadece böyle kullanın! Kimse bilmiyor, en az 2 kat daha etkiliymiş
Airfryer'da yağı sadece böyle kullanın! Kimse bilmiyor, en az 2 kat daha etkiliymiş Yaygınlaşan Airfryer kullanımı birçok kişinin mutfakta vazgeçilmez ürünlerinden biri olmuş durumda. Birçok modeli ve seçeneği olan mutfak malzemeleri için çeşitli uyarlar yapılıyor. İşte Airfryer'ın daha uzun ömürlü olması için yağı nasıl kullanmanız gerektiğiyle ilgili en çarpıcı nokta.
6.05.2024 Püf Noktası
900 yıllık ziyafet! Yılda bir kez hazırlanıyor, 9 kazanda pişiriliyor
900 yıllık ziyafet! Yılda bir kez hazırlanıyor, 9 kazanda pişiriliyor Bursa’da Kozluören Köyü’nde yapılan 900 yıllık hıdrellez adeti bu yıl da yerine getirildi. Köyün kadınları sabah saatlerinde yapılan kahvaltı sonrası kazanları ateşleyerek akşam saatlerinde yapılacak ziyafet için hazırlıklara başladı. Köyün 9 noktasında kazanların başına geçen kadınlar Selçuklu mutfağından kalan tarifi hazırladı.
6.05.2024 Haberler
900 yıllık ziyafet! Yılda bir kez hazırlanıyor, 9 kazanda pişiriliyor
900 yıllık ziyafet! Yılda bir kez hazırlanıyor, 9 kazanda pişiriliyor Bursa’da Kozluören Köyü’nde yapılan 900 yıllık hıdrellez adeti bu yıl da yerine getirildi. Köyün kadınları sabah saatlerinde yapılan kahvaltı sonrası kazanları ateşleyerek akşam saatlerinde yapılacak ziyafet için hazırlıklara başladı. Köyün 9 noktasında kazanların başına geçen kadınlar Selçuklu mutfağından kalan tarifi hazırladı.
6.05.2024 Gündem
Hurma, diyetinizin vazgeçilmez parçası olacak! Faydaları saymakla bitmiyor
Hurma, diyetinizin vazgeçilmez parçası olacak! Faydaları saymakla bitmiyor Mükemmel bir doğal tatlandırıcı olarak bilinen hurma, sağlığınıza ve güzelliğinize birçok yönden fayda sağlayabilecek lezzetli ve besleyici bir atıştırmalıktır. Hurma, şekerli tatlılar kadar lezzetlidir ama sizin için çok daha iyidir. Hurma, şeker ve çikolatanın yerine sağlıklı bir alternatif olmasının yanı sıra sindiriminizi iyileştirebilir ve hatta doğumunuzu daha kısa ve kolay hale getirebilir.
3.05.2024 Genel Sağlık
Yufkacıların bilinmeyen tekniği! Yufka yırtılıyorsa hamuruna bir miktar ekleyin, çarşaf gibi açılıyor
Yufkacıların bilinmeyen tekniği! Yufka yırtılıyorsa hamuruna bir miktar ekleyin, çarşaf gibi açılıyor Böreklerin vazgeçilmez lezzeti yufkanız yırtılıyor ve zor açılıyorsa bu yöntem tam size göre. Açtığınız yufkanıza az bir miktar eklemek yufkanın daha kolay açılmasına yardımcı oluyor.
2.05.2024 Püf Noktası
Çilek reçelinin lezzetini kaçıran hata! Seçerken sakın bu hatayı yapmayın
Çilek reçelinin lezzetini kaçıran hata! Seçerken sakın bu hatayı yapmayın Yaz aylarının en sevilen meyvesi hiç şüphesiz çilek. Ancak çilek sadece meyve olarak değil reçel olarak da tüketiliyor. Ancak çilek reçeli yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar var. Özellikle çilek seçerken bunlara dikkat etmeniz gerekiyor.
1.05.2024 Püf Noktası
'Son 10 yılda yıllık ortalama 778 milyon ton maden üretimi yapıldı'
'Son 10 yılda yıllık ortalama 778 milyon ton maden üretimi yapıldı' Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Ülkemizde son 10 yılda yıllık ortalama 778 milyon ton maden üretimi yapılmış. 826 milyon ton üretimle 2022 yılında bu alanda bir rekor yaşadık" dedi.
30.04.2024 Ekonomi
Dev projelere talip
Dev projelere talip Yurt dışında müteahhit olarak daha fazla görüneceklerinin sinyalini veren Murathan Kalyoncu, dünyanın çeşitli yerlerindeki dev projeleri yakından takip ettiklerini dile getirdi.
30.04.2024 Ekonomi
Erdoğan'dan 5 yaşındaki Edanur'un ölümüyle ilgili son dakika açıklaması: Tedbir almadılar
Erdoğan'dan 5 yaşındaki Edanur'un ölümüyle ilgili son dakika açıklaması: Tedbir almadılar Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in kazı çalışması sonrası oluşan su birikintisine düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
29.04.2024 Haberler
Erdoğan'dan 5 yaşındaki Edanur'un ölümüyle ilgili son dakika açıklaması: Tedbir almadılar
Erdoğan'dan 5 yaşındaki Edanur'un ölümüyle ilgili son dakika açıklaması: Tedbir almadılar Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in kazı çalışması sonrası oluşan su birikintisine düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
29.04.2024 Gündem
'Bunu kim giysin ki' dediler! Altını ıslatmış gibi gösteren kot yok sattı, fiyatı 26 bin lira
'Bunu kim giysin ki' dediler! Altını ıslatmış gibi gösteren kot yok sattı, fiyatı 26 bin lira Moda sektörünün vazgeçilmez parçalarından olan kot pantolonlar çeşitli modellerde satışa sunuluyor ve farklı stillerde kombinlenebiliyor. Bir marka için oluşturulan yeni koleksiyonun parçası olan kot pantolon ise pek çok kişiyi şaşırttı. Altını ıslatmış gibi gösterdiği düşünülen kot pantolon, 26 bin liraya satıldı. İşte detaylar.
27.04.2024 Moda
'Buğdayın maliyeti geçen yıla göre yüzde 62 arttı'
'Buğdayın maliyeti geçen yıla göre yüzde 62 arttı' Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Kuru şartlarda üretimi yapılan buğdayın ortalama maliyeti geçen yıla göre yüzde 62 oranında artarak kilogramı 10 lira 87 kuruş olarak tespit edildi” dedi.
27.04.2024 Ekonomi
Barış Alper Yılmaz'ı Almanya'dan 16 milyon euroluk resmi teklif!
Barış Alper Yılmaz'ı Almanya'dan 16 milyon euroluk resmi teklif! Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.
26.04.2024 Galatasaray
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun Her saatte keyifle tüketilen tuzlu kurabiyeler, çay saatlerinin ve misafir ağırlamanın vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Eğer pastaneden alınan tuzlu kurabiyeleri aratmayacak hatta onlardan daha lezzetli, ev yapımı kurabiyeler hazırlamak istiyorsanız, bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Bu tarif hem sizi bayatlama derdinden kurtaracak hem de kıyır kıyır olacak.
25.04.2024 Püf Noktası
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 62. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 62. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Yüce Divan Salonu'nda Anayasa Mahkemesinin 62. kuruluş yıl dönümü ve yeni üye Prof. Dr. Ömer Çınar'ın ant içme törenine katıldı.
25.04.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında büyükelçilere ve yabancı misyon şeflerine resepsiyon verdi.
25.04.2024 Gündem
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek Devam eden inşaat çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezin hizmete girmesiyle, 2028'den itibaren bağışıklama programındaki aşıların yüzde 86'sının ülkemizde üretilmesi sağlanacak" dedi.
25.04.2024 Gündem
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor!
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Steinmeier'in ziyareti sırasında nüktedan bir ev sahibi olduğunu kanıtladığını belirten Alman basını, 'Döner kebap baharatlı mı, baharatsız mı?', 'Kebap şişiyle dış politikanın mayın tarlasında' ve 'Bu kez skandalsız' gibi başlıklar attı.
25.04.2024 Dünya
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Vazgeçilmez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.