2014-2015 Sezonu

2014-2015 Sezonu

Son dakika 2014-2015 sezonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2014-2015 sezonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2014-2015 sezonu haber sayfamızda...

2014-2015 Sezonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.085 2014-2015 sezonu haberi bulunmuştur.
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Olympiakos'un yıldızıyla ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin gündemindeki yıldız futbolcunun bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.
20.04.2024 Trabzonspor
Xavi Hernandez'den Marc Andre ter Stegen'e büyük övgü!
Xavi Hernandez'den Marc Andre ter Stegen'e büyük övgü! Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Alman file bekçisi Marc Andre ter Stegen'le ilgili konuştu.
7.03.2024 İspanya La Liga
Suudi Arabistan'dan çılgın hamle! Barcelona'nın yıldızına teklif sunuldu
Suudi Arabistan'dan çılgın hamle! Barcelona'nın yıldızına teklif sunuldu Fabinho, N'Golo Kante ve Karim Benzema gibi yıldızları kadrosunda bulunduran Al Ittihad'ın yeni hedefinin Barcelona'nın 31 yaşındaki yıldızı olduğu öne sürüldü.
25.02.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'den İngiltere çıkarması! Transfer için sürpriz görüşme
Fenerbahçe'den İngiltere çıkarması! Transfer için sürpriz görüşme Fenerbahçe'de ara transfer döneminde kadrosuna takviyelerde bulunmak isteyen kurmaylar harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda Premier Lig devinde forma giyen yıldız futbolcu için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.
30.12.2023 Fenerbahçe
Michy Batshuayi paylaşılamıyor! Belçika ekipleri sıraya girdi
Michy Batshuayi paylaşılamıyor! Belçika ekipleri sıraya girdi Fenerbahçe'de ara transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen Michy Batshuayi'ye ülkesinden 3 takımın talip olduğu iddia edildi.
18.12.2023 Fenerbahçe
ÖZEL | VakıfBank'ta Ayça Aykaç'ın hedefi Dünya Kulüpler Şampiyonası! 'Guidetti ile çalışmak çok zor'
ÖZEL | VakıfBank'ta Ayça Aykaç'ın hedefi Dünya Kulüpler Şampiyonası! 'Guidetti ile çalışmak çok zor' Tecrübeli libero Ayça Aykaç Altıntaş, Vakıfbank’ta oynayan her ismin en iyisini vermesi gerektiğini belirtti. Dünya Kulüpler Şampiyonası için de iddialı konuşan milli voleybolcu, "Kendi performansımızı ortaya koyarsak kupayı kaldırırız" dedi.
10.12.2023 Voleybol
ÖZEL | Film gibi operasyon! Mario Balotelli transferinin perde arkası ortaya çıktı
ÖZEL | Film gibi operasyon! Mario Balotelli transferinin perde arkası ortaya çıktı Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Cherif Ndiaye'nin ayrılığının ardından eski golcüsü Mario Balotelli'yi kadrosuna kattı. İtalyan forvetin transferinde yaşanan sürece MİLLİYET ulaştı.
15.09.2023 Adana Demirspor
Mario Balotelli bombası, geri dönüyor! Transfer görüşmeleri başladı
Mario Balotelli bombası, geri dönüyor! Transfer görüşmeleri başladı İsviçre 2. Lig ekiplerinden Sion'da forma giyen Mario Balotelli ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İtalyan santrforun Türkiye'ye geri dönebileceği öne sürüldü.
14.09.2023 Adana Demirspor
Beşiktaş yeni stoperini Premier Lig'de buldu! Sky Sports duyurdu
Beşiktaş yeni stoperini Premier Lig'de buldu! Sky Sports duyurdu Sergio Ramos ile ilgilenen ancak mali şartlarda anlaşamayan Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarında başka isimlere yöneldi. Stoper tandemine takviyede bulunmak isteyen siyah-beyazlıların gündemine Premier Lig'de forma giyen tecrübeli oyuncunun geldiği aktarıldı.
25.08.2023 Beşiktaş
Cedric Bakambu'nun uçağında korku dolu anlar! Galatasaray'ın yeni transferini şoke eden olay
Cedric Bakambu'nun uçağında korku dolu anlar! Galatasaray'ın yeni transferini şoke eden olay Galatasaray'ın transfer için anlaşma sağladığı Cedric Bakambu'nun bugün İstanbul'a gelmesi planlanıyordu. Başarılı futbolcunun uçağında yaşanan teknik arıza, korku dolu anları beraberinde getirdi.
21.07.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'ye 2 talip birden! Transfer için temasa geçtiler
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'ye 2 talip birden! Transfer için temasa geçtiler Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Michy Batsuhayi'ye İtalya ve Fransa'dan talipler çıktı. Belçikalı santrforun transferi konusunda nabız yoklandığı kaydedildi.
16.07.2023 Fenerbahçe
Türk futbolcular kendi liglerine ve gole yabancı kaldı
Türk futbolcular kendi liglerine ve gole yabancı kaldı Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonu geride kalırken kulüplerin kadrolarında 74 ülkeden 311 yabancı ve yurt dışı doğumlu 13 ülkeden 62 gurbetçi futbolcu yer aldı. 81 ili olan Türkiye'de sadece 42 ilden futbolcu Süper Lig'de forma giydi. 19 takımın yer aldığı ligde, kadrosunda Türkiye doğumlu 265 futbolcu top koşturdu.
1.07.2023 Süper Lig
Fenerbahçe ve Al Nassr'dan dudak uçuklatan teklifler! İşte Wilfried Zaha'ya önerilen yıllık ücret...
Fenerbahçe ve Al Nassr'dan dudak uçuklatan teklifler! İşte Wilfried Zaha'ya önerilen yıllık ücret... Edin Dzeko transferiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmak için temaslarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcuya yaptığı teklifin ayrıntıları ortaya çıktı.
27.06.2023 Fenerbahçe
Vakıfbank'ın 6. harikası
Vakıfbank'ın 6. harikası CEV Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Süper Finali İtalya’nın ev sahipliğinde iki Türk takımının mücadelesine sahne oldu. Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 mağlup eden sarı-siyahlılar, Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonunda 6. kez mutlu sona ulaştı.
21.05.2023 Voleybol
Gabi Guimaraes: Pes etmeden kupa için savaşacağız
Gabi Guimaraes: Pes etmeden kupa için savaşacağız Son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu VakıfBank, Torino’nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
19.05.2023 Voleybol
Cenk Tosun 3 yıl daha Beşiktaş'ta! Anlaşma sağlandı
Cenk Tosun 3 yıl daha Beşiktaş'ta! Anlaşma sağlandı Beşiktaş, Cenk Tosun ile yeni sözleşme imzalayacak. Tecrübeli golcüyle 2+1 yıllık mukavele için anlaşıldı.
19.05.2023 Beşiktaş
Şampiyonlar Ligi'nde tarihindeki ilk Türk finali için geri sayım!
Şampiyonlar Ligi'nde tarihindeki ilk Türk finali için geri sayım! Son Avrupa Şampiyonu VakıfBank, Torino’nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde sahneye çıkıyor. Sarı-siyahlılar, Türk Finali’nde Eczacıbaşı Dynavit ile karşı karşıya gelecek.
17.05.2023 Voleybol
Misli.com Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Opet
Misli.com Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Opet Misli.com Sultanlar Ligi'nde final etabının 3'üncü maçında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2'lik skorla geçen Fenerbahçe Opet, seride durumu 3-0'a getirdi ve şampiyonluğa ulaştı.
11.05.2023 Voleybol
Steven Caulker'dan Galatasaray ve Vitor Pereira itirafı! 'Pirlo, İtalyanlarla beraber sigara içiyordu'
Steven Caulker'dan Galatasaray ve Vitor Pereira itirafı! 'Pirlo, İtalyanlarla beraber sigara içiyordu' İngiltere Championship ekiplerinden Wigan Athletic forması giyen Steven Caulker, Fatih Karagümrük dönemi hakkında bomba itiraflarda bulundu. Sierra Leone'li oyuncu, Andrea Pirlo'nun takımdaki diğer oyuncularla birlikte sigara içtiğini dile getirdi. Tecrübeli futbolcu, Türkiye'de forma giymek istediği dev takımı da duyurdu.
28.04.2023 Karagümrükspor
Beşiktaş'ta Dele Alli ile ilgili şoke eden iddia! 'Futbolu bırakabilir'
Beşiktaş'ta Dele Alli ile ilgili şoke eden iddia! 'Futbolu bırakabilir' Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in gözüne bir türlü giremeyen ve kadro dışı bırakılan Dele Alli ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Ada basını, 26 yaşındaki on numaranın futbolu bırakabileceğini yazdı.
19.03.2023 Beşiktaş
Beşiktaş ve Sivasspor 33. kez karşı karşıya gelecek
Beşiktaş ve Sivasspor 33. kez karşı karşıya gelecek Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında karşılaşacak olan Beşiktaş ile DG Sivasspor 33. kez rakip olacak.
28.08.2022 Beşiktaş
Galatasaray Işıl Alben'i kadrosuna kattı!
Galatasaray Işıl Alben'i kadrosuna kattı! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, eski kaptanı Işıl Alben'i kadrosuna kattığını açıkladı.
8.07.2022 Galatasaray
Filenin Sultanı'na romantik evlenme teklifi! Yüzüğünü paylaştı
Filenin Sultanı'na romantik evlenme teklifi! Yüzüğünü paylaştı Vakıfbank'ın 5'te 5 yaparak sezonu kusursuz olarak tamamladığı büyük başarı sonrası milli yıldız evlenme teklifi aldı. Mutlu anını sosyal medyadan paylaşan voleybolcuya yorum yağdı.
7.07.2022 Magazin
Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek görevinden istifa etti!
Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek görevinden istifa etti! Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Yeni Malatyaspor'da bir ayrılık yaşandı. Başkan Adil Gevrek, görevinden istifa etti.
7.04.2022 Yeni Malatyaspor
Son dakika haberi: Galatasaray'dan ters köşe transfer! Fransız basını Josuha Guilavogui'yi duyurdu
Son dakika haberi: Galatasaray'dan ters köşe transfer! Fransız basını Josuha Guilavogui'yi duyurdu Spor Toto Süper Lig'deki kötü gidişatını sonlandırıp, UEFA Avrupa Ligi'nde de hedeflerine ulaşmak isteyen Galatasaray, orta sahaya transfer yapma kararı aldı. Sarı-kırmızılılarda bu kapsamda en büyük aday Gedson Fernandes olmuştu ancak yönetimin ters köşe bir hamle yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Fransız basını, Süper Lig devinin Josuha Guilavogui'yi transfer etmek istediğini belirtti.
27.01.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

2014-2015 Sezonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.