2016 Avrupa Futbol Şampiyonası

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası

Son dakika 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası haber sayfamızda...

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.517 2016 avrupa futbol şampiyonası haberi bulunmuştur.
A Milli Takım'ın EURO 2024'teki muhtemel rakipleri belli oldu!
A Milli Takım'ın EURO 2024'teki muhtemel rakipleri belli oldu! Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nu lider tamamlayan A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki muhtemel rakipleri belli oldu.
22.11.2023 Milli Takım
Eyüpspor'da Arda Turan dönemi resmen başladı! İşte sözleşme süresi
Eyüpspor'da Arda Turan dönemi resmen başladı! İşte sözleşme süresi Eyüpspor, Zafer Turan'dan boşalan teknik direktörlük görevine Arda Turan'ı getirdiğini resmen açıkladı. Çiçeği burnunda teknik adam, Eylül 2022'de futbolu bıraktığını duyurmuştu.
14.04.2023 1.Lig
Arda Turan iddiası! Ümit Milli Takım'ın başına geçiyor
Arda Turan iddiası! Ümit Milli Takım'ın başına geçiyor Eylül 2022'de aktif futbol yaşantısına nokta koyan eski Galatasaraylı milli oyuncu Arda Turan'la ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.
17.02.2023 Milli Takım
Şansal Büyüka: Jesus‘un ısrarla iki takviye istediğini duydum
Şansal Büyüka: Jesus‘un ısrarla iki takviye istediğini duydum Milliyet Gazetesi'nin duayen ismi Şansal Büyüka, Dünya Kupası'nı değerlendirdi. Öte yandan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in futbolcularla yaptığı konuşmaya değinen Büyüka, bazı oyuncularına ültimatom verdiğini belirtti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile ilgili kulis bilgilerini paylaşan Büyüka transfer tüyosunu açıkladı.
23.11.2022 Futbol
Cristiano Ronaldo'dan Portekiz için favori yorumu!
Cristiano Ronaldo'dan Portekiz için favori yorumu! Portekiz Milli Takımı Kaptanı Cristiano Ronaldo, 2022 Katar Dünya Kupası ile ilgili favori yorumunda bulundu.
21.11.2022 Dünya Kupası
Alpa Gun'dan milli takıma özel şarkı
Alpa Gun'dan milli takıma özel şarkı Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşayan gurbetçi şarkıcı Alper Şendilmen, A Milli Futbol Takımı için 'TürkiyEM' adlı beste yaptı. 'Alpa Gun' lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı, "Türk Milli Takımı ne kadar ileriye giderse biz de o kadar gurur duyuyoruz" dedi.
4.06.2021 Türkiye
Ibrahimovic EURO 2020'de oynayamayacak
Ibrahimovic EURO 2020'de oynayamayacak İsveçli futbolcu Ibrahimovic, sakatlığı nedeniyle EURO 2020'de oynayamayacak
15.05.2021 Futbol
Son dakika - Bakasetas'ın golü Yunanistan'a 1 puan getirdi!
Son dakika - Bakasetas'ın golü Yunanistan'a 1 puan getirdi! 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu ilk maçında İspanya sahasında Yunanistan'ı konuk etti. Trabzonsporlu Bakasetas'ın attığı golle Yunanistan, İspanya deplasmanından 1 puanla döndü.
25.03.2021 Trabzonspor
Sakho, WADA'ya açtığı tazminat davasını kazandı
Sakho, WADA'ya açtığı tazminat davasını kazandı Crystal Palace'da forma giyen yıldız oyuncu, 2016 yılında doping yaptığı gerekçesiyle aldığı cezadan aklanması nedeniyle Dünya Dopingle Mücadele Ajansından (WADA) tazminat alacak.
Son dakika - Milan'ın yıldızı Zlatan Ibrahimovic'ten milli takıma dönüş sinyali
Son dakika - Milan'ın yıldızı Zlatan Ibrahimovic'ten milli takıma dönüş sinyali Milan'da forma giyen yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimovic, emekliye ayrıldığı İsveç Milli Takımı'na dönüş sinyali verdi. 
2.11.2020 İtalya Serie A
Transfer haberleri | Göztepe'de Volkan Babacan sesleri
Transfer haberleri | Göztepe'de Volkan Babacan sesleri Süper Lig'de 3 sezondur kalesini koruyan Portekizli Beto'nun ayrılması sonrası kaleci arayışına girişen Göztepe, listesinin ilk sırasına aldığı Sinan Bolat'la anlaşamayıp Volkan Babacan için yeniden girişimlere başladı.
19.08.2020 Göztepe
Ronaldo dünya futboluna damga vurmaya devam ediyor
Ronaldo dünya futboluna damga vurmaya devam ediyor İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus'un Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, 1960-1961 sezonundan beri 1 sezonda 25 gol atan ilk Juventuslu oyuncu olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.
5.07.2020 İtalya Serie A
Max Kruse kimdir? Max Kruse O Ses Türkiye'de...
Max Kruse kimdir? Max Kruse O Ses Türkiye'de... Max Kruse O Ses Türkiye sahnesine çıkıyor. O Ses Türkiye yılbaşı özel programında birbirinden ünlü konuklar şarkı söylüyor. Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse de sahnede yerini alıyor. Peki, Max Kruse kimdir?
31.12.2019 Gündem
Milli takım 1825 gün sonra Türk Telekom Stadyumu’nda
Milli takım 1825 gün sonra Türk Telekom Stadyumu’nda A Milli Futbol Takımı, 1825 gün sonra İzlanda maçıyla birlikte Türk Telekom Stadyumu'nda sahaya çıkacak.
1.07.2020 Milli Takım
Nihat Özdemir, İzmir’le ilgili net mesaj verdi: En az 40 bin kişilik stat yapılmalı
Nihat Özdemir, İzmir’le ilgili net mesaj verdi: En az 40 bin kişilik stat yapılmalı İzmir’in sporda önemli bir değer olduğunu belirten Özdemir, “Kentte en kısa süre içinde 40 bin kapasitenin üzerinde bir stat yapılmalı. Sayın Valimizle toplantımızda bunu dile getirdik. Spor Bakanımız da Egeli. İzmir, inşallah kendine yakışan bir stadyuma kavuşacak” dedi
31.10.2019 Ege
Ibrahimovic'in heykeli dikildi
Ibrahimovic'in heykeli dikildi İsveçli yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic'in, ülkesinde doğduğu Malmö kentinde heykeli dikildi.
8.10.2019 Futbol
Fenerbahçe'de Ben Arfa gerçeği: Yanal istemiyor
Fenerbahçe'de Ben Arfa gerçeği: Yanal istemiyor Transferin son günlerinde Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.Ben Arfa'nın yeniden Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilmişti fakat Yanal'ın transferi veto ettiği öğrenildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Nihat Özdemir: VAR konusunda bu sezon işi daha sıkı tutacağız
Nihat Özdemir: VAR konusunda bu sezon işi daha sıkı tutacağız TFF Başkanı Nihat Özdemir, ilk hedeflerinin 2028 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinin Türkiye'de yapılmasını sağlamak olduğunu söyledi. Birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Özdemir, geçen sezon VAR kayıtlarını dinlediğini iddia eden Abdurrahim Albayrak'la da görüştüklerini belirtti.
1.07.2020 Futbol
Hebei Chine Fortune'da Coleman'la yollar ayrıldı
Hebei Chine Fortune'da Coleman'la yollar ayrıldı Çin Süper Lig ekiplerinden Hebei China Fortune, Galli teknik adam Chris Coleman ile yollarını ayırdı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Demirören Yönetimi'nin Türk futboluna kazandırdıkları
Demirören Yönetimi'nin Türk futboluna kazandırdıkları 26 Şubat 2012'den beri sürdürmekte olduğu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan; İDDAA ihalesi ve Misli.com'un Demirören Holding bünyesine katılımı ve bu sözleşmelerin devri yasal olarak tamamlandığından dolayı istifa eden Yıldırım Demirören, Türk futboluna büyük hizmetler yaptı.
28.02.2019 Futbol
İrlanda'da O'Neill dönemi sona erdi
İrlanda'da O'Neill dönemi sona erdi İrlanda Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörü Martin O'Neill ile yollarını ayırdı.
1.07.2020 Milli Takım
Servet Yardımcı: "Bu kez fazlasıyla hazırız"
Servet Yardımcı: "Bu kez fazlasıyla hazırız" 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) adayı olan Türkiye, Avrupa Şampiyonası'na 4. adaylığında ev sahipliğini almak için bekliyor.
1.07.2020 Futbol
Luis Nani: "Göztepe ile görüşmedim"
Luis Nani: "Göztepe ile görüşmedim" Sezonu İtalya Serie A takımlarından Lazio'da tamamlayan ve bonservisi LaLiga ekibi Valencia'da olan Fenerbahçeli eski futbolcu Luis Nani, hakkında çıkan transfer söylentileri hakkında DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Futbol
2018 FIFA Dünya Kupası'nda D Grubu: İzlanda
2018 FIFA Dünya Kupası'nda D Grubu: İzlanda Rusya'da 14 Haziran-15 Temmuz'da düzenlenecek 21. FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek İzlanda Milli Takımı, tarihinde ilk kez dünya futbolunun milli takımlar düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda yer alacak.
1.07.2020 Dünya Kupası
Rusya evinde bir ilki başarmak istiyor
Rusya evinde bir ilki başarmak istiyor 21. FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Rusya Milli Takımı, Sovyetler Birliği (SSCB) dönemi sonrası 4. kez katılacağı turnuvada ilk defa gruptan çıkmak istiyor.
1.07.2020 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.