Yaşam Hakan Kırkoğlu 3 Nisan günlük burç yorumları

Hakan Kırkoğlu 3 Nisan günlük burç yorumları

03.04.2017 - 15:11 | Son Güncellenme:

3 Nisan günlük burç yorumları ile Hakan Kırkoğlu hassasiyetlere dikkat çekiyor. 3 Nisan günlük burç yorumları ile tüm burçları değerlendiren Hakan Kırkoğlu nelerden kaçınmamız gerektiğini ve neler yapmamamız gerektiğini hatırlatırken maya takvimi yorumlarını da değerlendiriyor. İşte 3 Nisan günlük burç yorumları…

Hakan Kırkoğlu 3 Nisan günlük burç yorumları

Hakan Kırkoğlu’nun hazırladığı 3 Nisan günlük burç yorumları ile bugün içinde nelerden kaçınmamız gerektiği ile ilgili ipuçları alacaksınız. Tüm burçların günlük yorumlarının yanı sıra aynı zamanda geneler değerlendirme ile hassasiyetlere dikkat çeken Hakan Kırkoğlu maya takvimini de değerlendiriyor.


İşte 3 Nisan günlük burç yorumları

Hassasiyetler var

Bugün ne yapılabilir ? Bugün yakın ilişkilerimizde, değer verdiğimiz konularda yeniden değerlendirme yapmak ihtiyacı duyabiliriz. Duygusal açıdan etkilere açık bir gündeyiz ve bazı sıkışıklıklar da yaşayabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde önem verdiğimiz konularda daha fazla çaba sarfetmek durumunda olabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Ailemize, eve yönelik konularda daha çok şey yapmak gereği duyabiliriz. Bugün aynı zamanda kendimizi geliştirebileceğimiz fırsatlar bulmakta zorlanmayacağız. Yeni bilgilere daha açık olalım. Akşam saatlerinde kendimizi adadığımız durumlar olabilir. Saat 17:20-18:23 arasında biraz daha sakin kalalım.

Hakan Kırkoğlu 3 Nisan günlük burç yorumları

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eski ilişkileriniz tekrar gündeme gelebilir. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. İşlerinizin sağlam olması için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mart)
Bugün arkadaş çevrenizde bitirdiğinizi düşündüğünüz ilişkiler tekrar gündeme gelebilir. İşlerinizde iletişimin yoğunluğu nedeniyle dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizde size ihtiyacı olan kişiler olabilir. Öğreneceğiniz yeni haberler sizi şaşırtabilir. Ticari konularla ilgilenebilirsiniz. Aldığınız sorumlulukları ilerletmek için mücadele edebilirsiniz.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)
Bugün işlerinizde yeteneklerinizi kullanırsanız daha kolay ilerleyebilirsiniz. Başkalarından göreceğiniz yardımlar işlerinizi sağlamlaştırmak için iyi bir fırsat olabilir. Parasal konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. İş hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Güçlü gördüğünüz kişilerden aldığınız destekler sizi duygusal olarak zorlayabilir.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)
Bugün duygusal yönden kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Kişisel konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz sizi meşgul edebilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Başladığınız işleri sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili gelişmeler olabilir. Uzaklarda olan sevdiklerinizden haber alabilirsiniz.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Bugün duygusal konular nedeniyle kriz yaşayabilirsiniz. Finansal konularda tekrarlı işler olabilir. Bazı konularda kendinizi sınırlamak istemeyebilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz durumlar tarafından sıkışıklık içinde olabilirsiniz. Sevineceğiniz haberler alabilirsiniz. Ticari konularla genişleme isteği olabilir. Üstlerinizin sizi zorladığını düşünebilirsiniz.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)
Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar içinde olabilirsiniz. Dernek işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aynı çevreden insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek için yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi sağlam temeller üstüne kurmak için mücadele verebilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda gelişmeler olabilir.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)
İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Bazı konularda daha gerçekçi olmanız gerekebilir. Dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin. İş yerinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkiniz önem kazanabilir. Üzerinde çalıştığınız konularda tekrar gündeme gelen işler olabilir.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)
Bugün farklı konularla meşgul olabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Eski ilişkileriniz tekrar gündeme gelebilir. Yaratıcı olduğunuz konularda gözden kaçan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluğunuzdaki konuları temellendirmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)
Bugün endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Ailevi konularda geçmişteki konular tekrar gündeme gelebilir. Gün içinde konsantre olmanız gereken işlerde dikkatli olmalısınız. İşlerinizi ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Finansal konularda destek alabilirsiniz.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)
Gün içinde eşinizle birlikte ilgilendiğiniz konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde geliştirmeniz gereken durumlar olabilir. Dengede kalmak sizi zorlayabilir. Ani gelişen konulara daha kontrollü yaklaşmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerde başarılı olmak için çaba göstereceksiniz. Gerçekçi davranmanız gereken bir gündesiniz.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)
Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu durum sizi biraz yorabilir. Parasal konulara özen göstermelisiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için sorumluluklarınızı arttırmanız gerekebilir. Konsantre gereken işlerinize dikkat edin. Bugün dağınık koşullar sizi zorlayabilir

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)
Bugün çocuklarınızla ilgili işler sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı bulduğunuz konularda daha fazla ilerlemek isteyebilirsiniz. İşlerinizde risk almak için acele etmeyin. Diyete başlamak isteyebilirsiniz. Kişisel konularda tekrarlanan durumlar olabilir.

MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN
Galaktik ton 8/Mısır Davranışlarımızın sonuçlarını da düşünmeliyiz. Tzolkin’e göre bugün Mısır ya da tohum burcundayız. Canlı, yaratıcı ve verimli olabileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle ilişkiler ve beraberlikler oldukça harekete geçirici olabilir. Yakın beraberliklerimizde daha talepkar hareket edebiliriz.

Yazarlar