Genel Sağlık İçtiğiniz sigaranın zararlarından sevdiklerinizi koruyun

İçtiğiniz sigaranın zararlarından sevdiklerinizi koruyun

06.03.2015 - 10:26 | Son Güncellenme:

Sigara kokusu ve dumanının sadece kendinize değil, çevrenizdekilere de zarar verdiğinin farkındaysanız, Triovita ile içtiğiniz sigaranın zararlı etkilerini yok edin.

İçtiğiniz sigaranın zararlarından sevdiklerinizi koruyun

Sevdikleriniz sizi sigaradan vazgeçiremiyorsa, siz sevdiklerinizi sigaranızın dumanından ve zararlarından uzaklaştırın. Sigara kokusu ve dumanının sadece kendinize değil, çevrenizdekilere de zarar verdiğinin farkındaysanız, Triovita ile içtiğiniz sigaranın zararlı etkilerini yok edin. Triovita kapalı ortamlarda içilen sigara dumanını ve kokusunu tamamen ortadan kaldırır.

İstanbul, 6 Mart 2015: Sigaranın içene ve çevresindekilere verdiği zararın hepimiz farkındayız. Sigaranın zararlarını bilerek sigara içenler, sadece kendilerini değil, yakınlarını da risk altında bırakıyor. Kokusu da ortama ve giysilere siniyor.

Pencereyi açmak, havalandırma çalıştırmak, bulunan ortama parfümler sıkmak ilk başta çözüm gibi gözükse de, sigara gibi inatçı kokulara çözüm olamıyor. Sıkılan parfümler, alerjik astım ve solunum yollarında farklı problemler yaşayanların rahatsızlıklarını tetikleyerek çeşitli sağlık sorunları yaşatıyor.

Aktif oksijen teknolojisi ile havayı tazeleyen Triovita, sigara dumanı ve sigara kokusu için de benzersiz çözüm sunuyor. Kokuların üzerini örtmüyor ortamdan yok ediyor. Sigara içilen alanlarda çalıştırılan Triovita, ilk andan itibaren etkisini göstererek, kendisi kadar dumanı ile de içmeyenleri etkileyen bu zararlı maddenin kalıntılarını tamamen siliyor.

Triovita ile giysileriniz, odanız, bulunduğunuz ortam ve hatta dolaplarınızın içi bile bahar kokuyor. Doğadan gelen sağlığı çantanıza sığdırabilecek boyutlarda üretilen Triovita, gittiğiniz her yerde sizi zararlı maddelerden uzak tutar, sağlığınızı korur. Trovita, yüzde 100 yerli sermaye ile Mikrosay tarafından üretilmektedir.

Yazarlar