Editörün Seçtikleri Legrand çalışanlarından 23 Nisan için anlamlı hediye

Legrand çalışanlarından 23 Nisan için anlamlı hediye

22.04.2016 - 16:06 | Son Güncellenme:

Legrand çalışanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında LÖSEV için anlamlı bir projeye imza attı. Yaptıkları bağışlarla LÖSEV çocukları adına çeşitli oyuncaklar alan Legrand Türkiye, çocukların bu özel günlerinde mutluluklarına ortak oldu.

Legrand çalışanlarından 23 Nisan için anlamlı hediye

Bina elektrik ve dijital altyapılarında dünya çapında uzman Legrand, kurumsal sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Legrand İnsan Kaynakları Departmanı’nın önderliğinde 4 Nisan 2016 tarihinde başlatılan ile çalışanlar LÖSEV çocuklarını sevindirdi.

Haberin Devamı

Kampanya kapsamında Legrand çalışanlarının yaptıkları bağışlarla LÖSEV çocukları adına birbirinden güzel oyuncaklar alındı. Tüm dünyada çocukların günü olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda LÖSEV’e ulaştırılan hediyeler, çocukları bu özel günlerinde mutlu etti.

Konuyla ilgili olarak Legrand İnsan Kaynakları Müdürü Sümer Özgen, Türkiye adına hem ülkemiz hem de çocuklarımız için böylesine özel olan bir günde LÖSEV gibi önemli bir kuruma destek olmaktan ötürü mutlu olduklarını belirtirken, kampanyaya destek veren tüm çalışanlara da özverili yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.

Yazarlar