Diyet Mağdurlara MACFit’ten müjde!

Mağdurlara MACFit’ten müjde!

01.07.2016 - 16:49 | Son Güncellenme:

Jatomi mağdurlarına 1 ay ücretsiz üyelik fırsatı MACFit’te!

Mağdurlara MACFit’ten müjde

Jatomi üyesi olan ve şirketin Türkiye pazarından ani çıkışı sonrası para kaybeden tüm mağdurlara MACFit’ten harika bir teklif geldi. MACFit mağdurlara bir aylık ücretsiz üyelik veya 70 TL’ye aylık üyelik fırsatı sunarak 25.000 Jatomi mağdurunun fitness alışkanlıklarını sürdürmesi için imkanlarını seferber ediyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen Jatomi mağdurlarının yapması gereken ise Jatomi üyeliklerini gösteren bir belge ile MACFit kulüplerine başvurmak…

Haberin Devamı

“Türkiye’yi daha fit bit yer haline getirmek” misyonu ile faaliyetlerine devam eden MACFit, bir gecede tüm kulüplerini kapatan Jatomi’nin mağdurları için harekete geçti. MACFit, Jatomi’nin kepenk kapatmasının ardından parasını kaybetmiş ve mağdur olan 25 bin üyeyi kulüplerine davet ediyor. Jatomi kulüplerinde uzun süreli üyelik yaptırmış tüm mağdur üyelere 1 ay boyunca ücretsiz üyelik fırsatı sunan MACFit, farklı bir alternatif olarak da 95 TL olan aylık üyelik ücretini de 70 TL’ye indiriyor.

Jatomi mağdurlarına özel avantajlar
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Mars Sportif CEO’su Peter Wright, “Jatomi’nin sektörden çıkması bizim için sürpriz oldu. Bu durum, finansal açıdan sürdürülebilir bir şekilde spor kulübü işletmenin ne kadar zor bir süreç olduğunun altını bir kez daha çiziyor. Bir spor kulübünün devam etmesinde kira ödemeleri ve sabit giderler oldukça önemli etkenler ve faaliyet gideri bütçeye uygun değil ise bir kulübün ne kadar fazla üyesi olursa olsun, hayatta kalması neredeyse imkansız” dedi.

Haberin Devamı

Jatomi’nin iflasının ardından MACFit olarak hem kulüplerini hem de paralarını kaybetmiş olan Jatomi üyelerine yardımcı olmak için çalışmalara başladıklarının altını çizen Wright, “MACFit olarak Jatomi üyelerine destek olmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Onlara özel sunduğumuz üyelik avantajlarının yanı sıra Jatomi’nin bulunduğu lokasyonlara yakın yerlerde yeni kulüpler açmak için yer arayışlarına başladık. Ayrıca Jatomi kulüplerinin bulundukları AVM’lere, bu lokasyonları MACFit olarak tekrar faaliyete açma konusunu gündemimize alarak ulaştık” dedi.

MACFit’in yüzde yüz Türk sermayeli marka olduğuna değinen Wright, “Türkiye’yi daha fit bir yer haline getirme misyonuyla yola çıkan MACFit’in bugün Türkiye’nin fitness markası haline gelmesinin ardında markamızın çıkış noktası olan “uygun fiyat” ve “aylık üyelik” konsepti bulunuyor. Amacımız mümkün olduğu kadar çok insanın düzenli egzersiz yapabilmesi için onlara uygun fiyatlı spor kulüpleri ve esnek ödeme seçenekleri sunmak. Bir MACFit üyesinin en büyük avantajı aylık ödeme opsiyonuna sahip olması. Üyeler aylık ödeme opsiyonunu tercih ederek 12 ay taahhüt vermeden kulüplerimizi kullanabiliyor ve paralarını riske etmiyorlar. “ diyerek, aylık üyelik sisteminin üye için sunduğu avantajların altını çizdi.

Haberin Devamı

Jatomi Kulüpleri MACFit mi olacak?
Jatomi’den geriye kalan kulüpler için AVM’ler ile görüşmelere başladıklarını belirten Wright, “Yılda 18 kulüp açma hedefimiz var ve şu anda bu büyüme hedefimiz çerçevesinde odağımızı söz konusu lokasyonlara çevirdik. Aynı zamanda o bölgelerdeki uygun lokasyonları da değerlendiriyoruz, amacımız fitness yapmak isteyen herkese bu hizmeti ulaştırabilmek.” dedi.

MACFit fitness ile tanıştırdı
MACFit’in Türkiye’de aylık üyelik fırsatı sunan tek marka olduğuna dikkat çeken Wright, “Tüketiciler spor kulübü üyeliklerinde esneklik istiyor. Kullanıp kullanmayacaklarından emin olmadıkları için 6 ya da 12 aylık üyelik satın almak istemiyor. Bu nedenle MACFit Türkiye’ye aylık spor kulübü üyeliği sunuyor ve üyelerimizin % 90’ı bu modelden faydalanıyor” dedi.

Yazarlar