Stil Marni for H&M Koleksiyon

Marni for H&M Koleksiyon

29.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Marni for H&M koleksiyonu için yapılan fotoğraf çekimi ile aylardır süre gelen merakımızı gideren H&M’in, yeni işbirliği sonucu ortaya çıkan ürünlerini görmek üzere, markanın showroom’unu ziyaret ettik!..

Marni for H&M Koleksiyon

 Daha önce Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons Jimmy Choo, Lanvin ve son olarak ta Versace ile birlikte koleksiyon sunan H&M, ilkbahar/yaz sezonuna yeni girdiğimiz şu günlerde, orijinal desenleri ve yaratıcı ruhunla ön plana çıkan, ünlü İtalyan markası Marni ile birlikte tasarladığı yeni koleksiyonunu sunmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Marni for H&M Koleksiyon

Marni’nin kurucusu ve kreatif direktörü Concuelo Castiglioni tarafından H&M için, hem kadın hem de erkeklere yönelik hazırlanan koleksiyon kadınlar için; pilili etekler, elbiseler kısa pantolonlar, jakarlı trikolar; erkekler için ise, kısa yağmurluklar, kumaş pantolonlar, ince trikolar ve tshirtlerden oluşuyor.

Marni for H&M Koleksiyon

Aksesuar konusunda hem kadın hem de erkek Marni severler için geniş bir ürün yelpazesi sunan marka, güneş gözlükleri, topuklular, düz sandaletler, büyük çantalar, eşarplar ve erkekler için tasarlanmış şık spor ayakkabılar ile bahar esintisi taşıyor.

Marni for H&M Koleksiyon

Rahatlık, modernlik ve parlak desen temalarının ön plana çıktığı koleksiyonun satışı ise, tüm dünya ile aynı günde 8 Mart’ta, yaklaşık260 H&M mağazasında gerçekleşecek. İstanbul’da İstinye Park ve Marmara Forum, Ankara’da ise Gordion H&M mağazalarında bulabileceğiniz koleksiyona sahip olmak için marka, Versace’de olduğu gibi yine “ Erken Uyanan Kazanır “ fikri ile karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

Marni for H&M Koleksiyon

Sabah saat 08:00’de açılacak mağazalarda bileklik sistemi ile sıraya girebileceğiniz gibi, bileklik sırasında 1. Grupta olabilmek için H&M sizi, facebook ( facebook.com/hm) ve twitter (@hmturkiye) sayfalarında gerçekleştireceği yarışmalara davet ediyor.

Sayılı adette üretilen Marni for H&M koleksiyonundan siz de bir parçam olsun istiyorsanız, 8 Mart günü H&M Mağazaları önündeki yerinizi almanızı tavsiye ediyoruz. Keyifli alışverişler!:)

Yazı; Modazon.com / Selin Çeytinkaya

Yazarlar