Oynatma Listesi
HABERLER

MHP lideri Devlet Bahçeli'den seçim çağrısı: Mayıs ayında bu işi bitirelim

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında seçim tarihine ilişkin önemli çağrıda bulundu.

Seçim tarihi tartışmasının son bulması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, 'Mevsim şartlarına ilişkin bir tarih beklentimizdir. Meclis''te karar çıkarsa bu erken seçim değildir, tarihin güncellenmesidir. Muhalefet adım atmazsa Cumhurbaşkanı karar verir.' açıklamasını yaptı.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle; Milletvekillerimizin ortak katılımıyla Kızılcahamam'da iç ve dış gündemlerimize ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Meclis faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi, gerçekleştirilecek seçimlere tam olarak hazırdır. 15 Ocak Pazar gününden itibaren seçim sathına girdiğimiz malumdur.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ne zaman yapılacağına ilişkin açıklamaların bir an önce son bulması ve mutabakatla uygun tarihin tespiti iyi niyetli tespitimizdir.

"SANDIK ER MEYDANIDIR"

Kriz çıkarmanın, kavga iklimi yaratmanın kimseye bir fayda sağlamayacağını bilmeliyiz. 5'te 3 çoğunluk sağlanamazsa Anayamız gereği Cumhurbaşkanımız seçimlerin yenilenmesine karar verecektir. Bunun ardından da 60 günlük süre işlemeye başlayacaktır. Muhalefet ipe un sermezse uzlaşma sağlanacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur ittifakı elinden gelen her türlü katkıyı sağlayacaktır. Sandık er meydanıdır. Gazi Meclisimiz, konuşarak, uzlaşarak, anlaşarak hem birlikte Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim. Uzlaşarak Türkiyemizi birlikte seçime taşıyalım.

 

Biz Cumhur İttifakı çatısı altında Türk ve Türkiye Yüzyılı'nı gerçekleştirme ve Lider Ülke Türkiye'ye ulaşmaya söz veren vatan ve millet sevdalısıyız. Seçimlere tüm imkanlarımızla hazırlık yapıyoruz. Karşımızda utanç duvarı gibi duranların çalımını bozmak için milletimizle tek yürek oluyoruz.

"MİLLETİMİZLE TEK YÜREK OLUYORUZ"

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine bütün imkanlarımızla hazırlanıyoruz. Milletimizle tek yürek oluyoruz. Çalışmalarımızı yurdumuzun dört bir köşesine yaygınlaştırdık, bunu da devam ettiriyoruz. Milletimizin gönül kapılarını çaldık.

Vatanımızın her köşesine ziyaretler düzenledik. Siz değerli vekillerimizin katkılarıyla milletimizin sesi olmak için çalıştık. Emeklilerimizle, işçilerimizle, şehit ve gazi yakınlarıyla buluşup özlem giderdik. 966 ilçemizi kucakladık. Sahaya indik siyasetin nabzını ölçtük. Her beklentiye kula verdik, notumuzu aldık. Köyüm benim sohbet toplantılarında, yurdumuzun her sathını köy köy dolaşarak milletimizin derdini dinledik. Komşularımızla yüz yüze teması esas alan faaliyetimizi planlayıp yansıttık.

Esnaflarımızı dinlemeye, onların yanında olduğumuzu göstermeye samimiyetle başladık. Durmayacağız bundan sonra çok daha fazlasını yapacağız. 2023 seçimlerini riske atmayacağız.

Mevsim şartlarına uygun tarih mutabakatla belirlenmelidir. Baharda yapılacak seçime MHP olarak hazırız. Millet iradesinden kaçmanın kimseye faydası yoktur. Mayıs ayında bu işi bitirelim. Uzlaşma ile Türekiyemizi hep birlikte seçime taşıyalım.

"MHP İLE CUMHUR İTTİFAKI'NA VERİLECEK HER DESTEK TÜRKİYE'Yİ KANATLANDIRACAKTIR"

Toplumun bütün kesimleriyle görüştük, dertleştik, sözleştik. Dostlarımızı sevindirdik, düşmanları üzdük. Nefes alır gibi çalışacağız. MHP ile Cumhur İttifakı'na verilecek her destek Türkiye'yi kanatlandıracaktır. MHP ve Cumhur İttifakı Türk-İslam medeniyetinin ümididir. Bizim ittifakımız ve davamız umuttur, huzurdur, gelişmedir, kaynaşmadır, gelişmedir, Türk milletinin ta kendisidir.

MHP mensuplarının bütün tahrik ve tertiplere, iftira ve fitnelere karşı dikkatli ve uyanık olması beklentimdir. Hiçbir arkadaşım böylesi operasyona, saldırıya eyvallah etmemelidir. Onların nifak madeni varsa bizim de hamdolsun çelik gibi iradeniz vardır.

Biz dünyanın en gözde ve en zorlu coğrafyasında yaşayan ve bundan sonra da yaşamak zorunda olan bir milletiz. Hep birlikte daha güzel daha gelişmiş bir gelecek inşa edebiliriz. MHP olarak biz bunun için varız, bunun için de var olmaya devam edeceğiz. CHP'nin başını çektiği Zillet İttifakı Türkiye'nin hedeflerini kırmak için son kozlarını oynamaktadır. Zillet İttifakı adeta Türkiye'ye silah doğrultmuştur. Zillet İttifakı karamsarlık siyasetidir. Zillet İttifakı'ndaki her bir parti koltuk derdindedir.

KILIÇDAROĞLU VE BABACAN'A TEPKİ

Kenan Evren kafası, Kılıçdaroğlu kafasıdır. Kılıçdaroğlu Türk Silahlı Kuvvetlerini terbiyesizce hedef almaktadır. Kılıçdaroğlu’nun dili yılan dilidir, Yunan dilidir, düşman dilidir. Kılıçdaroğlu, askere düşmanlık yaparken, HDP’ye zeytin dalı uzatmıştır. Kılıçdaroğlu'nun TSK'nın şerefli komutanlarına saldırıp karalama yarışına girmesi, terörle mücadeleden ödü patlayan, kabuslar yaşayan mankurt bir siyasetçinin ağzından saçılan kötülük ve nefrettir. Fırtına Obüs'lerinden rahatsızlık duyan bu milletin evladı olamaz. İHA'larımızdan, SİHA'larımızdan, Kızılelma'dan, Tayfun füzelerinden ve silah sanayi ürünlerinden kimler gocunuyorsa onlar küresel emperyalizme ruhlarını satan ilkesizlerdir.

Kimler gocunuyorsa onlar iradelerini devreden ilkesizlerdir. Bugün savunma sanayii sektöründe faaliyet gösteren firma sayısı 2 bini geçmiştir. İhracat ise 2022 yılında 4 milyar 400 milyonu bulmuştur. Elalem bize gıptayla bakıyorken zillet ittifakının tahammülsüzlükleri bir siyaset değil, apaçık bir husumet alametidir. Bu marazi zihniyetin amacı devlet krizi çıkarmaktır.

Kılıçdaroğlu'nun TSK'nın şerefli komutanlarına saldırması, bir siyaset tercihinden öte mankurt ve mandacı bir siyasetçinin ağzından saçılan kötülük ve nefrettir.Kılıçdaroğlu istese de istemese de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte birlik ve dayanışma ruhu hakimdir. Bit pazarının kepenkleri çoktan  inmiştir. Vesayet demek bugünkü CHP yönetimi demektir. Kenan Evran kafası Kılıçdaroğlu'nun kafasıdır. Allah'ın izniyle alayınızı birden titretmeye, pençe darbeleri vurmaya devam edeceğiz. 

Hainlere acımayacağız. Ne arıyoruz Suriye'de, Libya'da diyen Kılıçdaroğlu'nun dili Yunan dilidir, yılan dilidir, Türk'e düşmanların dilidir. Zillet ittifakı Türkiye'nin önündeki düşman bariyeridir.

"BİR TÜRK ŞİRKETİNİ KARALAMAK TERBİYESİZLİKTİR"

Teröre yardım ve yataklık yapan bu kapsamda odak haline gelen HDP kapatılmasın da Kandil'e daha çok mermi almaları sağlansın? HDP'nin kapatılması bir adalet ve demokrasi onurudur. CHP'yi HDP'nin eline rehin bırakmış, PKK'nın güdümüne girmiştir. Sayın Kılıçdaroğlu, yolu doğru olanın yükü ağırdır. Ne siyasetin siyasettir, ne yolun yoldur. TSK komuta kademesini hedef alan Kılıçdaroğlu ve Baykar şirketini suçlayan Babacan yabancıların yetki ajanlığı pozisyonunda sabitlenmiştir. Bir Türk şirketini karalamak terbiyesizliktir. İHA'larımız uçacak, Zillet İttifakı tıpkı dağdaki eşkıyalar gibi saklanacak delik arayacaktır. 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER