Stil Miu Miu İlkbahar-Yaz 2013 Reklam Kampanyası

Miu Miu İlkbahar-Yaz 2013 Reklam Kampanyası

29.08.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Miu Miu, biz soğuk kış mevsimi yaşarken İlkbahar-Yaz kampanyasıyla bizleri yaz mevsiminin o güzel sıcak günlerine götürüyor. Hem de görsellerinde meleklerle beraber…

Miu Miu İlkbahar-Yaz 2013 Reklam Kampanyası

Genelde reklam kampanyaları ve moda çekimlerinde Victoria’s Secret’ın en önemli modellerini kullanan Miu Miu, bu tercihini değiştirmiyor. Yeni reklam kampanyasında meleklerin en güzellerini kampanyasına taşıyor. Meleklerin yer aldığı reklam kampanyası güzel ve seksi görüntüleriyle herkesi sersemletiyor.

Haberin Devamı

Çekimin ismi ‘Miu Miu Kadınları’. Doutzen Kroes, Adriana Lima gibi Victoria’s Secret’ın güzel melekleri bu görsellerden bize el sallıyorlar. Inez van Lamsweerde ve Vinoodh Matadin’in objektifinden çıkan reklam kampanyasında; Malgosia Bela, Bette Franke, Tamara Weijenberg, Martha Hunt ve Arizona Muse gibi önemli isimler de yer alıyor.

Modeller reklam kampanyasında kadınsı ve iç çamaşırına benzer tarzda kıyafetlerle karşımıza çıkıyorlar. Kalem eteklerinin ön plana çıktığı koleksiyonda, eteklerin üzerine beli açıkta bırakan, askılı bluzler öneriliyor. Bebe yakalı uzun ve ince, yarım kollu ceketlerin bulunduğu koleksiyon eski yıllara ve vintage görünümüne de göz kırpıyor.


Yazarlar