Yaşam 4 çocuğa tecavüz

4 çocuğa tecavüz

18.05.2008 - 00:18 | Son Güncellenme:

Aydın’da 4 erkek ilköğretim okulu öğrencisi, 4 kişinin tecavüzüne uğradı. Tutuklanan zanlılardan ikisinin kurbanlardan 3-4 yaş büyük olduğu, bir diğer zanlının da sabıkası bulunduğu belirlendi...

4 çocuğa tecavüz

Aydın Germencik’e bağlı Ortaklar beldesinde 4 erkek ilköğretim okulu öğrencisine, kandırarak götürdükleri ıssız alanda ellerini bağlayarak tecavüz ettikleri iddia edilen ikisi çocuk 4 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 4 zanlı tutuklandı.
Olay, Yeşiltepe Mevkii’ndeki Ortaklar Tren Garı’nın arkasında perşembe günü 17.00 sıralarında meydana geldi. İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi İ.D.(9), 4. sınıf öğrencileri İ.K. (10), M.A. (10) ve M.Ş. (10), ders sonrası Yeşiltepe Mahallesi’ndeki evlerine giderken, yolda bir başka ilköğretim okulunun 7. sınıf öğrencisi olan arkadaşları M.A. (13), 8. sınıf öğrencisi olan amcasının oğlu R.A. (14) ve Cihan Aydın ile karşılaştı.
3 kişi iddiaya göre, 4 öğrenciyi, ilginç bir şey göstereceklerini söyleyerek kandırıp, Ortaklar Tren Garı’nın arkasında ıssız bir alana götürdü. Öğrencileri burada, çocuklara cinsel istismar suçundan sabıkalı Sinan Yıldız karşıladı.
Daha sonra Yıldız ve yanındaki 3 kişi, yere yatırıp ellerini bağladıkları 4 öğrenciye tecavüz etti. 4 zanlı, tecavüz ettikleri çocuklara yaşananları başkalarına anlatmamaları için ölümle tehdit ettikten sonra serbest bıraktı.
Önceki gün okulda kimseyle konuşmadıklarını, teneffüslere çıkmadıklarını fark eden öğretmenleri, 4 öğrenciyi öğretmen odasına çağırdı. Önce konuşmak istemeyen çocuklar, daha sonra ağlayarak olayı anlattı. Bunun üzerine öğretmenler durumu polise bildirdi. Polis Yıldız ve Aydın ile 18 yaşından küçük iki zanlıyı gözaltına aldı. 

4 zanlı tutuklandı
Gözaltı işlemlerinin ardından Germencik Adliyesi’ne sevk edilen dört zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 4 kişi, Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Yazarlar