Diyet Adele, sirtüin (sirtfood) diyeti ile nasıl 22 kilo verdi?

Adele, sirtüin (sirtfood) diyeti ile nasıl 22 kilo verdi?

16.01.2020 - 11:01 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele'i görenler gözlerine inanamadı. Fazla kiloları ile tanıdığımız Adele, bu kez yaptığı güzel şarkılar ile değil verdiği kilolar ile gündemde. Peki Adele, tam 22 kiloyu nasıl verdi?

Adele, sirtüin (sirtfood) diyeti ile nasıl 22 kilo verdi

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele'i görenler gözlerine inanamadı. Fazla kiloları ile tanıdığımız Adele, bu kez yaptığı güzel şarkılar ile değil verdiği kilolar ile gündemde. Peki Adele, Sirtüin (Sirtfood) diyeti ile tam 22 kiloyu nasıl verdi?

Haberin Devamı

Sirtüin (Sirtfood) diyeti nedir? 

Sirtüin diyeti temel olarak bitki bazlı proteinlerle ile beslenerek vücudunuzdaki zayıflama geni olarak bilinen sirtüin oranında artış sağlayarak zayıflamanızı hedefleyen özel bir diyet türü. Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın kız kardeşi Pippa'dan sonra Adele'in de uyguladığı bu diyet bir uzman eşliğinde yapılmalı. Çünkü aşırı yükselmiş sirtüin seviyesi, kan basıncında yükselme, metabolizmada bozukluk ve bağışıklık sisteminizin zayıflaması gibi yan etkilere sebep olabiliyor. 

Diyet; yeşil çay, lahana, yaban mersini, somon ve narenciye gibi sirtüin proteini bakımından zengin besinlerden oluşuyor. Böylece vücuda sabit bir metabolik destek verilerek, hızlı kilo verme sağlanıyor.

Haberin Devamı

Diyet, sporla desteklendiğinde daha hızlı ve daha sağlıklı sonuçlar verse de, Adele; spor yapmayı sevmediği için bu süreci egzersiz yapmadan geçirmiş.

 

Yazarlar