Stil adidas all originals party 2012

adidas all originals party 2012

02.10.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

adidas ‘all originals party’. İstanbul’u bir kez daha eğlendirmeye hazırlanıyor.

adidas all originals party 2012

Modayı sokaklara taşıyan adidas Originals, geçen iki yılda yarattığı parti konseptini; sanat, moda, tasarım ve müziğin en orijinal örneklerini bir araya toplayarak üçüncü yılında daha da genişletiyor. Modern müziğin önemli isimlerinden biri olan yapımcı ve müzisyen Mark Ronson, pop müziğe alternatif bir yorum kazandıran Sam Sparro, son dönemin gözde gruplarından Multitap, Solardip, Sapan, The Ringo Jets, The Away Days'in de katılacağı ‘all originals party’de Radyo Eksen ve radioadidasoriginals.com DJ'leri de sahne alacak. Etkinlik, 6 Ekim Cumartesi günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Geçen yıl yerli ve yabancı grup ve DJ’ler eşliğinde, yaklaşık 8 bin kişinin katılımı ile Maçka Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilen adidas Originals parti serisi bu yıl, sanatın birçok dalını tek bir çatı altında buluşturarak; birçok sürpriz etkinlik, atölye ve dünyaca ünlü müzisyenlerin performanslarıyla katılımcılara unutamayacakları anlar yaşatacak.

adidas all originals party 2012

6 Ekim Cumartesi günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nın özel atmosferi, adidas Originals’ın sokak kültüründe yarattığı benzersiz çizgi ile birleşecek. adidas all originals party tek günlük bir konser serisinden çok, sanatçıların o güne özel olarak hazırladığı çalışmaların sergilendiği, ülkemizdeki en önemli müzisyenlerin, tasarımcıların ve modacıların temsil ettiği çevrenin de katılımıyla büyük bir etkinlik olacak. Günümüz müzik dünyasının saygın isimlerden olan, Amy Winehouse ve Lily Allen’ın da aralarında bulunduğu sayısız müzisyenin yapımcılığını üstlenen, Mark Ronson ve electro-pop müziğin aykırı ismi Sam Sparro’nun performansları ile benzeri görülmemiş bir gün yaşanacak. Ayrıca ülkemizin yetenekli gruplarından Multitap, Solardip, Sapan, The Ringo Jets ve The Away Days de adidas all originals party’de sahne alacak. Canlı konserlerin yanı sıra Radyo Eksen ve Radio adidas Originals DJ’leri de dinleyicileri coşturacak.

Haberin Devamı

Katılımcılar adidas ürünlerinin satıldığı pop-up store’da vakit geçirebilecek ve ayrıca paint ball, instagram ve photo booth aktiviteleriyle eğlenecekler. Kapıların saat 14.30’da açılacağı partide yiyecek ve içecek alanları ve daha birçok sürpriz ile sokağa dair her şey olacak. adidas all originals party 6 Ekim’de 2012 Cumartesi günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda, biletler 40 TL’lik satış fiyatıyla Biletix’te.

Yazarlar