Stil Agent Provocateur Yeni Yıl Koleksiyonu

Agent Provocateur Yeni Yıl Koleksiyonu

15.05.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Agent Provocateur’un uslanmaz tasarımlarına yeni bir koleksiyon ekleniyor. Yılbaşı için özel hazırlanan koleksiyonda kadınların mutlaka dolaplarına eklemelerini isteyecek tasarımlar var.

Agent Provocateur Yeni Yıl Koleksiyonu

Bir kadın için alışveriş dediğimiz zaman akan sular duruyor. Özel günler, kutlamalar ve daha birçok gün ve detay kadınların alışveriş konusunda sınırlarının olmadığı zamanlar olarak değerlendirilebilir. Kıyafet, ayakkabı, çanta, aksesuar derken, dolaplarda belki de en çok yer verilen ayrıntı iç çamaşırları oluyor. Bir çok markanın aksine, seksi ve çekici iç çamaşırı koleksiyonlarıyla dünyayı kasıp kavuran Agent Provocatuer markası, yılbaşı için hazırladığı yeni koleksiyonunda “fetişizm”in sınırlarını zorluyor.

Haberin Devamı

Agent Provocateur’un her bir iç çamaşırı yada her sezon çıkardıkları koleksiyonlarından herhangi bir parça, dünyada birçok kadının mutlaka gardıroplarına eklemek istedikleri seçenekler arasında yer alıyor. Yeni koleksiyonda kadınların tercih edebilecekleri tüm detaylar düşünülmüş, jartiyerler, korseler, gecelikler ve pijama takımları, siyah, kırmızı, pembe ve beyaz renkleriyle tercihlerinizi arttırıyor. Yılbaşının görkeminden hazırlanan koleksiyonun online satışı Agent Provocateur’un internet sitesinden yapılıyor. Fırsatı kaçırmak istemeyenler için dipnot.


Yazarlar