Yaşam Aile boyu linç!

Aile boyu linç!

17.06.2010 - 01:02 | Son Güncellenme:

15 yıl önce ayrıldılar ama iddiaya göre adam kadını bir türlü unutamadı... Barışmak istiyordu. Eski eşinin ailesiyle yaşadığı evin kapısına dayanınca canından oldu. Aileden 8 kişi, adamı linç etti...

Aile boyu linç

Ümraniye’de, yaklaşık 15 yıl önce ayrıldığı eşiyle barışmaya çalışan Erkan Çelik, aralarında kayınpederi ve baldızının da bulunduğu 8 aile ferdi tarafından linç edildi. Çelik, kalbinden aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti. 8 kişi savcılığa sevk edildi.
İnşaat işçisi Erkan Çelik şiddetli geçimsizlik nedeniyle 15 yıl önce eşi Serpil Taşlı’dan ayrıldı. Biri erkek, biri kız olan iki çocuğunun velayetini de alan Çelik, ayrı bir evde yaşamaya başladı. İddiaya göre ayrılığı kaldıramayan Çelik, eşini unutamadı. Zaman zaman alkollü olarak kayınpederi Z.T.’nin kapısına dayandığı ileri sürülen Çelik, eşinin ailesiyle de tartıştı.
Geçen pazar günü eski kayınpederi Z.T.’nin Ümraniye’deki evine giden Çelik, eski baldızı H.T. (30) ile tartıştı. Alkollü olduğu ileri sürülen Çelik, bir süre sonra tekrar eve gelerek bağırmaya başladı. Evden çıkan kayınpederi Z.T., eşi ve kızı H.T. ile çevrede bulunan akrabaları M.A., M.A.A., İ.K., R.Ç. ve M.Ç. Çelik’i dövmeye başladı.
Saldırganlardan birinin bıçakla saldırması sonucu kalbinden yaralanan Çelik öldü. Polis, Çelik’e saldıran 8 kişiyi tespit ederek gözaltına aldı.

Yazarlar