Yaşam Aşk cambazının seçim oyunu

Aşk cambazının seçim oyunu

16.10.2009 - 00:16 | Son Güncellenme:

Yaşadığı yasak aşklarla gündeme geldiği 2004 yerel seçimlerini kaybeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 2009 seçimleri öncesinde resmi nikâhlı eşiyle birlikte görünmeye özen gösterirken, seçimi kazandıktan sonra sevgilisini yanına almış

Aşk cambazının seçim oyunu

“Aşk Yağmuru” adlı heykeli, müstehcen olduğu gerekçesiyle kaldırtınca tepki çeken Kemer’in MHP’li Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün seçim öncesi resmi nikâhlı eşiyle görünmeyi tercih ederken, seçimi kazandıktan sonra hostes sevgilisini yanına aldığı ortaya çıktı.
CHP’den 1994-1999 yıllarında Belediye Başkanı seçilen Gül, Neşe Aytugan ile bu belediye başkanlığı döneminden hemen önce 1993’te tanışmış ve âşık olmuştu. İki kız çocuğu bulunan Gül, aşkını gizlememiş ve sevgilisiyle birlikte yaşamaya başlamıştı. Evli oldukları izlenimi verebilmek için sevgilisi Neşe’nin soyadını mahkeme kararıyla Gül olarak değiştirten başkanın bu beraberlikten 1999’da bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Garson sevgilinin çocuğu
Yaşadığı yasak aşklarla uzun süre medyanın gündemini işgal eden Gül, garson sevgilisinden de bir erkek çocuk sahibi olmuştu. Hostesten olan çocuğunu itirazsız kabul eden Gül, garson sevgiliden doğan çocuğunu ancak DNA testi sonucu kabul etti. Gül, açılan velayet davalarının yanı sıra, bu ilişkilerine kızan babası İsmail Hakkı Gül ile evlatlıktan reddedilme sorunları da yaşadı.

Seçime nikâhlı eşle girdi
2004’teki yerel seçimler öncesinde de “Çapkın Başkan” başlıklarıyla haberlere konu olan Gül, başkanlık yarışını kaybedince, 2009’daki yerel seçimlerde yaşadığı aşkların gündeme gelmemesi için çok çaba sarf etti ve kampanyayı bazı demeçlerinde “Eşim” demekte sakınca görmediği hostes sevgilisi yerine, nikâhlı eşi ve iki çocuğunun annesi Muazzez Gül’le birlikte yürüttü. Muazzez Gül, MHP’nin kadın kolları teşkilatıyla birlikte eşi için oy istemek uğruna ev ev gezerek ziyaretlerde bulundu. Seçim öncesi hostes sevgilisiyle görünmeyen Gül, eşini gece ev toplantılarına, gündüz parti mitinglerine götürdü ve konuşma yaparken bile yanından ayırmadı.

Mutlu tablo
Halkın gözünde eşiyle mutlu bir aile tablosu çizen Gül, kızları ve babasını da sürekli aynı kareye almaya çabaladı. Gül, Ankara ve Antalya’dan gelen MHP’nin üst düzey yöneticilerine de Muazzez Gül’ü tanıştırdı. Eşi ile el ele verip seçimi Ak Parti’li Hasan Şeker’den alan Gül’ün bu mutluluk pozları seçim sonrası mazide kaldı.

Haberin Devamı

Aşk cambazının seçim oyunu

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 2009 seçimlerinde kampanyasını resmi nikâhlı eşiyle yürüttü. Muazzez Gül, her adımda eşinin yanındaydı.

Sevgili yine sahnede
MUAZZEZ GÜL, seçimin ardından evine kapanırken, hostes sevgili yeniden sahneye çıktı. Sevgilisiyle fotoğraf çektirip medyaya servis etmekten kaçınmayan ve tüm organizasyonlara nikâhsız olarak yaşadığı Neşe Gül’le birlikte katılan Gül, son olarak Kemer Belediyespor’un amatör küme karşılaşmasında Neşe Gül’le birlikte görüldü ve parti yönetimi tarafından savunması istendi.

Yazarlar