Makyaj Beauty Eurasia Güzellik Fuarı 2011

Beauty Eurasia Güzellik Fuarı 2011

13.04.2011 - 10:21 | Son Güncellenme:

İtalya’nın ardından Fransa ve Almanya da Milli Katılımlarla BeautyEurasia powered by Cosmoprof 2011’de

Beauty Eurasia Güzellik Fuarı 2011

Katılımcı ve ziyaretçi sayısı ve kalitesiyle dünyanın en önemli fuarları arasında yer alan BeautyEurasia powered by Cosmoprof-Uluslararası Kozmetik ve Güzellik Fuarı; İpekyolu Uluslararası Fuarcılık ve Cosmoprof organizatörü İtalyan Bologna Fiere ve Sogecos tarafından bu yıl İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde 7. kez ‘’güzellik’’ için yerli ve yabancı katılımcıları ve ziyaretçileri buluşturacak.

Haberin Devamı

2010 yılında dünya kozmetik sektörünün lider fuar organizatörü İtalyan COSMOPROF ile gerçekleştirilen işbirliğinin sonuçları kendini hızlı bir şekilde gösteriyor. 16-18 Haziran tarihlerinde Tüyap Fuar merkezinde gerçekleşecek BeautyEurasia powered by Cosmoprof 2011 fuarında kozmetik sektöründe dünya lideri iki ülke FRANSA ve ALMANYA; devlet desteği ile milli katılım organizasyonlarıyla yer alacak.

Fransız Dış Ticaret Enstitüsü UBIFRANCE ‘ın gerçekleştireceği Fransız pavilyonunda 10’dan fazla firmanın özel tasarımlı standlarıyla yer alması bekleniyor. Alman Kozmetik Derneği IKW ve Messe Stuttgart işbirliği ile Almanya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı desteğiyle gerçekleşecek Alman pavilyonuyla bugüne kadar her yıl BeautyEurasia’da 5-6 seviyesinde yer alan Alman doğrudan katılımcı sayısının da 15-20 seviyesine ulaşması bekleniyor.

Haberin Devamı

2011 yılında son 3 yıldır olduğu gibi İtalya’nın yine ICE İtalyan Dış Ticaret Enstitüsü organizasyonunda 40 a yakın firma ile yer alacak. Ayrıca ABD, Polonya, Kore, Tayvan, Çin BeautyEurasia 2011 de şimdiden katılımı kesinleşen ülke grupları arasında.

Geçen yıla göre yüzde 25 büyüme


Tüm bu yeni katılımlar ve diğer 40 ülkeden gelecek katılımcılarla BeautyEurasia powered by COSMOPROF 2011 fuarının gerek yüzde 25 seviyesinde büyüyerek gerekse FRANSA, ALMANYA, İTALYA, ABD gibi bu sektörde lider ülke firmalarının yurtiçinden ve yurtdışından alıcıları fuara daha da çekmesi beklenmektedir.

Şubat Ayında Mayıs Seviyesinde Stand Satışı


Diğer taraftan stand satışında şubat sonu itibariyle bir önceki yılın mayıs ayı seviyesine ulaşılması 2011 fuarının başarısını şimdiden gözler önüne seriyor. 2011 fuarında şubat sonu itibarıyle katılımı kesinleşen firmalar arasında ilk defa katılan Dalan Kimya, Çarfarma, BFF Kozmetik, Ar Kağıt, DNTL Total, Canpaş, Buse Kozmetik, Seluz, Protem, Etiler kozmetik, Sebat Kimya, Otoman Kozmetik, Temizsan-Biobellinda, Eruslu Sağlık, Gus Kozmetik, Alfa-Friendly Organic yanında sürekli katılımcılar Adnan Akat Kozmetik, Akat Kozmetik, Aksan Kozmetik, Aksu Vital, Al-Kur, Arsan Kimya , Ateşsönmez Kimya, Aykim Temizlik, Bila sabuncu, Cotton Club, Çimen Kozm, Dng Global Kozmetik, Elit Kozmetik Fırça, Elso Kimya, Empa Kimya, Farmasi, Fon kozmetik, Era Ltd., Erte Kozmetik, Fonex, Fulya Kozmetik, Gan Tekstil, Gelişim Kozmetik, Golf Kimya , Gülçiçek, Gülşah, Hunca, İpek Pamuk, Kırmızıgül Kozmetik, Kozmo Kimya ,Lider Kozmetik, Life Design Lila Kozmetik, Marka Kozmetik, Matsan A.Ş., Matsan Ltd., Nero Plastik, Neva Kozmetik, Maksis, Odak Kozmetik, Özden Kimya, Öztürk İlaç, Papatya Pamuk, Pereja , Rebul , Sapro, Sora Kozmetik, Sweet Baby, Şenyuva Fırça, Tarko, Teknik Fırça, Timpa , Ukip Kozmetik, Uzman Kozmetik, Vivol Professional, Yonca Kalıp, Zed İlaç yer almaktadır.

Haberin Devamı

BeautyEurasia Fuarı’na Katılan Firmalara KOSGEB Teşvik Veriyor


İşletmelerin fuarlara katılımlarını kolaylaştırmak amacıyla KOSGEB tarafından verilen “Yurtiçi Uluslararası Sanayi İhtisas Fuarlarına Katılım Desteği” BeautyEurasia powered by Cosmoprof 2011 Fuarı için yayınlandı. BeautyEurasia powered by Cosmoprof 2011 Fuarında, firma başına en az 6m2 ve en fazla 50 m2 olmak üzere, m2 başına maksimum 120 TL olmak kaydıyla KOSGEB tarafından geri ödemesiz teşvik veriliyor.

Haberin Devamı

51 Ülkeden Alım Heyeti Fuar İçin İstanbul’a Geliyor


Avrasya Bölgesi’nin lider fuarı BeautyEurasia 2011’de 51 ülkeden resmi alım heyeti kapsamında gelecek ithalatçı ve alıcı firmalar, yeni iş bağlantıları kurup sağlam ortaklıklara imza atacaklar. DTM-Dış Ticaret Müsteşarlığı desteği ve İMMİB-İhracatçı Birlikleri organizasyonuyla BeautyEurasia fuarına alım heyeti düzenlenen ülkeler: ABD, Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, BAE, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Cezayir, Çin Halk Cumhuriyeti,Endonezya, Fas, Fransa, Güney Afrika, Güney Kore, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İtalya, Japonya, Kanada, karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Libya, Lübnan, Macaristan, Malezya, Makedonya, Mısır, Moldova, Özbekistan, Pakistan, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Suriye, Şili, Tacikistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün, Yunanistan

Yazarlar